Liczba postów: 4,589
Liczba wątków: 40
Tamagotchi: v3, +C, iD, iD L, Sanrio m!x, Meets, Sanrio Meets
Melody wygląda jak człowiek-gruz w wersji kark spod monopolowego, o mój boże. XD Jaka złota jest ta wersja, nic o niej wcześniej nie wiedziałam. No i gratuluję m!xa gift, aaa!!! I podbijam pomysł dziewczyn, jak już będziesz je mieć w łapkach, tuż-tuż do odpalenia, to motywacja podbija o 200% i na pewno uda Ci się osiągnąć cel.
Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
@Marta, tbh wydaje mi się, że nie potrafiłbym jej lepiej opisać, ahahahha!! No i dziękuuuję!!♥ Uhh, niestety nie udało mi się zrealizować mojego postanowienia w 100%, gdyż ponieważ bo, po drodze pojawiło się kilka umn.. mehh rzeczy, którymi musiałem się zająć, i no. Ale!! Jeżeli ma to jakiś sens, na pocieszenie postanowiłem sobie mimo wszystko włączyć tego M!xa, o. Tak tak, wiem, moja samokontrola osiągnęła poziom - 89435982357.
Miodek, bo tak nazwałem mojego Shimashimatchiego, no i ja, staramy się z całych sił odblokować Rainbow Hills od paru dobrych dni. Nie wiem, czy wiecie, ale żeby dostać się do tego miejsca, niestety trzeba posiadać nasionka, które możemy zdobyć na dwa sposoby: poprzez połączenie z M!xem, który już ma dostęp do tego miejsca, albo, biorąc udział w imprezie i licząc, że któraś z postaci da nam owe nasionka w prezencie.
Tłumaczyłem Miodkowi niejednokrotnie, że jedyne, co możemy zrobić, to mieć nadzieję, że ktoś odda nam swoje nasionka. No i przysięgam Wam, że nie mam pojęcia skąd Miodkowi wpadł do głowy taki pomysł.. Znaczy się, no może raz czy dwa wspomniałem o księdze zaklęć która mogłaby nam ewentualnie pomóc, ale duhh, to był żart? Wracając, to był dosłownie ułamek sekundy - odwróciłem wzrok, no a Miodek postanowił wykorzystać ten moment i wykraść księgę zaklęć z mojej biblioteczki.
Nie trwało to długo, zanim Miodek zorientował się, że jedynym sposobem na uzyskanie nasionek, będzie wykorzystanie magicznej różdżki. Nie zważając na zagrożenie, w postaci mojej biernej dezaprobaty, postanowił wyruszyć na poszukiwanie własnego magicznego patyka.
Muszę przyznać, że byłem pod wrażeniem - znalazł swoją różdżkę stosunkowo szybko, no i jeszcze szybciej się z nią związał.
Tbh ciekawość wzięła w górę, więc postanowiłem udawać, że nie widzę rażącego braku w mojej biblioteczce, no i przyglądać się poczynaniom Miodka, który zaczął swój trening z nową różdżką.
Po kilku godzinach, Miodek zdecydował się ponownie wyruszyć na przyjęcie, licząc, że tym razem będzie w stanie wykraść nasionka przy pomocy czarów.
Niestety, okazało się, że umiejętności magiczne Miodka są jeszcze zbyt słabe - znowu trafił nam się jakiś badziew.>:C
Muszę przyznać, że o ile nie jestem zadowolony z osobowości kleptomana, którą Miodek w sobie wykształcił, tak jestem dumny z jego determinacji, gdyż ponieważ bo, to jeszcze nie koniec jego magicznej przygody, nie!! Zaraz po przyjęciu, Miodek, postanowił poprosić o pomoc kogoś, kto o prawach wszelkiej natury (nawet tej magicznej), wie wszystko - Gotchi Króla!
Jaką radę Miodek właściwie usłyszał? Co wydarzy się dalej? No cóż, jeżeli nie posnęliście z nudów i dotarliście do tego miejsca - damdamdam, tego dowiecie się już w kolejnym wpisie! No a na koniec chciałbym Wam pokazać tło w którym totalnie się zakochałem:
Liczba postów: 3,419
Liczba wątków: 46
Tamagotchi: 17
Jaki fajny, fabularny wpis. :D Mam nadzieję, że Miodkowi uda się wykraść potrzebne nasionka i się dostać do Rainbow Hills. W ogóle akurat dzisiaj właśnie pierwszy raz w moim Tama widziałam tę specjalną animację z wiatraczkiem różdżką. ^^ I też kocham tło.
Liczba postów: 3,251
Liczba wątków: 78
Tamagotchi: 10
Uuu, potężne przygody magicznego złodzieja?
I tłoooo ;;;
Jak ogólnie oceniasz wygląd tego tama na żywo? Jestem do niego przekonana tylko w 99% :CC
Liczba postów: 4,589
Liczba wątków: 40
Tamagotchi: v3, +C, iD, iD L, Sanrio m!x, Meets, Sanrio Meets
Miodek wygląda prześlicznie w tym kapeluszu, jakby wolał "hej, przygodo!" i miał iść do lasu z plecakiem i drewnianym kijkiem. Mam bardzo specyficzne skojarzenia do Twoich tamków ostatnio, tak jak poprzednio ten człowiek-gruz. XD
Tełko pod ikonki faktycznie śliczne, ono jest tylko w giftcie, czy w zwykłym anni też? Wiesz może?
Liczba postów: 3,266
Liczba wątków: 43
Tamagotchi: v3, v4, v4.5, v5, v5.5, v6, v6, iD L
Z tego co wiem, to tło jest też w zwykłym anni!
A co do pamiętnika, to ja tu się rzadko wypowiadam, ale no. Kocham twój pamiętnik, twoje zdjęcia i te tła są takie super. <3 I czekam na dalsze przygody, teraz już pewnie z Shimamimitchi, czy też jej dzieciakiem! I w ogóle to Gift jest ładniejsze niż mi się wydawało, ale ta ogromna kokardka i tak mi to psuje. XD Dlatego bardziej mi się podoba zwykłe różowe.
@Lajri, xfdjgbjdsbghjbsadg, nie masz pojęcia, jak strasznie się cieszę, że spodobał Ci się mój wpis!!♥;_________; No i same, hahahaha - ja w sumie też nigdy wcześniej nie widziałem tej specjalnej animacji z wiatraczkiem różdżką, no i tbh nie wiem, czy żałuję? Znaczy się, umn, chyba jej nie rozumiem? Idk?
@Katechi, hahahah, ja wiem jak to wygląda, okej, ale mimo wszystko nie wydaje mi się, żeby Miodek definitywnie zdecydował się na karierę zawodowego kleptomana. Po prostu jest.. zdeterminowany, bardzo. No i też zdesperowany? Ohh umn, jeżeli chodzi o obudowę, no to muszę Ci powiedzieć, że naprawdę się zaskoczyłem - nie spodziewałem się, że aż tak mi się spodoba!! Połączenie kolorów naprawdę skradło moje serce, jedynie ta olbrzymia kokardka mi totalnie nie pasuje, ugh.
@Michu, hahahah, dziękuuję!!♥ Uhhhh, naprawdę nie mogę się doczekać czwartego sezonu, nie masz pojęcia, jak strasznie tęsknię za miłością mojego życia - Eclipsą.♥;_________;
@Marta, ahahaha, nie mam nic przeciwko Twoim skojarzeniom, naprawdę!!8))) No i wydaje mi się, że tak, tło powinno być dostępne również i w tej podstawowej wersji tego M!xa.:)
@Scalee, dziękuuuuuuję, nie masz pojęcia, ile to dla mnie znaczy!!♥♥ No i same, ugh, tysiąc razy bardziej podoba mi się jednak obudowa podstawowego Anni - ta kokardka naprawdę mi nie pasuje.
Hahaha, też nie wiem, czy żałuję że wcześniej jej nie widziałam. XDDD Jak zobaczyłam te serduszka to woooo, będzie animacja specjalna! Pierwszy raz z tym przedmiotem! A tu... Takie coś? XDD
(10-02-2019, 10:45)Michu napisał(a): Uwielbiam Star Butterfly i z naszą Lajri mi się zawsze kojarzy. <333333
Aaaaa!! <333
@Lajri, lmao, same!!:<
Wiosenny nagłówek, yay!!
So!! Przygotujcie się proszę na prawdziwą podróż w czasie, gdyż ponieważ bo, dzisiejszy wpis jest kontynuacją poprzedniego, ale, opisuje wydarzenia, które miały miejsce na długo przed Walentynkowym haczem, o.
Gotchi Król cierpliwie odpowiadał na mnożące się pytania ciekawskiego Miodka, który, z każdą kolejną, zawiłą odpowiedzią, gdzieś tam w swoim puszystym serduszku już bardzo dobrze wiedział, co musi zrobić - odejść, powierzając zadanie synkowi, no ewentualnie córeczce, chociaż tbh wolałbym żeby był to jednak syn, z nadzieją, że jego potomstwo rozwinie w sobie silniejsze magiczne zdolności.
Jeszcze tego samego dnia, na świat przyszła córeczka Miodka - Dzwoneczek, która, w magię i inne czary mary, potrafiła tak, jak ja umiem w życie, czyli wcale.
Pomimo wszystkich przeciwności tamagoczowego losu, Dzwoneczek jednak nie chciała się poddać - czuła, że drzemią w niej niesamowite, magiczne zdolności, ale jest jeszcze zbyt młoda, żeby je z siebie wykrzesać. Wiedziała jednak, że baterie, podtrzymujące kontinuum czasoprzestrzenne tamagoczowej planety, nie wytrzymają długo - właśnie dlatego, postanowiła użyć zakazanego zaklęcia, żeby zdobyć to, czego potrzebowała najbardziej - czasu.
No i udało się! Dla mnie, była to zaledwie sekunda, ale dla Dzwoneczka - całe życie.
Tak, zapomniałem jej zrobić zdjęcia, więc mam tylko coś takiego, huh.
Więc, być może - jeżeli jeszcze Was nie uśpiłem - zastanawiacie się, czy podróż w czasie rozwinęła magiczne moce Dzwoneczka na tyle, żeby zdobyć nasionka do Rainbow Hills? Czy Miodek wreszcie będzie mógł spać spokojnie? Otóż... Nie, lmao. Właściwie wydarzyło się coś, czego zupełnie się nie spodziewałem...
Dziękuję, pozdrawiam, wyłączam to tmgc, mam dosyć, lmao.XDDDDDD
Naprawdę, moje życie to synonim słowa pech, więc no, zupełnie mnie to nie dziwi, że nie umiem, no i nie mogę wylosować tych nasionek, ugh. Anyway, wyłączyłem wszystkie tamagocze i no, już mi ich brakuje!!:<
Uuuu, super ta podróż w czasie *-*
No i ten, włączaj kolejne :c Wszystkie stworki wciąż są w Maciejowym uniwersum, nawet jeśli wędrują między wymiarami w nim.
@Michu, @Lajri, ahahahah, mam nadzieję, że macie rację!!♥♥
@Katechi, awhhh, mnie też podróż w czasie naprawdę bardzo mocno się spodobała, tylko jest mi troszkę przykro, że można jej użyć tylko jeden raz.:< Anyhoo, na razie raczej niczego nowego nie włączę - mam nadzieję, że w tym tygodniu dotrze do mnie kilka nowych tamagoczów, więc no, chciałbym się na nich skupić, o.:)
Jak to RAZ ;;
Ostatnio też coś do Ciebie dotarło, ale czekam i na nowe zdobycze 8)
@Katechi, hahh, tak, to prawda, ale udało mi się ostatnio zaoszczędzić troszkę pieniędzy, więc no, postanowiłem odhaczyć kilka tamagoczów z mojej wishlisty, no i umn, większość tmgc, na które obecnie czekam (chociaż teraz, to już tylko na jedno), idą/jadą/whatever do mnie już od kilku miesięcy.:(
Chciałbym przedstawić Wam moje nowe dzieci, lmao - białe iD L, gwiezdne v3, no i... żabie Ura!! Ahhh, naprawdę nie potrafię opisać tego, jak strasznie się cieszę - wszystkie trzy tamagocze, były na mojej wishliście od bardzo, bardzo dawna, no i wreszcie udało mi się je przygarnąć (w naprawdę dobrych cenach, za v3 zapłaciłem tylko 70 zł tho)!!!♥;_________________;
Zakochałem się, aaaaaaa!!♥♥
Same przepiękne Tama. Mega gratki!
|