06-08-2018, 21:12
Breloczki gumowe Chikoritę i Bulbasaura ostatnio kupiłam. 
I naklejki ozdobne za 6 zł w sklepie flying tiger w Arkadii.

I naklejki ozdobne za 6 zł w sklepie flying tiger w Arkadii.
![[Obrazek: Cuo5aY7.png]](https://i.imgur.com/Cuo5aY7.png)
![[Obrazek: e3jQr0d.png]](https://i.imgur.com/e3jQr0d.png)
![[Obrazek: TFUv9Im.png]](https://i.imgur.com/TFUv9Im.png)
![[Obrazek: WUj62ll.png]](https://i.imgur.com/WUj62ll.png)
|
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś?
|
|
06-08-2018, 21:12
Breloczki gumowe Chikoritę i Bulbasaura ostatnio kupiłam.
![]() I naklejki ozdobne za 6 zł w sklepie flying tiger w Arkadii.
![]() ![]() ![]() ![]()
12-08-2018, 14:14
O fajnie Michu jak dojdzie rocznicowe P2 to pokażesz zdjęcia? Ile zapłaciła za nie
![]() ![]() ![]() ![]()
12-08-2018, 18:03
Aaa, Michu, ale mega, zielone rocznicowe jest obłędne! <3 Też czekam na jakieś zdjęcia.
Yym, ostatnio kupiłem krem pod oczy, bo syndrom trupa (nie)spodziewanie się wzmógł. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
12-08-2018, 18:19
Bordowe szorty w H&M, zestaw odświeżaczy do auta Yankee Candle w moim ulubionym zapachu Soft Blanket i mini beauty blendery, żeby mi się lepiej korektorowało wory pod oczami, które nie bardzo chcą zniknąć nawet w wakacje.
![]() ![]() ![]()
13-08-2018, 19:17
Zamówiłam sobie nowe trampki, póki mam ostatni miesiąc zniżki pracowniczej w Zalando. XD
14-09-2018, 17:19
Preorder najnowszego albumu B.O.K. Rany, ale czekam, tym bardziej, że cały projekt owiany jest tajemnicą i zapowiadany był jako koncept-album, ze strukturalnego założenia do słuchania w całości.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
25-09-2018, 20:54
Nowy telefon (różowy!!!) :D I sweterek.
(i w gratisie do telefonu dostałam jakąś specjalną żarówkę, co chyba jest sterowana przez apkę w telefonie...? XDDD)
22-10-2018, 04:46
Asus Transformer Book T101H.
Po dzisiejszych warsztatach tłumaczeniowych zauważyłem jak bardzo moje ręce po prostu nie wytrzymują dłuższego pisania (miałem tak w sumie od dziecka, mam wadę wrodzoną w stawach). I tak mam koszmarne pismo i tak, ale jak moja ręka zaczyna dosłownie drętwieć i nadgarstek mnie boli niemiłosiernie po prostu odechciewa mi się pisać i po prostu robię jakieś szlaczki. I tak tego nie rozczytam, a marnuję tylko sobie zdrowie, papier i długopis. Mój laptop to zbyt wielki potwór, a klawiatury do mojego iPada są drogie, poza tym też jest za wielki na te malutkie krzesełka z biureczkami na mojej uczelni. Bardzo chciałem chromebooka, ale na polskim rynku jakoś dziwnie trudno trafić w te modele które akurat chciałem. Zależało mi na Chrome OS z uwagi na to że podobno się szybko włącza a naprawdę nie potrzebuję żadnego full wypasu, to miał być tylko taki netbook do pisania. Zrezygnowany patrzyłem na inne modele netbooków/laptopów 2w1 i ten mi najbardziej przypasował- cena podobna, można go odpiąć i używać jako tablet, ma ładne kolory obudowy i nawet dobre spece jak na takie maleństwo, "aż" 4GB ramu i nawet niezła karta zintegrowana- może nawet czwórkowe Simsy mi na to wejdą! No i 11h pracy baterii, idealnie. Widziałem na jego temat tylko dobre opinie, więc super. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
27-12-2018, 14:58
Skarpety Unicorn z Many Mornings, bo się do mnie bardzo ładnie uśmiechały w sklepie. #treatyoself
![]() ![]() ![]()
08-02-2019, 21:35
![]() C: Zaszalałem trochę, ale dużo nie wyszło (za wszystko ok. 50$). Taniej nigdy raczej Wonderswana nie kupię (ten był za 19,99!!), gry też mega tanie a ten pokrowiec-patamon skradł moje serce. W ogóle te wszystkie pluszowe Patamony i Agumony co tam są są meega. ;__; Chciałem w sumie pluszowego Patamona, bo mam 1 Palmona (podróba ale shh), Gabumona i 2 Agumony, ale już tylko pokrowiec wziąłem. Chociaż mają też mega słodkiego Gabumona, a to mój ulubiony "główny" digimon z oryginalnej serii, ale też nie brałem. Patamona nie lubię w anime ale pamiętam że uwielbiałem się bawić jego pluszową wersją z Maca mi taki sentyment do niego został. XD Wonderswan ma trochę pożółkły ekran ale zawsze mogę to naprawić jak kiedyś odważny będę. Zawsze to strata 19,99$, nie 200$. W ogóle to przez chwilę miałem mini panikę, że gdzie ja ładowarkę znajdę, potem mnie olśniło że to konsola z lat 90-00, i jest na baterie, uff. Jedna z tych gier jest na WS Color, a ten WS to normalny, wiem, ale kupiłem "na zapas". XD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
09-02-2019, 09:04
@Viktor, omg, jakiś czas temu znalazłem moją kolekcję Digimonowych pluszaków, które zbierałem, gdy chodziłem do podstawówki, no i dshbghsdabghsdgsgd, tak strasznie chciałbym wrócić do tego fandomu!!♥;________; Tylko ughhh, przeraża mnie ilość gier i anime do nadrobienia tbh. Anyway, gratuluję!!8))
![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? | Ralveyn | 153 | 14,766 |
14-08-2019, 10:38 Ostatni post: Lyree |
|
|
|
Jak to sobie wyobrażasz? | pIkAtHu1238 | 4 | 1,056 |
09-02-2015, 21:28 Ostatni post: pIkAtHu1238 |
| Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? | Lyree | 166 | 21,419 |
03-12-2011, 18:34 Ostatni post: Scalee |
|