Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
Jezu, uczta dla oczu, poproszę więcej. ;___; I to Entama ma takie samo tło, jak moje v4, wzbudza dobre wspomnienia.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
@Michu, kurcze, dopiero teraz do mnie dotarło, jak bardzo "Michowa" Yotsuba jest, zdecydowanie muuuuusisz przygarnąć Yotsubowe tomiki!^^
@Lyree, dziękuję!<3 To jest taki mikro tama-plakat, kiedyś jak kupowałem jakieś tmgc, to mi przysłali taki w gratisie.^^ No i ej, jak śmiesznie? To jest dystyngowana słoniczkowa dama!!>:C
@Bella, no weeeeeeź, hahaha!<3 Dziękuuuuję!! Jakie v4 miałaś w ogóle?^^

[Obrazek: y1pDNSA.jpg]

Bardzo proszę przygotować się na najbardziej chaotyczny wpis ever!! Sooooorki za słabe zdjęcia i mało tekstu, ale gdy wróciłem do domu, to już było ciemno i zaraz mam w planach iść spać (!!!>:C) i mam mało czasu, ale jeszcze strasznie chcę dodać ten wpis i aaaaaaaaaaaaa, umieraaaaaam. Anyway!!

Wczoraj niezbyt dużo się działo u Słoniczki Momo, generalnie skupiliśmy się na wklepywaniu itemków z kodów.^^ Miałem w planach dzisiaj napisać coś więcej, ponieważ dzisiaj Słoniczka powinna podrosnąć, alee...... zostawiłem tmgc w pracy, ups. BARDZO UPS? Także nie mam totalnie jak zrobić zdjęć i no, mam nadzieję, że Słoniczka się nie wkurzy na mnie, czy coś. No i że w ogóle przeżyje, lmao. Dodaję Wam zdjęcie z wczoraj ^^:
[Obrazek: pGmq382.jpg]
W poszukiwaniu Słoniowej planety, 2018, koloryzowane. 

I na śmierć zapomniałem, że w sumie cały czas mam też włączone P2! Jeżu, jestem najgorszą opiekunką ever.XDDD 
[Obrazek: FrsOTFO.jpg]
Sorki za parówki zamiast placów.== Tak, jak widać kolekcjonujemy kupki!!

No i teraz, tamdamdamdammda, prawdziwy powód dla którego tak bardzo chciałem dodać ten wpis jeszcze dzisiaj:
[Obrazek: NloFGsE.jpg]
Czy możemy wszyscy po prostu usiąść i zgodzić się, że biały Meets jest najśliczniejszy?;w; Tutaj niezbyt widać, ale obudowa autentycznie mieni się kolorami i jest dshbghsbadhgbahsg, MEGA!

Mam nadzieję, że mi to wybaczycie, ale nie chciałbym tworzyć żadnej "historii" dla mojego Meetsa na ten moment. Wiem, że to zabrzmi mega egoistycznie, za co przepraszam, ale przynajmniej przez 1 generację chciałbym się skupić na odkrywaniu tego tmgc bez myślenia o dorabianiu historii. Mam nadzieję, że to w porządku? 

Ale oczywiście maluch ma imię, żeby nie było - Jacuś!:D
[Obrazek: S2VmSQ3.jpg]

Zaraz po wykluciu do Jacusia dotarło czym jest życie i w co się wpakował, więc zebrało mu się na smutaski:
[Obrazek: mKhHC0E.jpg]
..same Jacuś, same.

Ale jak widać ciepła zupka zawsze najsuper na poprawę humoru: 
[Obrazek: cP6WapK.jpg]

Odwiedziła nas też Michu, serdecznie pozdrawiamy:
[Obrazek: VIPuU9q.jpg]

I..... po chyba równej godzince Jacuś podrósł, pojęcia nawet nie mam co on mi przypomina tbh.XDDD
[Obrazek: w2CrEq4.jpg]

Dziękuję za przeczytanie!^^ I przeogromnie Was przepraszam za jakość zdjęć i ilość, tęsknię za ładnym, naturalnym światełkiem po 16.</3
Nie chciałbym jeszcze wypowiadać się na temat tej wersji, myślę, że to za wcześnie, natomiast muszę przyznać, że ta holo obudowa bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła i nie spodziewałem się, że będzie AŻ tak błyszczeć + nie wiem, czy mi się tylko wydaje, czy to tama jest takie bardziej.. pulchne, chubby? 
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Trzymam kciuki, że Słoniczka przeżyje, mimo że porzuciłeś ją na pastwę losu. ;_;

Siadam i zgadzam się, że biały Meets jest NAJSUPER. Gratki mocno. To Tama wygląda jak marzenie.
Powodzenia w życiu, Smutny Jacusiu. XD Jego podrośnięta forma w sumie też nic mi przypomina, ale wygląda miękko i uroczo. XD
Odpowiedz
Jeju, jakie ono śliczne!!! ;; I Jacuś jest kochany, wygląda jak taka zielona chmurka. <3 Nie mogę się doczekać więcej, i jeju, już czekam na zmiksowane postacie!!
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Ale super wyciągnąłeś to holo, o mój Boże, ale teraz będę się starać, żeby swoje uchwycić tak samo dobrze. XD I miałam innego dzieciaczka u siebie!! Ten Twój wygląda jak krzaczek.
A ja miałam v4 takie niebieskie w chmurki.
Odpowiedz
RETY JAKIE TO BIAŁE JEST CUDOWNE. Jak dobrze, że tama są dość drogie i nie włączę zaraz ibeja w drugiej karcie XD

Słodziaśne pamiętniczki, jestem ciekawa czy Słoniczka nie zabaluje się na śmierć bez nadzoru opiekuna.
A to P2 jakie piękne, ocieka takim japońskim vintagem ;;;

PS Wczoraj się jeszcze jarałam tymi zdjęciami na tle mangi i trochę smutałam, że na tle komiksu zachodniego nie będzie tak fajnie wyglądać no i niestety mnie w tym upewniłeś, bo już tak fajnie to nie wygląda :c
Odpowiedz
Czemu Wy widzicie w nim krzaczka, jak to rasowy glutek. ;_;
Cudne zdjęcia, cudna biel. I bardzo fajne P2, aż mam ochotę na jakieś proste Tama.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Ohhhhmiiiiii goshhhh, ile postów, aaaaaaa, dziękuję!!♥

@Lajri, Słoniczka dała sobie najsuper radę!! Znaczy się, wyrosła na Dorotchi, no i teoretycznie jest duchem, więc w sumie nie wiem, czy faktycznie dała sobie tak super radę, ale no, shhhhh. No i proszę proszę, zapraszam do klubu adoratorów białego Meetsa, mamy ciasteczka i takie tam!!c: No i dziękuję, hahaahha!

@Skali, dziękuję!;;; W sumie to mi też Jacuś najbardziej taki obłoczek/chmurkę przypominał. Przypominał, bo już ewoluował!:D

@Marta, dasz sobie radę, na 100%!^^ A jak Twoja postać wyglądała?:D

@Kat, pls, tutaj odłożysz kilka groszy, tam też trochę groszy (ok, dużo więcej niż tylko trochę XDD) i uzbierasz!:DD Słoniczka całkiem w porządku dała sobie radę podczas mojej nieobecności.x) Może i faktycznie trochę zabalowała biorąc pod uwagę ilość kupek jakie mnie przywitały, ale no, nie będę narzekał, cieszę się, że żyje?XDDD No i oki, wrócą zdjęcia na tle mangi!^^

@Michu, hahahahahha, ja Ciebie też!!<33333 Huuuuuuug, dziękuję, że rozumiesz!^^ W ogóle mogłaś nas uprzedzić, że planujesz odwiedziny!!XDD Przygotowalibyśmy dla Ciebie jakiś mega kisielek, czy coś!!
O noooł, może Yatta będzie miała? Albo zobacz po prostu na Empik online? Mogłabyś sobie wtedy odebrać z Mariuszem w salonie.^^

@Albert, na serio glutek? Dla mnie to jakiś obłoczek czy inna chmurka, hahaha. W sumie to jest megaaaaa spoko, że w jednej postaci ludzie mogą dostrzec tyle rzeczy i tak różnie ją opisać.^^ No i dziękuję!:DD

Dzisiaj notki nie będzie, przepraszam, umieram po dzisiejszym dniu w pracy, ale obiecuję, że jutro coś dodam.^^
Odpowiedz
Miałam takiego grubaska w czerwonym stroju, trochę jak Superman wyglądał. Duży uśmiech
Odpowiedz
Tylko wciąż nie wiem wiele o tej wersji, a Mix też kusi XD

Co do wyglądu Jacusia - on wygląda jak KRZEW. Może powinien się przechrzcić na Krzewomir czy coś. I zostać potężnym mięsożercą, bo przecież nie będzie jadł roślinnych współbraci.
Odpowiedz
@Marta, omg, kojarzę go! Strasznie mi się podobała ta postać!^^
@Michu, hahahah, nie martw się, ja w sumie też cały czas zapominam, że istnieje Empik online.Duży uśmiech I dziękujemy za brawa!
@Katechi, czekaj czekaj, kusi? Czyli jednak gdzieś tam w planach masz kupienie nowego tmgc?? Hahahah, to byłoby całkiem spoko rozwiązanie, gdyby nie fakt, że Jacuś podrósł i już totalnie krzaczka nie przypomina.:<

[Obrazek: QoMwIQM.jpg]

Dzisiaj tylko krótki apdejt bo zaraz spać idem.^^" 
Ciężko jest mi jednoznacznie stwierdzić, czy Słoniczka dała sobie radę przetrwać noc bez mojej opieki czy nah. Z jednej strony.. wydaje się być całkiem żywa, ale z drugiej.. no jednak jest duchem, nie oszukujmy się..XDD
[Obrazek: 0ohHwQr.jpg]

Wydawała się być średnio zadowolona gdy zdecydowałem się pozbyć jej kupkowej kolekcji, hmnh..
[Obrazek: dphMjtn.jpg]

Jeżeli chodzi o Jacusia to już totalnie nie przypomina chmurki/glutka/krzaka, teraz przypomina mi trochę.. staruszka z łysiną? Oj, życie nie było dla niego łaskawe, huh.
[Obrazek: OCOfPfc.jpg]

Postaram się w sobotę wrzucić trochę więcej zdjęć z różnych lokacji etc.^^

No iiiiiiiiiiii chciałbym się też pochwalić, ponieważ dotarło do mnie moje białe iD i jestem zaaaaakochany!
[Obrazek: pjTGhqO.jpg]
Odpowiedz
Gratulacje dla Słoniczki za jej zdolności adaptacyjne i siłę, by przetrwać! XD
A ten duszek to urocza postać, więc nie szkodzi nawet, jeśli nie jest do końca żywa!

Białe iD jest PIĘKNE! <3
Odpowiedz
Co wrzuciłeś: *zdjęcie białego ID*
Co widzę: * https://66.media.tumblr.com/8cf0bf8187a5...1_1280.png *

Jacuś ma śliczne gniazdo na głowie <3 Widzisz, on wciąż jest rośliną, bo już ptaki na nim mieszkają XD

I TAK. Dzisiaj zamiast robić rzeczy na studia, szukałam tama. WIELKIE DZIĘKI ZA PRZYPOMNIENIE SOBIE O MNIE AKURAT W TAKIM CZASIE XD
Odpowiedz
@Lajri, trochę jej zazdroszczę tej siły, lmao. Trochę nawet bardzo?? Moją główną motywacją do życia/wstania z łóżka rano, to kawa z cukrem, bo rano nie mam wyrzutów sumienia.XDDDDDDDDDDDD 
Hahahha, też tak uważam, w ogóle bardzo lubię Dorotchi + jest postacią najlepszej opieki, więc wow? Dziekuję!!<3

@Michu, dziekuuuuuuuuję!!<33

@Kat, OMG!!! Przez Ciebie wszystkie iD będą mi się teraz kojarzyć z kryształami z Steven Universe, idk jakim cudem tego wcześniej nie zauważyłem, uh.;_____; Hahahhaha, nie pomyślałem nawet, że czuprynka na jego głowie może pełnić funkcję gniazda, całkiem to praktyczne, muszę przyznać.XDD
NO SPOKO, POLECAM SIĘ!!!!<333333
Odpowiedz
[Obrazek: vJToPVS.jpg]

Szczerze powiedziawszy to u Momo niewiele się ostatnio dzieje.. znaczy się, na pewno podrosła i też odżyła (dosłownie) trochę, ale wydaje mi się, że zmartwychwstanie jakoś nie zrobiło na niej większego wrażenia, duh.

[Obrazek: 7JnNDrN.jpg]

Cieszę się, że Momo wyrosła na Pukatchi, jakoś tak.. pasuje mi to do niej.
[Obrazek: eVPDpdn.jpg]

Natomiast jeżeli chodzi o Jacusia, to wydarzyło się sporo, niestety większość rzeczorków działa się w nocy (aka. o 19 gdy już jest tak ciemno, że nie ma światła na zdjęcia :<), więc mam nadzieję, że takie "zdjęcia" będą okej i mniej więcej nakreślą całą sytuację:
[Obrazek: AkhltR2.jpg]

Jacuś wyrósł na Mamecza co nie ukrywam troszkę mnie rozczarowało boooo liczyłem na jakąś nową postać, no ale to nic.:D Jak widzicie, naprawdę dużo się podziało - wcinaliśmy najsuper jedzonko, zaadoptowaliśmy zwierzątko, miłość do chleba dosłownie połączyła Mamecza z Pizzarinatchi (shhhh, zignorujcie najtańszy pierścionek pls) no i żeby tego było mało, na świat przyszła mała Pizza! 
Właśnie stwierdziłem, że jeżeli Mała Mi mogła mieć takie imię, to mój nowy bobas może mieć imię Mała Pizza, o!

Mała Pizza totalnie odziedziczyła entuzjam do życia po tacie:
[Obrazek: dUamcNP.jpg]

No i może zbyt entuzjastycznie do życia nie podchodzi, ale jest naprawdę zapaloną ogrodniczką, pewnie już hoduje warzywka na pizze:
[Obrazek: j6kJcG7.jpg]

[Obrazek: c8RUzDw.jpg]

Nawet w domciu nie potrafi się temu oprzeć:
[Obrazek: 5gK6u8P.jpg]

Że ja nie dam rady wyhodować pomidorów w zimę?! POTRZYMAJ MI KONEWKĘ!
[Obrazek: UoZ48QD.jpg]

[Obrazek: 7Z7vRJa.jpg]

Tbh Mała Pizza na serio poważnie traktuje zbieranie składników na pizzę, niby to takie tam rozmówki tylko, a tak serio to już planuje jak zabrać jego sushi z głowy:
[Obrazek: WzJYgSn.jpg]

Udało mi się też odblokować nowe tło pod ikonki!^^ W sumie już też odblokowałem dwa kolejne (to z laboratorium i salonu spa), ale mam zdjęcie tylko tego jednego: 
[Obrazek: MnJSOLU.jpg]

Dzięki za przeczytanie!^^
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości