Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wirtualni przyjaciele Dogz :)
Na stronie 19 powróciłam właśnie miałam zabke powerpalz wlaczona i moje v3 niebieskie w fale. Nie chcę mi się wyjmowac tamagotchi v3 w koniczynki i w motylki bo to budelko jest z tyłu gleboko wsadzobe na sam koniec szafki bo sobie ustawiłam moja kolekcje z figurkami Pokemonów. Może kiedyś włączę dwa Nana Moon zobaczę.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Szkoooooda, ale rozumiem, nic na siłę.^^
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Kolejny Shiny mi wpadł dzisiaj tym razem z zadań złap 10 pokemonów. Spodziewałam się Houndouera lub Magikarpia, ale nie spodziewałam się shiny Magikarpia. XD. Szczęście mam do shiny. Uśmiech
To drugi shiny Magikarp pierwszego shiny Magikarpia miałam poprzez wymianę pokemonów z innym trenerem już go dawno ewoluowalakm w Shiny Gyaradosa. 
Shiny Magikarp dzisiaj z zadań:
[Obrazek: 359ea2h.png]
Odpowiedz
Awhhh, gratki Dogz!!^^ Kurcze, muszę przyznać, że niesamowicie inspirujesz mnie do zaczęcia łapania szajni poków w Let's Go, hmnh. Pamiętam, że kilka udało mi się złapać i generalnie szukanie szajni poków w tej części jest naprawdę przyjemne, więc może też bym zaczął?;w; Chciałabyś może zobaczyć moje szajni? Moglibyśmy sobie założyć temat na forum gdzie wrzucalibyśmy ostatnio złapane poki? Co o tym myślisz?:)
Odpowiedz
(08-01-2019, 17:40)Ralveyn napisał(a): Awhhh, gratki Dogz!!^^ Kurcze, muszę przyznać, że niesamowicie inspirujesz mnie do zaczęcia łapania szajni poków w Let's Go, hmnh. Pamiętam, że kilka udało mi się złapać i generalnie szukanie szajni poków w tej części jest naprawdę przyjemne, więc może też bym zaczął?;w; Chciałabyś może zobaczyć moje szajni? Moglibyśmy sobie założyć temat na forum gdzie wrzucalibyśmy ostatnio złapane poki? Co o tym myślisz?Uśmiech

Tak to jest super pomysł.
Odpowiedz
Omg, no to ekstra!!^^ Założyłabyś temat, Dogz? Jeżeli nie chcesz, to szpoko, ja już dzisiaj raczej nie dam rady, ale jutro bym porobił screeny moich szajni i mógłbym założyć temat.:)
Soooooorki za offtop!;;
Odpowiedz
A w jakim dziale założyć temat?

Właśnie dzisiaj mi przyszły nowe tamagotchi gen1 i Gen2 odświeżone i w tej chwili mam je włączone teraz śpią i klona nano pieska, który po raz drugi urósł:
[Obrazek: 2ch2adv.jpg]
A piesek będzie spał o godzinie 21. Uśmiech
Odpowiedz
Pieska to mam włączonego od 27 listopada kiedy mi przyszedł stęskniłem się za nim a tamtego co mam nie chciało mi się wyciągać. XD
Odpowiedz
Widziałem, że już założyłaś temat - ekstra, postaram się dzisiaj porobić screeny i pokazać Ci moją szajni "kolekcję".:)

Awwwhhhhh, jaka ta czerwona obudowa jest prześliczna, gratuluje, Dogz!*______________* I omg, pamiętasz może jak nazywa się ta postać na niebieskiej obudowie? Wygląda trochę jak pieseł, nie?:D
Odpowiedz
To jest pochitchi na tej obudowie niebieskiej bo to jest piesek.
Miałam brać obudowę Gen1 przeźroczystą niebieską i wahałam się pomiędzy tą czerwoną, ale spytałam się mojej mamy i powiedziała, żebym wybrała czerwoną. Uśmiech
Odpowiedz
No tak, Pochitchi! Dziękuję, na śmierć zapomniałem!:D
Twoja mama ma naprawdę dobry gust, to tmgc jest prześliczne, super, że się na nie zdecydowałaś.:)
Odpowiedz
Właśnie przed chwilą włączyłam sobie jeszcze fioletowe Chibi:
[Obrazek: 2dkikq8.jpg]
A mój piesek właśnie dzisiaj urósł i już śpi.

[Obrazek: 14mt7cm.jpg]
Odpowiedz
*WOOAAAH*
Dogz, to fioletowe chibi jest absolutnie NIESAMOWITE!;;; Kocham przeźroczyste obudowy + ostatnio kolor fioletowy stał się moim ulubionym, więc no, uwielbiam to chibi.:DD Przy okazji - a jak nazwałaś pieska? Przeuroczo wygląda, gdy śpi.:)
Odpowiedz
W piesku nie ma opcji nazwania go.
Ja też bardzo lubię obudowy przeźroczyste. Uśmiech
Odpowiedz
To brokatowe... Gen1? Nie odróżniam niestety tak od razu, ale jest przepiękne. ;_;
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości