Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
Chusteczki do kolorowania 100/10. Robaczek też piękny, ogólnie ciekawe tama. Tak z grywalności to jaką wersję najbardziej przypomina?
Odpowiedz
@Michu, trzymam kciuki!! Myślę, że naprawdę warto jest mieć to tamagoczi w kolekcji.^^
@Katechi, wydaje mi się, że Keitati. Natomiast mimo wszystko uważam, że jest to dosyć, umn, niezwykła wersja. Na przykład, gdy postać jest chora, zamiast podawania lekarstwa, przychodzi do nas inna postać, która śpiewa nam piosenkę na pocieszenie.:D No i jest naprawdę sporo szczegółowych animacji, plus, Oden-kun posiada nawet intro, gdy pierwszy raz wkładamy baterie.

[Obrazek: iE42rds.jpg]
Więc! Robaczkowi się trochę podrosło, no i niezbyt wiem, czym właściwie teraz jest, ale w dalszym ciągu wygląda przeuroczo:
[Obrazek: nOee53L.jpg]

No i yup, dzisiejszy post również sponsorują ciekawe chusteczki higieniczne, huh.
[Obrazek: XMsURcG.jpg]

Anyway, naprawdę się ucieszyłem, gdy wreszcie udało mi się spotkać handlarza, gdyż ponieważ bo, jakoś tak wcześniej nigdy nie mogłem na niego trafić.:<
[Obrazek: jRgCZJd.jpg]

Niestety, sprzedawał coś, na co totalnie nie było nas stać, także ten, wróciliśmy do kolekcjonowania kupek!!8))
[Obrazek: EtNzPSc.jpg]
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Robaczek jest teraz... jajkiem w spodniach?!
Jakie fajne to pierwsze zdjęcie :D! I kolejna fajna chusteczka, hehe. XD Handlarz śmiesznie wygląda. o: I Robaczek może nie ma wiele pieniędzy, ale za to ma kolekcję kupek!!1 sprzedaj ją
Odpowiedz
Rety, z tą piosenką tak cudownie jest ;;;;; Pragnę tej funkcję w innych wersjach.
I jak wyżej powiedziano - jakaś okrągła istotka w spodniach XD To może być cokolwiek, np. marcepanowy kartofelek *--*
Fajne te chusteczki, chyba też się muszę rozejrzeć za jakimś ciekawym tłem do zdjęć mojego tamka (chociaż to bez znaczenia, skoro i tak będą opłakanej jakości ;;; )
Odpowiedz
Bardzo ładne chusteczkowe tło, bardzo ciekawa wersja = bardzo miły wpis. C:
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Ta postać z tego co wiem jest na podstawie nasion ginnan, czyli nasion ginko, zwykle one pływają w odenie, są trochę jak kasztany. C:
Też bym powiedział że Oden-kun podobny jest do keitai, ale jakoś przyjemniej jest mi je używać niż samo keitai.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Omg, jakie to tama jest urocze. ;____;
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Ej, ta postać jest super kjut. Ma taki fajny uśmieszek. Duży uśmiech A tłochusteczka cudna!
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Jjsdbgbdfhgbgbsdnjgbsadgubg, ile postów, aaaaaaaaaaaa, dziękuję Wam!!♥;______________;
@Lajri, powiem Ci, że o ile wcześniej tak raczej no nie do końca przypominała mi jajko w spodniach, tak teraz, gdy znowu podrosła, jezzzzzz!! Zobacz sama, wygląda jak rozgotowane jajko, lmao: [Obrazek: 8Fr07Jf.png] No i dziękuję, naprawdę się cieszę, że podobają Ci się tła na zdjęciach!!c:

@Katechi, same!! Wydaje mi się, że śpiewanie bobasowi miałoby znacznie większy sens, niż podawanie tabletek.:< Anyway, trzymam kciuki za poszukiwania idealnego tła, hahaha! Powiem Ci, że przynajmniej dla mnie, szukanie tła do zdjęcia to najlepsza część tamagoczowej fotografii. No i hej, nie smutaj, jestem pewien, że uda Ci się odratować to P's które sobie kupiłaś.♥

@Albert, dsjgbjdbsafgjbajdsbgjsg, dziękuuuuję!!

@Michu, dziękuuuuję!! Obiecuję przemycić dla Ciebie kilka paczek chusteczek.8))

@Viktor, nie miałem pojęcia, dziękuję!!:DD No i H5!!

@Inka, Ty tutaj??♥;______________; DZIĘKUJĘ!♥♥

@Marta, też tak myślę!!:D Dziękuuuuję!
Odpowiedz
Chodziło mi o jakość zdjęć, a nie tamka :'D Mój telefon robi zdjęcia tak biedackiej jakości ;;;;;;;; A zaginęły wszystkie karty do aparatów, a tych akurat mamy sztuk dwie |: Może kupię jakąś byle jaką w chińczyku, żeby była V__V
Odpowiedz
Aaaa, faktycznie. Jajko się rozgotowało i straciło spodnie. XD I wygląda trochę wrednie. XD
Odpowiedz
@Katechi, hmnh, akurat w Biedronce jest teraz promocja na karty pamięci!!:D Pojęcia nie mam, ile kosztują, ale wiem, że są, no i że są tanie, o!
@Lajri, H5!!! Jagah wygląda tak, jakby ci miała zaraz przyfasolić w łeb.>:C 
@Michu, nahhh, nie ma sprawy!♥

[Obrazek: iPOYMda.jpg]
Więc! Umn, prezentuję Wam Robaczka! Aka Melody, aka Jagah, aka no nie wiem, kryminalistka? Na serio, wygląda jak kryminalistka.

[Obrazek: L3gbVJA.jpg]

[Obrazek: kOVdzHY.jpg]

Zostawię to chyba bez komentarza?? Jedynie dodam, że postanowiłem na jakiś czas wyjąć baterię z tego tmgc. Nie żebym się jej bał, nie.

[Obrazek: 8XpqmY9.jpg]

Korzystając z okazji, chciałbym Wam pokazać nową pierdołę w mojej gromadce, o:

[Obrazek: gogmN9C.jpg]

Uhh, niestety nie mam więcej zdjęć, tbh jeszcze nawet nie włączyłem tego tmgc, ale!! Wyjąłem je z pudełka i jest absolutnie prześliczne?♥;_______; Wiecie, umn, to tamagoczi miało być dla mnie pewnego rodzaju nagrodą, za zrealizowanie takiego tam "celu"? Niestety, dotarcie do tego.. celu, zajmie mi jednak znaczenieeee więcej czasu, niż myślałem? I no, nie wiem, co robić.:<
Odpowiedz
O rety, faktycznie groźna XD Mój Ezio by się bał. (Sugerowanie, że nie bałby się czegokolwiek...)

I czemu nie wiedziałam, że kupiłeś tego M!xa? *-* Moim zdaniem wyciągaj sobie i patrz, ale nie włączaj póki nie zrealizujesz tego celu, o! Może posłuży jako dodatkowa motywacja <3
Odpowiedz
Uwielbiam Robaczka Melody Jagah. XDDD Serio jakaś bandytka, hahah. A mixa tak jak mówi Kat, możesz pooglądać, ale z włączaniem poczekaj i niech będzie motywacją!
Odpowiedz
@Katechi, myślę, że Jagah spokojnie mogłaby być liderem jakiegoś tam rodu, z którym rywalizuje rodzinna Gotchi!!8) Ahh, no i dziękuję bardzo za radę!! Chyba właśnie zrobię tak, jak mówisz??;;;
@Lajri, hahaha, totalnie!XDD W ogóle, wydaje mi się, że ona jest właściwie.. klopsikiem?? Anyway, również dziękuję za radę.:D
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości