Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pamiętnik Lyree
Napiszę to jeszcze raz: te obudowy są przeeewspaniałe. Więcej Ura! C:
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Zarumieniona słodka Tengutchi wygląda przepięknie. XD Ja zawsze lubiłam Celebtchiego i pamiętam, że bardzo często go miałam. W ogóle to tak robisz zdjęcia Ura, że pikselki wyglądają na czarne i mam wrażenie, że to v4.5 cały czas.
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
O kurczę, faktycznie te niebieskie pikselki są na moich zdjęciach czarne. o:
Odpowiedz
Fajna notka bardzo ładnie Tobie wychodzą fotki Akai czerwone pikselki bardzo dobrze widać włączysz kiedyś v3, żeby się z Akai połączył? Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Dzieki. ^^ Taak! Chciałam już dzisiaj za dnia, ale bym musiała w poniedziałek rano pauzować któreś. :c Póki co te dwa zostawiam włączone, ale jak będę mieć więcej czasu to w kolejce są V3 i mix.
Odpowiedz
[Obrazek: pI0s53d.png]
[Obrazek: xDmkARb.png]

Uwaga uwaga, dziś przedstawiam Wam mój najnowszy dobytek! Który - mimo, że wersja dość typowa - okazał się
 dla mnie przełomowym. Otóż żaliłam się nieraz, że w v3 NIGDY nie udało mi się, pomimo trudów, uzyskać dobrej postaci
 i zawsze kończyłam z jakimiś najgorszej opieki. Jakiś czas temu trafiłam na to v3 i zakochałam się w obudowie. Kilka dni 
temu wreszcie je odpaliłam - mimo, że mogłam włączyć jakąś nieznaną mi do tej pory i wciąż czekającą w pudełeczku 
wersję, wybrałam stare v3, które nigdy nie było moim faworytem. Potrzebowałam odpocząć przy czymś znanym i prostym i
padło na nie... I tak o to wykluła się dziewczynka którą nazwałam Yuna. Dbałam o nią, wydaje mi się, tak jak zawsze dbałam
 o moje postaci w tej wersji, ale ku mojemu zdziwieniu, gdy osiągnęła stadium nastolatka... była postacią należącą do 
kategorii najlepszej opieki.

[Obrazek: Wutip1Q.png]

(w ogóle kocham to zdjęcie powyżej)

Odkąd stała się nastolatkiem, to bardziej się starałam i autentycznie się zestresowałam gdy przegapiłam moment, gdy szła
spać, a do tego nie sprzątnęłam jej, więc zasnęła z zapalonym światłem i kupą obok łóżka. XDDD Nie zaszkodziło to jednak,
jak się okazało. Bo dziś rano z moich ust wyrwało się "o Boże" gdy zobaczyłam kto mi urósł!

[Obrazek: Uw5sojX.png]

Tak więc... oszukałam przeznaczenie, czuję się spełniona, mam postać najlepszej opieki w v3... W tym przeklętym v3 które tak
mnie nienawidziło i zawsze wynagradzało moje starania Maskiczami i innymi Tamkami z dolnej półki. XD Nie że coś do nich mam,
ale marzyłam o kimś dobrej opieki i tu taki przeskok. ;_;

[Obrazek: w1WBDLj.png]

A oto Mamecz z fryzurką, hehe.

[Obrazek: Jhwt4G5.png]

Tak wyszło, że dzisiaj dużo grałam w gry, których nigdy nie byłam fanką. XD A mianowicie Bump i biegi. Tak, zrobiłam z mojego
Mamecza - w sumie mojej Mameczki - sportowca! I właściwie polubiłam te gry, mimo że dają mi wyrzuty sumienia, za męczenie
przycisków. XD Dzisiaj w pracy się z Mameczką nudziłyśmy bo Niemce nie chciały pisać, więc było dużo biegania i zapasów (?XD) !

No więęęęc, jestem zadowolona, że kupiłam to Tama i że to akurat je teraz odpaliłam. Nic innego nie mam włączonego. Jest za
gorąco, nie jestem w stanie się zajmować Tamkami, a to okazało się być też dla mnie jednocześnie nie nazbyt wymagające, a 
wystarczająco dające frajdę. Może jutro coś dołączy do aktualnie odpalonych (dostanę wiatrak chyba, więc może nabiorę sił do
Tama xD), ale przez te parę dni to piękne v3 mi całkowicie wystarczało!
Odpowiedz
Serio druga osoba z forum już ma moje wymarzone v3 z dzieciństwa, jakie ono jest piękne. ;_; Mamecz nie cieszy w żadnej wersji tak, jak w trójce, więc gratulacje!
Odpowiedz
Kojarzyło mi się, że Twoim wymarzonym v3 jest to białe w łatki? :o (w którym też jestem zakochana w tak w ogóle >.<)
Ale no, polecam tą obudowę, jest pięknaaaa. ;_;
I dzięki, faktycznie Mamecz cieszy bardzo.
Odpowiedz
Mi się oba podobały, ale to niebieskie miałam nawet wklejone w pamiętniku i zaznaczone strzałeczką. ;_; Głupie polskie ulotki z amerykańskimi wzorami, a ja jeździłam po wszystkich Smykach i szukałam.
Odpowiedz
Gdzie kupiłaś takie v3?
To też moja ukochana obudowa.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Kupiłam od kogoś na grupie na facebooku. c:
Odpowiedz
Zdjęcie z nastolatkiem jest jednym z najładniejszych tama-zdjęć, jakie widziałem. ;_;
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Łaaaał. Piękne to tama i zgadzam się z Abstraktem. Niebieskie drewienko ekstra wyglada. No i zazdroszczę tamka najlepszej opieki. Mnie to chyba nigdy nie spotka T.T
[Obrazek: 0twIRzh.png]
Odpowiedz
Ale cudowne to v3. Duży uśmiech Zdjęcia też świetne.
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
[Obrazek: pI0s53d.png]
[Obrazek: E1K0EnV.png]

A dziś w końcu, po tak długim czasie oczekiwania w pudełku, po raz pierwszy odpaliłam pewne Tama, które wnętrzem 
mocno kontrastuje z v3, ale (i to mnie skłoniło do włączenia akurat jego xD!) kolorem do niego pasuje, a mianowicie...

[Obrazek: XF6y8gP.png]

P's!!!!! I jest tak przeprzepiękne!!! 

[Obrazek: fiGwcGg.png]

Czarno-biały przodek i niebieski młodziak. :) Jeden myje zęby, a drugi siedzi na kaczce. XD

[Obrazek: 3uztmRp.png]

Chmurka ma piękne ściany w sypialni!

A później owa chmurka urosła na żółwika z sercem na głowie:

[Obrazek: Pp9MjJg.png]

... którego w sumie później przefarbowałam, niechcący. :D

[Obrazek: TStiv4o.png]

Nie udało mi się dzisiaj nim jakoś bardzo dużo pobawić, ale generalnie moje pierwsze wrażenia są następujące:
- Przepiękna obudowa. Ale mam problem z zamykaniem jej. Prosiłam o pomoc mamę bo się mega bałam że połamię. XDD
- Podoba mi się grafika. Mixowa moim zdaniem ogółem wygląda lepiej, ale ta ma swój urok, nie wiem jak to opisać, ale 
widać te wszystkie szczególiki i podoba mi się to. 
- Mega podoba mi się pierwsza gra, jest taka, że serio trzeba być czujnym.
- Kilka razy Tamkowi udało się w ogródku złapać ulotkę dzięki której zamiast maksymalnej liczby punktów 200, dają 400!
- Mega urocze jest, gdy Tama ogląda siebie w lusterku i jest taki zachwycony, i są serduszka i rumieńce i aww, ja nawet nie
marzę o tym poziomie samoakceptacji! XD
- Można grać już na poziomie bobasa, a nie tylko karmić, sprzątać i leczyć, łaaaał!
- Jeszcze mało co w nim czaję, i będę musiała więcej poczytać. XD 

Muszę ogółem dopiero skołować sobie jakiś telefon do tego Tama. D: Ale póki co spróbuję poznać je bez tego!
Odpowiedz