Liczba postów: 265
Liczba wątków: 2
Tamagotchi: V3, V4, V4.5, V5, TMGC+C, ID L, P's, Entama
Dzięki Michu :3 jeśli chodzi o rozkręcanie tama, to nawet jak zadziała to nic z tym nie zrobię, bo ja mam dwie lewe ręce do takich rzeczy, więc bym jeszcze coś zepsuła.
Zamłotkowalam 30 razy xD jestem zwycięzcą.
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Śliczne macie EnTama najbardziej mi się obudowy wszystkie podobają/
Nie martw się SiviosLinda w v5 jak była wyczerpana bateria też mi się zresetowało nie raz bo v5 i EnTama oraz UraTama jak się naciska guziki to ma inny dźwięki sam mechanizm jest taki sam, a w v4, czy w v3 jak wymieniłam baterię samo się mi ani razu nie zresetowało inny ma mechanizm elektroniczny. Ostatnio chciałam przeczyścić 3 elektroniczne używane zwierzątka, ale tylko Nano Baby udało mi się przeczyścić, na którym mi najbardziej zależało a pozostałych dwóch nie udało mi si bo jak chciałam śrubki w tych dwóch odkręcić to po prostu główki się ułamały i nie mogłam wykręcić. A pozostałe śrubki wykręciłam i je schowałam bo się przydadzą do innych zwierzątek czy Tamagotchi.  Też kiedyś nie umiałam naprawiać ani przeczyszczać ale jak w poradnikach na forum przeczytałam to wiem jak.
Czekam na dalsze przygody Waszych Tamków.
Dzisiejszy dzień z ???? był dość nudny. Nic ciekawego się nie działo. Był u nas domokrążca dwa razy i kupiliśmy u niego frytki, które zostały skonsumowane, oraz dziwne coś, co póżniej okazało się eliksirami na inteligencje jeśli się nie mylę.
![[Obrazek: tV6dMQz.jpg?1]](https://i.imgur.com/tV6dMQz.jpg?1)
Nauka niestety nie dla nas, więc się zmarnują.
Oczywiście młotkowałam dzisiaj intensywnie i różnie mi szło, ale kilka razy udało mi się wymłotkować maksymalne 30 razy! Brawo ja xD Jak do tej pory mamy 40 pkt życzliwości. Śmiem twierdzić, że nie wystarczy, by usatysfakcjonować pana płótno, ale zobaczymy.
Z góry przepraszam za jakość tych zdjęć, ale sami chcieliście xD Nie znam się na tym kompletnie i nie umiem fotografować tamków. Entama wygląda mega żółto na wszystkich dzisiejszych zdjęciach i w ogóle błeee, ale na nic więcej mnie dzisiaj nie stać.
N jak nie umiem robić zdjęć. Żegnam xd
Liczba postów: 3,419
Liczba wątków: 46
Tamagotchi: 17
Zdjęcia są spoko, serio. Ale polecam robić w świetle dziennym - ja staram się nawet na zewnątrz robić Tamkom zdjęcia, a jak już w domu, to pod samym oknem. Inaczej nie wychodzą mi ładne. :C
(28-08-2018, 21:07)SilviosLinda napisał(a): N jak nie umiem robić zdjęć. Żegnam xd
XDDDDD
I szanuję za wymłotkowanie 30 razy!!!
Ja nadal nic nie przeszłam w tym Tama. .-.
Ja ze swojej strony na dziś dodam tylko fotkę super outfitu jaki wychodzi, gdy w manekinowej grze złapiesz kupkę.
(akurat to zdjęcie to zrobiłam w pracy, tam jest mega światło, idealne do fotografowania Tama xD)
Liczba postów: 694
Liczba wątków: 6
Tamagotchi: P1-P2, v2-v6, +C, iD, iD L, P's, 4U, m!x, Meets
DŹWIĘCZNE IMIĘ. XD Rodzina Mame w tym hatchu nam się rozrasta.
O, kolejne Mame dziecko w hatchu!
Mam nadzieję w ogóle, że dzisiaj mi urośnie na dorosłą. Nie wiem ile trwa to w Entama, ale nastolatkiem stała się dwa dni temu więc może już dziś urośnie?
Liczba postów: 4,589
Liczba wątków: 40
Tamagotchi: v3, +C, iD, iD L, Sanrio m!x, Meets, Sanrio Meets
Jak czytam tego hatcha, to mam ochotę odpalić swoje v3, ale wiem, że to nie ma sensu z Coco drącą paszczę na każdy dźwięk. ;_; Więc zostaje mi kibicowanie rozwojowi Waszych postaci. Silvios, ta obudowa jest prześliczna, chyba najbardziej mi się podoba z nich wszystkich. <3
Aaaaa dziękuję <3 Nie żeby coś, ale ja hatchuję na wyłączonym dźwięku (uroki posiadania małych dzieci), więc dla chcącego nic trudnego ;P Możemy następny hatch zrobić z v3. W ogóle stwierdzam, że to był świetny pomysł. Oklaski dla Abstrakta i Lyree za piękną inicjatywę
Liczba postów: 694
Liczba wątków: 6
Tamagotchi: P1-P2, v2-v6, +C, iD, iD L, P's, 4U, m!x, Meets
(29-08-2018, 11:39)Bella napisał(a): Silvios, ta obudowa jest prześliczna, chyba najbardziej mi się podoba z nich wszystkich.
Podpisuję się pod tym, jest doskonała.
W kwestii dźwięku - rzecz w tym, że v3 nieco bardziej go wymaga przez fakt, że posiada pasek dyscypliny, który ma znaczący wpływ na rozwój postaci. Ale tam, Bellowy Gozarutchi wpasowałby się doskonale w taki hipotetyczny hatch. xD
Dzięki, inicjatywa na pewno zostanie powtórzona! <3
Eee tam, ja na wyciszonym V3 wyhodowalam Mamecza!
Praktycznie zawsze mam wyciszone tama.
Bardzo chętnie dolaczylabym do hatcha v3!
Liczba postów: 4,589
Liczba wątków: 40
Tamagotchi: v3, +C, iD, iD L, Sanrio m!x, Meets, Sanrio Meets
Z moim szczęściem to nawet by nie był Gozarutchi, tylko ten latający sumoka. ;_; Ej, ale jakbyście chcieli zrobić hatch WYCISZONYCH v3 to ja to kupuję totalnie! Choooodźcie, fajny pomysł.
Dzięki Abstrakt!
(29-08-2018, 13:40)Bella napisał(a): Ej, ale jakbyście chcieli zrobić hatch WYCISZONYCH v3 to ja to kupuję totalnie! Choooodźcie, fajny pomysł.
TAK! Jestem za! Na pewno z moim paskudztwem bym wzięła udział xD
Moja pierwsza Mimitchi w życiu.
I chwalę się, że dwa razy udało mi się przejść całe karty, a w młotkowaniu doszłam do 19! XD
Gratki Lajri
A u mnie wczoraj rozegrał się dramat. Mianowicie na pół dnia wyszłam z domu, ZAPOMINAJĄC KOMPLETNIE O TAMA. Naszykowałam sobie je na stole przed wyjściem i jak tylko wsiadłam do samochodu, na trasie zorientowałam się, że zostało. Serio, byłam przekonana, źe wrócę do martwego tamka, a tu miłe zaskoczenie - ???? przeżył. Powitał mnie z gromadą kup i czaszką nad głową, ale żył. Niestety przypłaciłam to ewolucją w uroczą cebulkę, ale na szczęście nie ma to za bardzo znaczenia w staraniach o kuczka (mam nadzieję).
A tak cebulka prezentuje się myjąc zęby.
Zrekompensowałam się dzisiaj nieco, młotkując intensywnie i wymłotkowałam pytajnikowi 150 pkt życzliwości. Pytajnik dostał się dzisiaj również do klasy pana płótno, więc miejmy nadzieje, że kuczkowy plan się powiedzie.
Z moim ogarnięciem (a raczej jego brakiem) nie wiem czy w następnym hatchu uda mi się nie uśmiercić tamka xD
Gratki Pytajnikowi, że przeżył te trudne warunki. XDD
W ogóle zdjęcie na parapecie co nie? XD lubię na parapecie robić. XDD i widać w dobrym świetle jakie ładne to Twoje tama. <3
A ta cebula jest słodka! I na pewno i tak wyjdzie Kuczek.  aktualnie mam na niego fazę, więc czekam by go u ciebie zobaczyć!
|