Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odnośnik do Katechiowej twórczości
To Watermelon Steven ze Steven Universe. XD Chyba, nie?
Fajnie ci wyszedł, podoba mi się ten efekt na tym pnączu, czy jak by to nazwać.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Taaaak, arbuzikowy superbohater <3 I dokładnie tak, to arbuzowy Steven, postanowiłam go wrzucić w takiej komiksowej stylizacji spidermenowej, stąd to pnącze i w ogóle XD
I dziękuję <3

EDIT:
Zaczęłam rysować postacie ze Stevena jako świnki 8) Ogólnie nie mam jeszcze pełnej koncepcji - jak widać, każda ze świnek jednak ma różny procent odwzorowania oryginalnych postaci, ale ewentualne poprawki zrobię później, jak już wszystko wyklaruję.

[Obrazek: pearl_pig_by_katechi_dcz1c72-fullview.jpg]
[Obrazek: pigverse__garnet_pig_by_katechi_dcz4coy-fullview.jpg]
[Obrazek: amethyst_pig_by_katechi_dcz7so3-fullview.jpg]
Odpowiedz
[Ehh, podbijam, bo mi edycje nie podbijają nigdy postów, nie wiem czemu ;;;]
Odpowiedz
Super oryginalny pomysł. :D Pierwsza świnka jest najładniejsza, ale druga też wyszła mega.
(mi też nieraz się nie podbijają, nie wiem od czego to zależy :c)
W ogóle. Przez kwadratowość głowy i ogólną kanciatość, druga świnka przyprawia mnie o wyobrażenie futurystycznej roboświnki.
Odpowiedz
Perłowa świnka skradła moje serce. <3 Najlepsza jest, ale wszystkie fajne. Granatowa kojarzy mi się z minecraftem. XD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
@Viktor, same!!♥;_________;
@Katechi, uwielbiam sam koncept całym moim sercem, no i dhgfsabdhgjbhsajbg, nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć więcej świnek!!
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Cieszę się, że się Wam podobają ^^
Przybywam z dostawą wieprzowiny~

[Obrazek: diamond_pig_by_katechi_dczjucx-fullview.jpg]

Niebieski, Żółty, Różowy i Biały Diament ze swoimi małymi perełkami. Dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że nie dopilnowałam skali Pereł Niebieskiego i Żółtego :c Rysowałam te świnki osobno i skleiłam dopiero na deviantarta.

[Obrazek: how_pig_gems_are_made_by_katechi_dd0etgf-pre.jpg]

Powstanie Żółtej Perły na instagramowy konkurs z motywem cytryny. Bardzo mi się podoba, chociaż jestem świadoma, że mogłabym to bardziej wykończyć.

[Obrazek: spider_man_into_the_pigverse_feat_oscars...rb-pre.jpg]

Fanatyzm na Spiderverse powrócił ze zdwojoną siłą, a że akurat wygrali Oscara to takie coś powstało. Trochę mi osobiście wstyd, że akurat z tą nagrodą zrobiłam rysunek, bo akurat Oskary są dla mnie taką se nagrodą, a Spiderverse wygrało też inne, ale cóż. Chociaż bardziej mi przykro, że tak się niecierpliwiłam z publikacją tego na Instagramie, że nie trafiłam w dobry czas i zebrałam mniej polubieni niż liczyłam, że zgarnę i czuję, że to z tego powodu, a nie dlatego, że rysunek jest biedacki. No i ten, dwóch panów animatorów, których otagowałam, to polubili ^^ A jeden wysłał nawet serduszko!!!

Jeszcze rysunek z dzisiaj, ale jest tylko na instagramie -> https://www.instagram.com/p/BubfGCVjsx1/
Nie mogę się zdecydować, którą wersję wrzucić na Deviantart, poza tym raczej nie chcę tego tam wrzucać. Nawet bym tego tu nie pokazywała, bo to na konkurs i w ogóle nie czuję, żebym miała to gdziekolwiek pokazywać, ale organizatorka bardzo jest uradowana widząc swoją postać jako prosię, tak więc przekazuję pozytywne emocje (czy coś) dalej <3

W planach mam zapewne Spider-Pig-Gwen i siebie jako spajdermena (to drugie już nie jako świnka, trzeba trochę inne formy ogarniać) oraz możliwe, że wrzucę koncept postaci mojego chłopaka z RPG, ale no zależy jak wyjdzie. Mam zamiar też poćwiczyć trochę anatomię świnek, żeby bardziej fantazyjne pozy robić.

(Ah, na instagramie mam jeszcze dwa takie tam tradycyjne szkice prosiaków-kryształów, jak komuś zależy)

PS Mam nadzieję, że nie rozwaliłam forum nikomu, bo u mnie o dziwo wszystko gra, a są takich samych wymiarów jak te poprzednio, a tamte zmniejszałam D:"
Odpowiedz
Dostawa wieprzowiny. XDDDD Kocham Twoją wieprzowinę. Ześwinkowywanie nieświnkowych postaci to serio genialny pomysł. Bardzo podoba mi się cytrynowa praca. Spidermenowa świnka też super i gratki lajków od animatorów. ^^
Odpowiedz
@Katechi, zakochałem się w cytrynowej śwince, no i w tej zainspirowanej filmem Into the Spider-Verse zresztą też, aaaaaa!!♥;______________; Anyhoo, nie martw się proszę ilością polubień - myślę, że serduszko od animatora jest warte tysiąc lajków, o!:) No i trzymam kciuki za wszystkie projekty, o których wcześniej napisałaś.:)
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz