Cieszę się, że się Wam podobają ^^
Przybywam z dostawą wieprzowiny~
Niebieski, Żółty, Różowy i Biały Diament ze swoimi małymi perełkami. Dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że nie dopilnowałam skali Pereł Niebieskiego i Żółtego :c Rysowałam te świnki osobno i skleiłam dopiero na deviantarta.
Powstanie Żółtej Perły na instagramowy konkurs z motywem cytryny. Bardzo mi się podoba, chociaż jestem świadoma, że mogłabym to bardziej wykończyć.
Fanatyzm na Spiderverse powrócił ze zdwojoną siłą, a że akurat wygrali Oscara to takie coś powstało. Trochę mi osobiście wstyd, że akurat z tą nagrodą zrobiłam rysunek, bo akurat Oskary są dla mnie taką se nagrodą, a Spiderverse wygrało też inne, ale cóż.
Chociaż bardziej mi przykro, że tak się niecierpliwiłam z publikacją tego na Instagramie, że nie trafiłam w dobry czas i zebrałam mniej polubieni niż liczyłam, że zgarnę i czuję, że to z tego powodu, a nie dlatego, że rysunek jest biedacki. No i ten, dwóch panów animatorów, których otagowałam, to polubili ^^ A jeden wysłał nawet serduszko!!!
Jeszcze rysunek z dzisiaj, ale jest tylko na instagramie ->
https://www.instagram.com/p/BubfGCVjsx1/
Nie mogę się zdecydować, którą wersję wrzucić na Deviantart, poza tym raczej nie chcę tego tam wrzucać. Nawet bym tego tu nie pokazywała, bo to na konkurs i w ogóle nie czuję, żebym miała to gdziekolwiek pokazywać, ale organizatorka bardzo jest uradowana widząc swoją postać jako prosię, tak więc przekazuję pozytywne emocje (czy coś) dalej <3
W planach mam zapewne Spider-Pig-Gwen i siebie jako spajdermena (to drugie już nie jako świnka, trzeba trochę inne formy ogarniać) oraz możliwe, że wrzucę koncept postaci mojego chłopaka z RPG, ale no zależy jak wyjdzie. Mam zamiar też poćwiczyć trochę anatomię świnek, żeby bardziej fantazyjne pozy robić.
(Ah, na instagramie mam jeszcze dwa takie tam tradycyjne szkice prosiaków-kryształów, jak komuś zależy)
PS Mam nadzieję, że nie rozwaliłam forum nikomu, bo u mnie o dziwo wszystko gra, a są takich samych wymiarów jak te poprzednio, a tamte zmniejszałam D:"