Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
N jak EnTama: Hatch!
TAK TO PARAPET XD Lajri ciocia dobra rada. Dzięki Tobie to tama jakkolwiek wyglada. Od wczoraj to moje oficjalne miejsce fotografowania tama xDD
[Obrazek: 0twIRzh.png]
Odpowiedz
Jeśli dobrze przeczytałam, to Mimitchi została lekarzem. XD Serio należy do bandy inteligentów.
Swoją drogą moja banda inteligentów się rozrasta, bo poprzednio w v3 miałam Mamecza a teraz mam Young Mimitchi, a w P's też Mame.
Więc zmartwiłam się, gdy Mimitchi po ślubie urodziła dzieciaka z rodziny Mame:

[Obrazek: Jt5H1GZ.png]

(swoją drogą uwielbiam tą jej pozę którą widać tu na zdjęciu, ona jak chodzi to tak kręci ogonkiem, raz w tę raz w tę xdddd)

Ale już nie muszę się tym martwić:

[Obrazek: qgukvYD.png]

Po prostu jestem chora i poszłam spać dużo wcześniej niż moje Tama, zapominając o nich, więc no, rano wczoraj przywitał mnie taki widok w Entama. D:
Hatchowanie z mojej strony zakończone. XD
Odpowiedz
Ojej szkoda duch Obaketchi został po Mimitchi z maluszkiem. Smutny widok.
Ja jak nie mam czasu się zajmować w dzień Tama jak jest włączone to po prostu zegar przestawiam, żeby Tamek spał. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Nie miałam wtedy siły o tym myśleć, serio. :c
Odpowiedz
(04-09-2018, 09:20)Lyree napisał(a): Nie miałam wtedy siły o tym myśleć, serio. :c

Rozumiem. Zdrowie Twoje jest ważniejsze.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
D: Najdramatyczniejsze zakończenie hatcha ever. [']
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
A mnie dwa(chyba) dni temu z rana przywitał Kuczek!
[Obrazek: byz5FCt.jpg?1]

Niestety tak późno wstawiam zdjęcie, bo od dwóch dni "wypadła" mi przeprowadzka. Po prostu spodziewaliśmy się kluczy duuuuużo później, a tu taka miła niespodzianka. Ze względu na to Kuczek jest aktualnie w stanie uśpienia, bo nie mam do tego głowy. I stąd moje pytanie: Czy jeśli chcę, mogę zakończyć hatcha w tym momencie? Wiem, że nie będę w stanie się nim zajmować i go po prostu uśmiercę. Nigdy nie hatchowałam i nie wiem czy jest zasada typu: "dopóki tamek żyje/nie ma następcy musisz hatchować". 

No i ze względu na ten cały bałagan pewnie nie będę brała udziału w wyciszonym hatchu   Niezdecydowany  Jeszcze zobaczę, jak to się wszystko potoczy, ale nie sądzę, żeby mi się udało.
[Obrazek: 0twIRzh.png]
Odpowiedz
Fajnie, że wzięłaś mimo przeciwności udział i doprowadziłaś swoją postać do dorosłości! I że wyrósł na Kuczka. :D Pewnie możesz już skończyć, i tak nie jesteś pierwszą która skończyła, bo ja mojego Tamka już właśnie uśmierciłam. XD
Odpowiedz