Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pamiętnik Diamonda
Gdzie kupiłeś na allegro za 150 zł Diamond?
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Tak z tej aukcji z Allegro za 150zł. Duży uśmiech
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
A ja dwa lata temu kupiłam Tama-Go różowe u LONDON-STYLIK za 100 zł. XD Uśmiech
Mam trzy Tama-Go zielone od Michu, różowe kupiłam 2 lata temu i jeszcze z rok temu kupiłam niebieskie Tama-Go było na olx nowe nieotwierane i odebrałam w Warszawie. Duży uśmiech i 50 zł dałam za niebieskie.

Diamond napisz jeszcze notkę o Tama-Go jak będziesz miał czas na dobry początek możesz kupić komplet 6 figurek jak chcesz:
http://amerykanos.pl/product.php?ASIN=B0053JVGHO
Odpowiedz
Bardzo mi się podoba to Tama-Go i na pewno coś jeszcze o nim napisze. Uśmiech Pewnie za jakiś czas dokupię jakieś figurki bo to fajne urozmaicenie rozgrywki. Uuuu stówa to taniej o wiele, szkoda że teraz podrożało. xD Ale i tak spoko bo na Ebayu widziałem za 250. xd
Odpowiedz
A Music Star nowe kosztuje ponad 400zł. Na szczęście jak na amerykanos było około 120 zł razem z przzesyłką to zdążyłam kupić taniej moje music star. Uśmiech

Tak Tama-go jest fajne druga fala jest ładniejsza bo ma ładniejszy desing bo ma taki ekran taki kryształek jak w ID i ma taką dziurkę na ekran, a pierwsza fala to szkiełka były takie płaskie normalne. Uśmiech Jak ma się kilka tama-go można szkiełka wymieniać. Duży uśmiech
Odpowiedz
Widziałem że Music Star to tam na ebayu kiepsko, jak już jest to drogo i dlatego bardzo się cieszę że znalazłem używane na OLX za 120. :O Bo na Ebay nawet używane to mnóstwo kasy. xD Właśnie to czarne jest z drugiej fali prawda? Duży uśmiech Bo ma taką dziurkę na ekran i taki kryształek jest Duży uśmiech To w sumie spoko trafiłem, bo chyba średnio z takimi płaskimi szkiełkami. Wiem wiem, to tło się wymienia i fajnie to też jakieś urozmaicenie. Duży uśmiech
Odpowiedz
Z drugiej fali są obudowy fioletowy, różowy i czarny.
A z pierwszej fali obudowy to zielony, niebieski i biały.
Odpowiedz
To w takim razie na ebayu były te z pierwszej fali, to nawet lepiej że trafiłem na Allegro na drugą falę. Język
Odpowiedz