Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Skali, nie zaglądaj!!>:C

[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
^ I tak zajrzałam, zbyt mnie kusiło. Ale spoko, nic mi nie będzie. XDDDD

Niechcący znalazłam dział z Wyzwaniami tutaj (boże, czy ktoś to jeszcze pamięta???) i te nasze walki rysunkowe z 2011-2012, boże, jakie to jest śmieszne i urocze. XDDD Jako młodsze dzieciaki to prawie wszyscy chyba nawet próbowali tu rysować, yoo.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
^ Okej, no dobra, muszę się przyznać - liczyłem na to, że jednak otworzysz tego spoilera i idk, jakoś Cię to zmotywuje do nadrobienia epków??XDDD Uh, tak strasznie chciałbym się z kimś pojarać nowym sezonem i bohaterami, hahaha.

I yup, ja pamiętam! Znaczy się, udziału nigdy nie brałem, no bo no, nie było mnie tutaj wtedy, ale dział z wyzwaniami był pierwszym działem który przeczytałem, gdy się tutaj zarejestrowałem. c:
Odpowiedz
^O rety, niech ktoś zrobi wyzwanie, błagam XD Najśmieszniej będzie w Paintcie XDD I na jakieś pięknie kreatywne tematy, np. "Stwórz tama postać na podstawie twojego dzisiejszego obiadu".
Odpowiedz
(13-01-2019, 16:12)Katechi napisał(a): I na jakieś pięknie kreatywne tematy, np. "Stwórz tama postać na podstawie twojego dzisiejszego obiadu".

Kurcze, chyba mieliśmy nawet grę tego typu tutaj?? W sensie, z takimi szalonymi wyzwaniami. Mam!! http://forum.tama-world.pl/showthread.php?tid=1793
Odpowiedz
Uwaga, żart związany z dolną częścią układu pokarmowego, dobrze wiem, że nie wszystkich śmieszą takie rzeczy XD
Odpowiedz
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SDBGHSBGHBAHSBGHBSG TOTALNIE NIE UMIEM WYRAZIĆ TEGO, JAK BARDZO SIĘ JARAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz
TYLKO BEZ SPOILERÓW ;_____; Będę grać dopiero w ferie, więc cichosza!!

Mnie dzisiaj ucieszyła między innymi przemiła pobudka, jakby każdy poranek tak wyglądał. ;w;
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
^ O czym był ten filmik, bo już nie działa? XDDD

Dzisiaj się uśmiechnęłam do filmików z kotami, które ogólnie nałogowo oglądam na Instagramie. Trochę mnie to przeraża, bo czuję się, jakbym nie miała zainteresowań XDDDD
Odpowiedz
@Marta, obiecuję być cichutko i ewentualnie krzyczeć z podekscytowania w spojlerach, także, proszę nie w nie, nie klikać!x)

@Michu, wydaje mi się, że raczej na pewno wszystkie epizody wyjdą w tym roku (będzie ich chyba tylko 6?)!^^ Przynajmniej mam taką nadzieję, no, nie tylko ja właściwie. Anyway, Twój post totalnie sprawił, że się dzisiaj uśmiechnąłem, dsbgbsahdgbhsabgh! Naprawdę strasznie się cieszę, że podobało Ci się na treningu!!

@Katechi, łap: https://www.youtube.com/watch?v=YIg13Oc-...gs=pl%2Cwn
Odpowiedz
^ Ndiuanfi, nie wiem czemu nie odpisałam. Obejrzałam to, ale nie wiem, grafika to mnie jakoś totalnie nie przemawia D: Wiem, że to słaby argument, ale no nie umiem zabierać się za coś co mi nie pasuje (np. porzuciłam Wiedźmina, bo nie dało się skakać XDD [no i klimat mi nie pasował]).

Co do wątku:
WOLNE.
Koniec semestru ;; Naprawdę chcę już nowe przedmioty, bo te mnie zmęczyły. I w końcu mam trochę czasu na robienie rzeczy i pisanie magisterki.
Dodatkowo jest już wydarzenie w Lidze ze świnkami i będę grać jak szalona, żeby zebrać wszystkie nagrody ze świniaczkami. I chyba czuję wydane fundusze, bo jest taki itemek z prosiaczkiem (totem), który jest za walutę specjalną, a niestety mam tylko połowę potrzebnej kwoty aaa XDD
Odpowiedz
@Katechi, nahh, nie martw się!c: Myślę, że każdy powinien sobie klikać w coś, co sprawia mu radość. No i nie ma totalnie niczego złego w tym, że jakaś gra, która może i nawet podoba się wszystkim, Tobie raczej nieszczególnie przypadła do gustu. Mam nadzieję, że to wiesz.♥ No i yassssssss, trzymam kciuki za świnkową kolekcję!!8))
Odpowiedz
(28-01-2019, 22:28)Katechi napisał(a): Dodatkowo jest już wydarzenie w Lidze ze świnkami

Cooo, jakie świnki, czemu świnki. xD I co, jest nowy skin do Sejuani? XD

Uśmiecham się, bo wszystko ładnie zaliczam na uczelni.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
^ Świętują rok świni w bardzo świnkowy sposób. I tak, owszem, nowy skin do Sejuani z POTĘŻNYM PROSIAKIEM, którym masakrujesz wszystko <umiera z zachwytu>

WRACAM DO DOMU.
Dodatkowo pani promotor chce się spotkać dopiero po feriach, a już się bałam, że będę musiała organizować sobie jednodniową wycieczkę do Warszawy ;;; (a za same bilety bym dała prawie 1/5 P'sa, którego zakup posuwa się do przodu - powoli, ale jednak XD Ziomeczek w końcu zważył tama i wiem ile będzie za wysyłkę, więc dałam mu adres i czekam na jego dane paypala. Dodatkowo, mój chłopak się uparł na prezent walentynkowy [chociaż mamy świętować to wątpliwe święto idąc na Glass] i prawie mi kupił jakieś rzeczy do Ligi [trochę szkoda, bo drogie to, a ja wcale nie gram często], ale nakierowałam go na pokrycie kosztów przesyłki tama XD)
Plus może brat przyjdzie po mnie na stację, nie będę musiała targać wszystkiego sama ;;;;
Odpowiedz
Wyszedł zwiastun do drugiego sezonu The Dragon Prince!!8))) No i uwielbiam reakcję całego fandomu tho:

Cytat:callum no baby what are you doing put that dark magic away

Cytat:Callum: using dark magic
Me: BABY NO-

Cytat:dragon sokka stop using the dark magic u bean

Edit.
Kochamkochamkocham mój fandom!!♥;_________;

[Obrazek: VgZLrjx.png]

[Obrazek: emuBqsu.png]
[Obrazek: SbkNY8l.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości