Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pamiętnik Diamonda
Szkoda, że zawodzą ci, którzy te niezawodne prezenty dostają. XDD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Ten tama wygląda jak taki mały skaczący ziemniaczek. XDDDDD Z tym prezentem król mógł się bardziej postarać, może jak Karol będzie mieć córkę to jej się przyda. D:
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
Może dokładnie przez to że "wygląda jak ziemniak" to dostał zestaw do makijażu. Wiesz, taka aluzja, zrób coś ze sobą, ziemniaku jeden.
Odpowiedz
Swoją drogą, ten ziemniak to chyba jedna z pierwszych postaci w ogóle, pochodząca z którejś wersji vintage. NACZYTAŁEM SIĘ O STARYCH WERSJACH, TO SIĘ TERAZ CHWALĘ SPECJALISTYCZNĄ WIEDZĄ. XD
A ten król to w ogóle musi być dziwny, skoro daje makijaż dzieciom, które nie potrafią jeszcze używać ołówka. That's weird.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Wy się śmiejecie, a może Karol po prostu pragnie zostać znanym jutuberem i po to mu ten mejkap. :/// DAJCIE MU PODĄŻAĆ ZA MARZENIAMI
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Abstrakt Ty Tamagoczowa encyklopedio wiedzy. D: Nawet w ziemniaku można znaleźć piękno, mu nie potrzebne są żadne make upy. Smutny((( NIECH KAROL ZNAJDZIE INNĄ DROGĘ DO SŁAWY NA JUTUBIE
Odpowiedz
Dzisiaj będzie wpis poświęcony głównie Music Star. Poznajcie kolejnego ziemniaka. D: Zastanawiam się nad tym czy zmienić tytuł pamiętnika na "Pamiętnik Ziemniaków". D: Różnica jest tutaj w tym że to wygląda jak kaczko-ziemniak. Generalnie nie mam fajnego miejsca w pokoju gdzie mógłbym robić zdjęcia Tamagoczom, a w ręce to wygląda tak sobie. D: Ale postaram się zrobić fajne zdjęcia.

Nad tamkiem są dwa prezenty jakie dostał na samym początku gry. Jest tutaj kaczucha i mikrofon, w sumie mikrofon fajna sprawa przynajmniej rozwija on swoje umiejętności wokalne a chyba w Music Star o to chodzi prawda? XD Może i jest ziemniakiem, wygląda jak wygląda ale jest moim ziemniakiem. Wyrośnie z niego pewnie przystojniak i wszystkie dziewczyny w TamaTown będą się za nim uganiać. Jeszcze w dodatku bogaty będzie bo całkiem sporo GP idzie z takiej kariery muzyka.

[Obrazek: 33f412q.jpg]

Tamek gustuje tylko w dobrym jedzeniu, omlet jest bardzo spoko ale baby food też nie pogardzi. Pewnie gdy już dorośnie będzie miał większe wymagania względem diety. Będą też koncerty a trzeba trzymać formę! Samo skakanie po klockach to nie wszystko! Poza tym ziemniaczek lubi hip-hop, oby zmienił zdanie jak już będzie starszy. D:

[Obrazek: i56w74.jpg]

[Obrazek: i4rfie.jpg]

Ale żeby osiągnąć sukces trzeba trenować i ziemniaczek to wie. Dużo czasu spędził na skakaniu po klockach na przykład. Lubi też chodzić do przedszkola, skakanie na skakance chyba dość lubi. Jego rówieśnik długo go chciał pokonać jednak w ziemniakach siła i ostatecznie wygrana należy do mojego Tamka!

[Obrazek: oss7pv.jpg]

[Obrazek: mt7e5h.jpg]

Warto wspomnieć też o tym że przyszedł król z GP i popatrzcie jaki bogacz!!

[Obrazek: 2h3wuf5.jpg]

Ekipa ziemniaków, urocze prawda? XDDDDD

[Obrazek: 13z1vrk.jpg]
Odpowiedz
Ja nie wiem co Ty chcesz Diamond. Dobry ziemniak nie jest zły xD Ja sobie np nie wyobrażam obiadu bez ziemniaka XDDDDDD
[Obrazek: 0twIRzh.png]
Odpowiedz
Ekipa ziemniaków. XD Fajny ziemniakowy skład, ale dla mnie to akurat bliżej kaczki, mimo że z kartofelka też coś ma.
Odpowiedz
Fajne Kuchitamatchi i Tamatchi. Uśmiech Moje ulubione Tamki. A mi Kuribotchi ten brązowy przypomin mi bardziej ziemniaka, albo takie ciastko czekoladowe.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Kuribotchi to kasztan, w Japonii się je kasztany.

Ja tam lubię Kuchitamatchiego, po prostu głowa kuczka, czego tu nie kochać, żaden ziemniak. XD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Na chwilę zostawiamy wszystkie ziemniaki i kaczko-ziemniaki. XD Więc dzisiejsza notka będzie o troszkę zapomnianym iD! Duży uśmiech

Może mało kto pamięta ale nadal w iD mam Chamametchi. Duży uśmiech

[Obrazek: 2yjoec8.jpg]

Czas na poranne mycie jak zawsze. Czysty tamagocz to radosny Tamagocz!

[Obrazek: 2m6255c.jpg]

Dużo czasu poświęciliśmy z Chamametchi na różne gry. Zbieramy GP na dalszy remont jej domu, główny pokój już wyremontowany i kuchnia. W swoim czasie również pora na inne pokoje. Uśmiech

[Obrazek: 207ot2o.jpg]

Niestety, pogoda dzisiaj nie dopisuje. Wcześniej padało teraz zachmurzenie. Na szczęście już nie pada. Duży uśmiech

[Obrazek: scrmoh.jpg]

Gry to również dużo kasy więc pora poszaleć i powydawać GP w sklepie. Postanowiłem kupić jej zabawkowy traktor. XD Przestało padać więc nic nie stało na przeszkodzie aby wypróbować nową zabawkę. Duży uśmiech

[Obrazek: 2cz946g.jpg]

[Obrazek: 29wadz6.jpg]
Odpowiedz
Krótka notka bo nowy nabytek już jest. Duży uśmiech Nowy w pudełku. Duży uśmiech

[Obrazek: 9iqvpx.jpg]

Jakie to TMGC jest ogromne! :O

[Obrazek: 654i9d.jpg]
Odpowiedz
Jak duże jest? Większe niż kolorowe Tama/Friends, że mówisz że takie ogromne?
Odpowiedz
Ten tył ma bardzo duży. Od kolorowych dużo grubsze od Friends też trochę bo właśnie porównałem. :O Jajo gigant. XD
Odpowiedz