Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bella meets Abstrakt
O RETY KOLORKI ;_________________________________________;
Mówcie co chcecie, ale Kolorki przebijają wszystko, szczególnie te dwie obudowy które macie w zestawieniu, one tak pięknie się komponują ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
(Postać z Sanrio też jest przeurocza i ta spinka totalnie pasuje, myślałam, ze to już był element postaci, ale no kolorki mnie zmiotły ;;;; )
Odpowiedz
@Lajri, czy to będzie bardzo niemoralne, jak polecę Ci przeprowadzić tę Tama-egzekucję, żeby mieć Shimagurutchi'ego? xD Ekstra, że fotki Ci się podobają, miło! No i trzymamy kciuki za polowanie na Sanrio! Co prawda na eBay'u osiąga chore ceny, ale na grupach wciąż można je dostać w stosunkowo przystępnych. Bo masz całkowicie rację, jest tak słodko i cudownie, że idzie zwymiotować tęczą hasztag skutki uboczne. Duży uśmiech
I tak, myślimy, że dobre wiesz, jakie to skarpetki. <3

@Dogz, dziękiii! <3 Osobiście jestem fanem tej obudowy. Ile masz v5?

@Maciek, dzięki za zrozumienie. Jest jak mówisz, a jako, że staramy się przykładać jak tylko potrafimy do każdego posta, to czasem trudno jest z czasem.
Oj tak, Shimagurutchi wynagradza trudy głodzenia Tama z nawiązką. I ekstra, że tak spodobała Ci się fotka Sanrio + v5. Dzięki! <33
Rany, dziękujemyyyyy! <3 podejrzewam, że jaranie się tymi Colorkami jeszcze długo nam nie zejdzie. A zdjęcia będą, oj będą. :>

@Katechi, ZGADZA SIĘ. Dosłownie jakbym czytał siebie, Colorki są totalnie wyjątkowe, tworzą taki specyficzny klimat, trudno to opisać innym słowem niż klasyczny. Taka urokliwa prostota w połączeniu ze specyficznym designem obudów. Btw., jakbyś miała wybrać jednego, jaką wersję kolorystyczną przygarnęłabyś najchętniej? (tak, wiem, to jest ogromny dylemat Duży uśmiech).
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
O dziwo pomarańczową, chociaż ten kolor nigdy nie gościł w mojej topce kolorów. Ale pomarańczowy kolorek jest taki no tamagocziowy ;;; Ale podoba mi się też różowy (jasny i ciemny) i błękitny. No i śmiesznie mam z seledynowym, bo jak tylko się ukazały to bardzo go chciałam, ale teraz jakoś tak nie wiem, mieszane uczucia. Chociaż wciąż ma w sobie jakiś dobry smak (dziwnie brzmi, ale mi pasuje bardzo to słowo).
Odpowiedz
Aaa, wymieniłaś wszystkie moje ulubione kolory! Pomarańczowa obudowa zawsze była u mnie najwyżej, a teraz jak robiłem zamówienie, zastanawiałem się w kwestii drugiego błękitne vs różowe. Ale stanęło na różowym, bo jakoś mi ładnie pasowało do Marty. Duży uśmiech A seledynowy był mój pierwszy Colorek, którego kupiłem i powiem Ci, że na żywo robi naprawdę jeszcze większe wrażenie. Uśmiech
Odpowiedz
@Katechi, @Albert, przez Wasze posty mam teraz niesamowitą ochotę na włączenie sobie jakiegoś Colorka, hahaha.♥;__________;
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Maciek, możesz już odpalać, bo nasze kolejne posty będą Cię tylko w tym umacniać. Duży uśmiech Btw., ile masz Colorków, jakie obudowy?
Odpowiedz
@Albert, lmao, przekonałeś mnie!! Niestety, ale teraz już tylko dwa - Baby Blue, no i biało-czerwony Hexagontchi. Tbh cały czas jeszcze myślę o perłowym Exile, ale idk. Mam odłożoną małą ciężarówkę pieniędzy, na wypadek, gdyby gdzieś tam na eBayu pojawił się jakiś nowy Colorek w opakowaniu, więc to na pewno nie jest jeszcze koniec, jeżeli chodzi o Colorki w mojej kolekcji.:D
Odpowiedz
@Maciek, w takim razie trzymamy kciuki, żeby udało się dorwać nówkę w pudełku! Duży uśmiech Dzisiaj mały update od nas.

[Obrazek: TeBujkR.png]
[Obrazek: v3olBMA.png]

Ciągle jesteśmy oczarowani naszymi cudeńkami, oba te kolory tak pięknie wyglądają na żywo. <3 Skorzystaliśmy z ładnego światła i porobiliśmy zdjęcia, by pokazać Wam je bliżej.

[Obrazek: AXt8NTS.jpg]

Przepiękna zimowa animacja z lodowym pałacem. <3

[Obrazek: fhsvObW.jpg]

Kuribotchi przesyła dużo galaktycznego uśmiechu!

Moja jedyna styczność z wcześniejszymi kolorowymi wersjami to posiadane kilka lat temu iD i myślałam, że +C będzie do niego bardzo podobne. Ku mojemu zaskoczeniu małe drobiazgi, takie jak animacje pogodowe czy stopniowy wzrost drzewek, sprawiają, że colorek ma swój własny, niepowtarzalny klimat. 
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
@Marta, dziękuję!!
@Malbert, tła, które dobraliście do zdjęć w tym poście są po prostu, dsjhghjsdbahgbhsabg, 999/10!!♥;_______; No i totalnie się z Wami zgadzam, Colorek naprawdę ma swój wyjątkowy, niepowtarzalny klimat.
Odpowiedz
iD to wbrew pozorom najmniej rozbudowana wersja, nawet w porównaniu z oryginalnym Colorkiem, więc w sumie dobrze że zaczęłaś z iD, bo teraz masz miłe zaskoczenie. Duży uśmiech
Uwielbiam Kuribotchiego, mały kasztanek.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
@Viktor, właśnie do mnie dotarło, że Kuribotchi znaczy mniej więcej tyle, co chestnut person, lmao. Tbh odkąd tylko pamiętam, ta postać kojarzyła mi się z bułką.;___________;
Odpowiedz
@Viktor, hm, chyba koniec końców trudno powiedzieć, która z nich jest bardziej rozbudowana. Obie są proste, ale na inny sposób. Dlatego nawet nie potrafiłbym powiedzieć, które kocham bardziej.

@Rany, Maciek, sameee! Dla mnie ta postać zawsze była jakimś ciastkiem z kremem, a ostatnio Marta mi mówi: lol, orzeszek. Sprawdziliśmy na wiki i się potwierdziło. ;__; Ej, ale dla nas to zawsze będzie buła, prawda??
Odpowiedz
@Albert, hahahahah, no jasne!!8)) Do grobowej deski będę uważał, że Kuribotchi przypomina mi bardziej eklerka, niż jakiegoś tam orzeszka!!
Odpowiedz
No, bo kuri znaczy kasztan. XD W Japonii się je kasztany, wyglądają trochę inaczej niż te co znamy w Polsce (te Polskie są trujące).
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
W Polsce też się jada kasztany, tylko teraz już nie są takie popularne. No i większość kasztanowców rosnących w Polsce to akurat te niespożywcze.
Odpowiedz