31-12-2018, 13:43
NIGDY W CIEBIE NIE WĄTPIŁEM LYREE. Kuro książę jest najlepszy, haha. TE OCZY.
Niejedno widziały. I kolorowanki, serio, są przepiękne.
![[Obrazek: TRjYe2a.png]](https://i.imgur.com/TRjYe2a.png)
![[Obrazek: TeV9qeN.png]](https://i.imgur.com/TeV9qeN.png)
![[Obrazek: s6sKIfS.png]](https://i.imgur.com/s6sKIfS.png)
![[Obrazek: LlR1PCD.png]](https://i.imgur.com/LlR1PCD.png)
![[Obrazek: QqBCWNZ.png]](https://i.imgur.com/QqBCWNZ.png)
![[Obrazek: kltSDVr.png]](https://i.imgur.com/kltSDVr.png)
|
Hatch końcoworoczny 2018/2019
|
|
31-12-2018, 13:43
NIGDY W CIEBIE NIE WĄTPIŁEM LYREE. Kuro książę jest najlepszy, haha. TE OCZY.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
31-12-2018, 13:55
Dzieci na pewno będą ciekawe, jeszcze nigdy nie miksowałam moich postaci z Himebaratchi ani Chochotchi, więc to będzie coś nowego. ^^
Hehe, no jednak nie przepuszczam hatcha, nie ma mowy! A oczy są genialne, kocham je. XD I cieszę się, że moje tła wam się podobają. ^^ Może dziś spróbuję zacząć jakieś nowe~
31-12-2018, 14:12
Mi się z mixów marzy ten anniversary gift mix, ale musiałby chyba najpierw wygrać w totolotka, tymbardziej że teraz zbieram na meets.
Pewnie były mixy tańsze, ale jak wychodziły to nie interesowałem się tamagotchi aż tak.
![]()
31-12-2018, 15:04
O boziu, co to za tamagocze. :O Gdzie Mametchi, Memetchi i inne Kuchipatchi?
W ogóle ostatnio jedna dziewczyna mi się skojarzyła z Kuchipatchi i przypomniały mi się tamagoczowe czasy młodości. </3
31-12-2018, 17:50
Fajne są te Mixy, szkoda że ten Mix co kiedyś kupiłem przepadł co musiał mi sprzedawca kasę zwracać. :C
Abstrakt te niebieskie v3 jest świetne. ![]() Akaiowy 55 generacja? :O Wow serio dużo xD gratulacje ![]()
31-12-2018, 21:09
O mój jeeeeeeeeżu, to jest autentycznie najśliczniejszy hatch jaki widziałem w calutkim moim życiu!! A serio, kiedyś niesamowicie gorliwie przekopywałem się przez tumblera w poszukiwaniu hatchy, więc, widziałem dużooooooooo, hahahhaa.
Jestem przeogromnie ciekawy jak rozwinie się związek Nashy i Eddiego, serio, czy można chcieć czegoś więcej niż lovestory zapoczątkowane wspólną miłością do łopaty?XDDDDD Kocham, hahahahahahha. Ahhhh, no i sweterek wyszedł Ci super, gratki.^^ Omg Abstrakt, uwieeeeeeeeeelbiam Twoje zdjęcia, seriooooo! Używasz jakiejś aplikacji do dodawania daty do zdjęć?^^ I w ogóle awhhh, kocham Patapatachi.;_______; Totalnie chciałbym się przyłączyć do klubu fanów gudetamowej piżamki!! W ogóle Marta, czy idąc tym tokiem.. dedukcj...i, umn, ta piżamka w czerwoną kratkę jest Abstrakta?XDDD I UHHHH!!! Pozwolisz, że ukradnę sobie to zdjęcie z kwiatkami i P's? JEST PRZEPIĘKNE.;__________________;; OKEJ JA WIEM, EKSCYTUJE SIĘ TOTALNIE ZA BARDZO, ale Lajri, ten koto-kuro-książę był sdhgjhsghsdhgbhsbghbsbgysgrggh!!!!!!! Proszę mi podać namiary na jego królestwo, chcę totalnie mu służyć, już już!!>:C Uwielbiam Mixa za możliwość tworzenia takich.. osobliwych postaci, (31-12-2018, 08:59)Abstrakt napisał(a): Uwielbiam to transparentne v3. Kiedyś podchodziłem do takich obudów z dystansem, a teraz żałuję, że sam na żadną się nie zdecydowałem. Takie pomarańczowe transparentne v2 jest np. obłędne.Same here!! Obserwuję gdzieś tam na eBayu akurat pomarańczowe przeźroczyste v2, chcesz linkacza? Wiem że kuszę, sooooorki.
![]()
01-01-2019, 14:35
Twój tok dedukcji jest jak najbardziej poprawny. XD No i dziękuję, jestem dumna z tego zdjęcia niesamowicie.
Tak oto prezentował się mój Jaime wczorajszym rankiem: ![]() Na obrazku w internecie Pirorirotchi wygląda słodko i niewinnie, ale tak naprawdę ma kły jak pirania, ja bym się go bała spotkać w nocy. ![]() Rosie od Abstrakta miała jednak inne zdanie i nie bała się z nim spotkać wieczorem: ![]() Kulturalna zabawa na huśtawce i już nasze postacie się zakumplowały. ![]() Na razie w moim tama bez zmian, jak ewoluuje w dorosłego ![]() ![]() ![]()
01-01-2019, 14:43
Ralveyn, dzięki, widziałem tę licytację. Swego czasu aktywnie śledziłem ebay'a.
A aplikacja to Snapseed, polecam serdecznie.U Rosie bez większych zmian. Nie dyscyplinuję jej zanadto, żeby nie mieć znowu (xD) postaci najlepszej opieki. Po cichu liczę na kuczka z 75% dyscypliny (trzymajcie kciuki, proszę ;__; ). Bawiła się za to wielokrotnie z Jamie'm; ich sympatia stopniowo przerosła w wysyłanie sobie w prezentach serduszek, lodów i innych dóbr. C:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
01-01-2019, 14:55
Mega się cieszę, że jesteś dumna, Marta, totalnie jest z czego!:D I OMG, WRESZCIE KTOŚ, KTO MYŚLI TAK SAMO!!! Pirorirotchi wygląda przeuroczo, zwłaszcza w kolorkach i tak no, wygląda mega mega puszyście? Ale te zęby ma serio straszne, pewnie był inspirowany na tej takiej rybce? O, tej: http://www.nauklove.pl/wp-content/upload...bka-fb.jpg Cóż, przekochany?XDDD
Oki Abstrakt, sorki, nie wiedziałem.^^ I dziękuję za aplikację, nie będziesz zły, jeżeli też jej sobie poużywam? Trzymam kciuki za kuczka!! ![]()
01-01-2019, 15:07
Bella, jest chyba taka rybka w rzeczywistości, co wygląda podobnie, nie? Żyje gdzieś tam w głębinach mórz i oceanów i anglerfish się zowie.
01-01-2019, 15:30
Przepiękne są te zdjęcia i tła i tamki i wszystko. Ale jesteście wszyscy kreatywni! Nie to co ja na ostatnim hatchu z moim parapetem w tle xD. Dobrze, że nie dałam rady, bo bym hatch zaśmieciła moimi zdjęciami robionymi mikrofalą XDDD
![]()
01-01-2019, 15:37
SilviosLinda, specjalnie dokopałem się do tego EnTamowego-hatcha i moim zdaniem, Twoje zdjęcia były naprawdę ładne; wyraźne i ostre z świetnym kontrastem.:) Nie bądź dla siebie taka surowa.:)
Przepraszam za off, już się zamykam. ![]()
01-01-2019, 16:56
Pirorirotchi serio wygląda trochę strasznie w pikselkach (ale kocham jego językobójczą nazwę XD), w przeciwieństwie do tego jaki jest w kolorze. XD Patapatatchi za to jest super i trzymam kciuki za Kuczka. ^^
W ogóle ładne to transparentne v3 faktycznie, ja właśnie dawniej nie przepadałam za takimi obudowami, ale teraz mi się podobają. A posiadam jedynie taką podróbkę (której jeszcze nawet nie odpalałam) z taką obudową. XD Moje Tamki urosły. Postać z Mixa Anni była różowa (i jestem pewna że miałam już tam postać dziecka która wyglądała tak samo...), a od pływania w rzece w Makkakka Town (najłatwiejsze pieniądze są w grze tam XD) zrobiła się czerwona - za tym skutkiem ubocznym nie przepadam... Więc wzięłam ją do restauracji. Niczego się nie spodziewała, gdy jadła sobie jakieś żółte coś wraz z koleżanką. ![]() Aż tu nagle~! ![]() ![]() Ku zdziwieniu własnemu i wszystkich wokół, poza mną, stała się żółta. ![]() Czy teraz nie wygląda lepiej? ^^ Taki cytrynowy żelek. Drugi Mix: ![]() Jako, że dziś Nowy Rok, po udaniu się do rodziny obie postaci dostały od rodziców i dziadków 2000 GP. ![]() ![]()
01-01-2019, 16:59
Kurczę, jakie fajne masz te dziewczynki! Świetne postacie, żółty żelek super, ale nadal ma czapkę Kuro, której chciałaś się pozbyć. XD Jest szansa, że zniknie przy ewolucji?
I tak, mi się też z żabnicą skojarzył ten mój. XD ![]() ![]() ![]()
01-01-2019, 17:44
(01-01-2019, 16:56)Lyree napisał(a): W ogóle ładne to transparentne v3 faktycznie,No nie? Mnie się w ogóle strasznie podoba to, jak to v3 wygląda samo w sobie, w sensie, widać, że wiele przeszło i jestem pewien, że przeszło przez wiele dobrego u boku Marty.:D W ogóle na serio z okazji nowego roku dostaje się punkty?o: Nie miałem pojęcia! Ja też bym chciał dostać pieniądze z okazji nowego roku, to w sumie.. nawet logiczne? Taki.. dobry start w nowy rok czy coś? Uwielbiam Twojego cytrynowego żelka.^^ ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Hatch Wakacyjny 2021 - Ankieta | Carol | 7 | 291 |
27-07-2021, 11:58 Ostatni post: Bella |
|
|
Walentynkowy Hatch | Katechi | 37 | 2,793 |