Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
@Katechi, uhhh, przepraszaaaaam, że odpisuję dekadę później, mam nadzieję, że nie jesteś bardzobardzo zła?;;; Anyway, dziękuję!! Również uważam, że Mała Pizza nie mogła trafić lepiej!8) No i tbh, na Twoim miejscu zdecydowałbym się raczej na M!xa, Meets jest stosunkowo nowy i nigdzie się nie wybiera, natomiast M!x już trochę latek ma.:<
Pora na apdejt!! Więc tak, przede wszystkim - wreszcie zdecydowałem się włączyć iD które dotarło do mnie jakiś czas temu:
Tbh totalnie zapomniałem o tym, jak bardzo lubię iD.;;; Wiecie, moim zdaniem, to tmgc świetnie balansuje pomiędzy czymś totalnie nowym a czymś, co już dobrze znamy - z Colorkiem, tworząc przy tym najsuper połączenie.:D
Natomiast jeżeli chodzi o mojego Meetsa, tooooo... damdamdam, bliźniacy wyglądają teraz o tak:
Miałem nadzieję, że odziedziczą sosik na głowie po tacie, no ale cóż, nope. Ale! Przynajmniej mogę się pochwalić tym, że wreszcie udało mi się ściągnąć Meetsową apkę!!^^ Naprawdę strasznie mi się podobają bliźniacy w takiej pixelowej wersji:
Wydaje mi się, że na ten moment dostępna jest jedynie lokacja umożliwiająca swatanie, ale to nic, bo i tak dostarcza tonę zabawy:
O, no i pokażę Wam moją postać! Totalnie nie wygląda jak ja, ale shhhhhhhh.
Naprawdę nie mogę się doczekać, aż pozostałe miejsca, gry i takie tam, będą wreszcie dostępne bo wygląda na to, że naprawdę sporo tego jest.^^ Znaczy się, mam nadzieję, że będą, bo w sumie cała apka wygląda tak, jakby była w mocnej fazie alfa, więc mam nadzieję, że nie wyrzucą tego, co już tam jest i czeka na.. otwarcie? Idk. Anyway, więcej screenów!!>:D
Na koniec chciałbym przedstawić Wam nową pierdołę w mojej gromadce - Złomka! Udało mi się kupić Złomka za.. hmn, w sumie 80 zł z wysyłką (oryginalnie kosztował trochę więcej, ale miałem eBayowe kupony:D). Anyway, postarałem się najlepiej jak tylko potrafiłem odratować Złomka i może nadal ma kilka rysek, ale uhh, kocham go całym sercem, o!
Liczba postów: 3,419
Liczba wątków: 46
Tamagotchi: 17
To iD jest przepiękne! <3
Co do tej apki, wiesz czy w niej da się coś robić samym Mixem, czy trzeba mieć Meetsa?
I gratki Złomka, cóż za cena. o: I bardzo ładnie go odratowałeś, na zdjęciu wygląda naprawdę spoko.
@Lajri, yup! Łap instrukcję, połączenie M!xa z apką wydaje się trochę bardziej skomplikowane, ale na pewno dasz sobie radę!!:D https://drive.google.com/file/d/1xHXx76M...qO0a4/view
No i dziękuję!! Displex naprawdę całkiem dobrze poradził sobie z tymi wszystkimi rysami, miałem tylko problem z pozbyciem się naklejek, meh.:/
Liczba postów: 3,419
Liczba wątków: 46
Tamagotchi: 17
Oo, dziękuję! W wolnej chwili ogarnę. ^^
I gratki tej wygranej walki z naklejkami. Zdecydowanie lepiej. XD
Liczba postów: 3,251
Liczba wątków: 78
Tamagotchi: 10
Ten kolorek *----* Ucz mnie jak kupować tama w takiej cenie.
Jaram się, że w tym diamenciku masz gwiazdkę, bo jakoś bardziej mi się kojarzy ze Stevenem XD
A APKA CUDNA I TAMKI W NIEJ TEŻ. TEN KUCZO-MEMECZ ;;;;;;;; I róbcie masę skrinów, bo jak ją zamkną to przynajmniej będzie pamiątka, a nie jak po TamaTown.
I czemu nie wiedziałam, że M!xy mogą korzystać z apki? ;;;;;; Faktycznie odkładam Meetsa na potem.
EDIT: Czemu robią postacie z jedzenia, od tego się jest głodnym ;;;;;;; Ten cieknący ser z głowy aaa ;;; I super, że można robić postać siebie. Ona się potem gdzieś pokazuje z tamkami czy tylko jest jako taki avatar?
Liczba postów: 265
Liczba wątków: 2
Tamagotchi: V3, V4, V4.5, V5, TMGC+C, ID L, P's, Entama
Aaaaaa. Złomek skradł mi serce. Colorki są moje ulubione i zawsze chciałam mieć niebieskiego <3 Swoją droga, jak Ci się udało go tak ładnie odratować? Ja kompletnie nie umiem posługiwać się displexem i to czarna magia dla mnie i nie widzę żadnej różnicy po użyciu displexa #dwielewerece
Liczba postów: 4,589
Liczba wątków: 40
Tamagotchi: v3, +C, iD, iD L, Sanrio m!x, Meets, Sanrio Meets
To co Ty zrobiłeś z tym +C przekracza absolutnie moje zdolności pojmowania, woah. :O A to białe iD jest takie... czyste, klasyczne, no cuuudo.
Liczba postów: 980
Liczba wątków: 22
Tamagotchi: v4, v4.5, MS, Go, iD, iD L, Friends, Gen 2 (2021)
ALE PIĘKNY +COLOR fajnie że udało Ci się odnowić go. Fajny
@Lajri, nie ma sprawy!! Hahahah, no i dziękuję! Tbh trochę żałuję, że postanowiłem pozbyć się tych naklejek paznokciami, no bo już od trzech dni bolą mnie palce, ale lmao, było warto!!
@Katechi, hahahaha, chyba nie mam żadnego "sposobu", czy coś. Po prostu zerkam na eBaya raz dziennie i zawsze szukam aukcji tylko po słowie "Tamagotchi" bo tbh ludzie czasami niezbyt wiedzą, co sprzedają. Pamiętam, że kiedyś tam znalazłem aukcję z Oden-kun za chyyyba 150 zł która była opisana jako "Tamagotchi Petit", czy coś takiego.
Hahahah, to prawda! W ogóle, widziałem, że wszyscy się jarają tym najnowszym epkiem i dsjfbsjgbhsabghjg, aż chciałbym wrócić do oglądania, ale huh, totalnie nie mam czasu.
Jeżeli chcesz, to mogę Ciebie zaspamować screenami!x) No i nahh, ten avatarek niestety tylko sobie jest.:<
@Michu, ndfgjbsdhajbhbg, dziękuję!!;; Możesz być Michową matką chrzestną, gdyż ponieważ bo, jako pierwsza zobaczyłaś Złomka!:D
@SilviosLinda, dziękuję!! Przy okazji, jakiego Ty masz Colorka?:D W sensie, jaki kolor? Hmnh, wiesz co, Displexu naprawdę nie można żałować, jeżeli chcesz się pozbyć płytkich rysek. No i myślę, że szorowanie kilka razy po dobre 5-10 minut to podstawa. Może właśnie za krótko szorowałaś ekranik? Anyway, do usunięcia naklejek użyłem takich chusteczek z alkoholem którymi przemywa się okulary (i paznokci :|). Natomiast ryski usuwałem właśnie Displexem i taką nonameową pastą która na opakowaniu ma jedynie napis "techniczna pasta polerska, koncentrat.
@Marta, djgbjksdabgkhjbaskgbgh, dziękujędziękujędziękujęęęę!!;;;;;
@Diamond, dzięki!!:DD Uh, wyjdzie na jaw moje stalkerskie oblicze, ale trudno: ostatnio przeczytałem cały Twój pamiętnik i nie masz pojęcia, jak mi brakuje Twoich wpisów!!:<
Białego! Używanego tez kupiłam, wiec i zarysowanego. Do tego jestem mega niegramotna i upuszczanie tama to dla mnie norma (serce pęka za każdym razem, ale cóż poradzę?), a że colorek mój ulubiony to dosyć zarysowany jest :/
Mysle ze mogłam za krótko szorować. Spróbuje może dzisiaj jeszcze raz, ale cudów nie oczekuje.
Masz może Maciek tamagotchi exile? Podobno nic wyjątkowego, ale uśmiecha się ciagle do mnie ta wersja i wszędzie na nią trafiam
Dawno nic nie dodawałem :c ale nawet jakoś te zdjęcia moje brzydkie są a na przykład Ty czy Lyree czy Bella (czyli większość ludzi na forum XDDDD) robicie ładne zdjęcia a moje to nawet jak chcę zrobić ładne to i tak brzydkie. XDD
Żeby nie było że piszemy o moim pamiętniku w Twoim pamiętniku to dodam że fajne to białe iD L. XDD
@SilviosLinda, aaaaaaaaaaaaa, biały Colorek jest przecudowny, właściwie to on jest bardziej perłowy, niż biały, no nie? No i hej, nie martw się! Myślę, że radość z klikania w tamagocze jest dużo bardziej ważniejsza, niż ich stan wizualny.:D Anyway, trzymam kciuki! No i nope, mam jedynie Hexagontchi. Nigdy w życiu nie miałem Exilowej wersji, więc no, przepraszam, nie umiem Ci doradzić czy może powiedzieć, czy warto czy nahh.:<
@Diamond, no ej, co Ty piszesz! Twoje zdjęcia są naprawdę spoko, nie przejmuj się!:D
@Michu, yasssssss, no to postanowione!!♥
Liczba postów: 61
Liczba wątków: 3
Tamagotchi: TF (x2), ID L 15th
Maciek (jeżeli mogę tak pisać) kupiłeś tą komórkę z podczerwienią już? (Ja kupiłem, jeszcze raz wielkie dzięki <3) Czy nawiążesz ten telefonik do Maciejowej Gromadki? Bo już się nie mogę doczekać jak wstawiasz zdjęcia tama <3333
I’M PICKLE RICK
Tak, biały colorek to zdecydowanie perła.
Kurczę jakoś tak nigdzie nie widać Hexagontchi, że kompletnie zapomniałam o jego istnieniu xD Gdyby nie to, że go nigdzie nie ma to w sumie też by się do mnie uśmiechał. Wszystkie colorki i colorkopodobne tamki się do mnie uśmiechają  Także zazdro bardzo złomka, który już właściwie nie jest złomkiem <3
Ktoś oszalał żeby tyle dać naklejek na jednego Tamka serio XDD ale dobrze że udało Ci się to poprawić c:
|