Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi Meets - temat ogólny
Pamiętajcie że ważne jest to co jest w środku, a nie na zewnątrz <333 nie licząc meetsa które kosztuje 300 złoty bo obudowa to najtrudniejszy wybór życia
I’M PICKLE RICK
Odpowiedz
Niestety tak jest w dzisiejszym świecie że zabawki sa segregowane, nie lubię tego ale cóż. Niech kolorowego Digimona w końcu zrobia! :C
Mi się wszystkie Meetsy podobaja chyba. Mam fioletowego i niebieskiego i oba sa śliczne.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Bandai przesadza z tymi obudowami, od jakiegoś czasu obudowy to same jakieś tęcze. :C To znaczy niech sobie też takie będą ale mogliby robić też zwykłe obudowy jak kiedyś żeby był wybór bo wolałbym takie zwykłe, kiedyś potrafili i zrobić zwykłe spoko obudowy i z tęczami a teraz to masakra. D:
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
Bo kiedyś segregacja była jednak mniejsza wbrew pozorom, teraz jest większa. Nawet widzę zabawki z lat 60 to jednak nawet przy takich kuchennych zabawkach które by się wydawały że to dla dziewczynek były chłopcy na opakowaniu. Teraz tak nie ma raczej.
Pewnie by tak nie było gdyby nie to że tama miało swoje anime dla dziewczynek- nawet jeżeli póki co nowego anime nie ma ton było tak "brandowane" i tak zostało.
Tak samo Digimony teraz są dla dorosłych mężczyzn bo anime robią dla dorosłych.
Mi tęcze nie przeszkadzają i tak, tęcza to tęcza, zjawisko naturalne. XD
Odpowiedz
No niestety TMGC teraz celuje głównie w DZIEWCZYNY KAWAII I MUSZĄ NAWALIĆ WSZYSTKIEGO I TE TMGC WYGLĄDAJĄ JAKBY JEDNOROŻEC NA NIE RZYGNĄŁ. Eh te czasy Connection kiedy były obudowy też dla chłopaków ;(
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
Mehh, wydaje mi się, że Viktor i Skali mają rację. W sumie to się nawet mogę założyć o to, że Bandai po prostu sobie chłodno zbadało rynek i stwierdziło, że bardziej opłacalne jest celowanie w target młodych dziewczynek.:/ No a że dziewczynki stereotypowo kochają tęczę, brokat razy milion i serduszka, to mamy.;;

Wracając do Meetsa: już chyba dwukrotnie zdarzyło mi się, że tmgc nie "zapisało" mi kupionych itemków w sklepie, ale pobrało GP, uh.D: Ja wiem, że to nie jest jakiś kosmiczny bug czy coś, ale jakoś mi tak dziwnie.. Chyba nie przywykłem do tego, że tmgc może się bugować/lagować.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
O to słabo ze meets ma jakies błędy :/// Co do błędów ja miałem ostatnio w id L że głowa mojego tamka była brudna a sylwetka nie XDDD Idk czy to blad czy nie ale wyglądało to komicznie hah
@Viktor TAKKKK KOLOROE DIGIMONY UGH CHCE JE
Wsumie i dont care jaki target ma TamaGotchi bo tak czy siak każdy z nas kupi wkoncu jakiegos tamka XDD
I’M PICKLE RICK
Odpowiedz
Maciek, wmów sobie że to #gay tęcze, a nie kawaii tęcze, i problem z głowy. XDD

No, meets niestety ma błędy i to bardzo dziwne. Nastolatki przestaj,ą rosnąć przez opcję hotelu, komuśtam się ekranik sam wyłączał w jakichś określonych porach ale tylko w dni powszednie (?!), takie dziwactwa.
Odpowiedz
Oj tak, baterie starczają na +/- dwa tygodnie. Z intensywniejszym łączeniem z aplikacją i między Tamkami nawet krócej. Ale tak naprawdę jedyny mankament, co do którego mam negatywne odczucia, to naprawdę duże opóźnienie, długi czas reakcji. O bugach też się naczytałem zanim położyłem łapki na swoim. Na szczęście z żadnymi nie miałem do czynienia...
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
@xIwkoo, miałeś może założone jakieś ubranko na postaci? Wydaje mi się, że ubrania się nie brudzą, tylko postacie. Dlatego, tylko głowa była brudna.:)
@Viktor, lmao, przekonałeś mnie!!!8)
@Albert, same! Myślę, że Meets naprawdę mógłby znaleźć się gdzieś tam w mojej TOPce, czy coś, ale tempo, z jakim to tmgc działa, jest naprawdę.. słabe.:/
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości