Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
From the diaries of SpacyGirl
@Dogz ogólnie mówiąc nudziło mi się i chciałam zdrapać sreberko spod spodu, ale w całości się nie udało. Teraz już trudno.

Pobudka 04:20 i instynktem macierzyńskim wiedziona chwytam Maffi i sprawdzam metryczkę. 2 lata w 3 dni, how nice. Czas u niej: 00:28 po północy. Wg oczekiwań, dziś wieczorem ewoluuje. Nie pamiętam dokładnej godziny.

Wczorajsze próby pobierania itemków z mojego starego HTC Desire 825 na 4u+ zakończyły się płaczem. Dziś od rana jednak udało się pobrać 2 żeńskie postacie (Kiramotchi i Koronchantchi) i ich ulubione itemy oraz ogórka, roladę truskawkową (wymaganą do uzyskania postaci Koronchantchi), jedno bingo, jeden gashapon, trzy ciuszki i akcesoria i tapetkę. Wszystko zmierza ku temu, by Maffi została Koronchantchi. Byle do wieczora.

W międzyczasie pobrałam jeszcze 3 postacie (w tym Kiraritchi i Harptchi), ich itemki i jakiś męski ciuszek.

[Obrazek: tumblr_pf257fRtdR1w9ir4t_1280.jpg]

No to najwyższy czas na ewolucję. Czekamy...

22:00 i brak ewolucji... Podejrzany

Może jutro obudzę się, a tam Koronchantchi...

22:19 evolucja
[Obrazek: Pff51kb.png]
Odpowiedz
[Obrazek: tumblr_pf3tjr8Gzy1w9ir4t_1280.jpg]

Maffi jest już dorosła. 3/4 liści koniczynki zdobyte. W międzyczasie od jutra zbieramy skille szkolne.
Odpowiedz
Dawno nie pisałam nic...

Mam Kuromametchiego, ma na imię Josh.
Jakby nigdy nic, dziś zrobiłam preorder na żółte Tama Meets. Ale mam radochę  Duży uśmiech
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości