Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Mam Serbskiego kolegę i zawsze pisaliśmy po angielsku a dziś tak wyszło, że do mnie on po serbsku a ja po polsku i się rozumiemy. xDD Fajnie się tak pisze!
A nie spodziewałam się, że to aż tak łatwe do zrozumienia będzie, mimo że domyślałam się że podobny do polskiego. A do tego miasto z którego pochodzę ma znaczenie dokładnie takie samo jak stolica serbska, bo Belgrad i mój Belgard. xDD
Odpowiedz
Ja kiedyś na jakimś mmo poderwałem dwóch serbskich gości i też na przemian mówiliśmy po polsku i serbsku. XDDD Śmieszny język.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Wylosowano podział na półfinały na Eurowizję, zaczęły się wybory reprezentantów krajów, więc...
THE BEST TIME OF THE YEAR IS ALMOST HERE!!!!! Mamy dobry spot w półfinałach (końcówka II), więc to dobry znak. Nasze eliminacje 03.03, jestem taka podekscytowana!!!!
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Mama wyjeżdża z siostrą na ferie yeeees.
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
Byłam dzisiaj rano w Kociej Kawiarni, koty były mega chętne do zabawy i głaskania i było naprawdę super. No i przyszła moja nagroda z konkursu Pink Lips (w ramach tygodnia prewencji raka szyjki macicy, był konkurs na zdjęcia z różowymi ustami, pewnie widzieliście na fejsbuku). Wygrałam różowy sweterek od projektantki!
Odpowiedz
JESTEM W DOMU I MAM MOJE TAMAGOCZE
Odpowiedz
Czekamy na jakiś pamiętnik. Duży uśmiech
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
Zaraz jadę do lekarza więc odpaliłam tylko Akai bo do niego chyba nie potrzebuję dużo czasu by się wdrożyć. XD ale Mixa raczej odpalę jutro. I jutro zakładam pamiętnik. :3
Odpowiedz
Cafe au lait. Ekspres to błogosławieństwo. :3
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Zezłościłam się na ten bolący brzuch i jakoś tak bezmyślnie punchnęłam się w niego xDDDDD co było złą decyzją bo zabolał jeszcze bardziej, o czym powiedziałam siostrze. Ta by połączyć się w bólu również się punchnęła w brzuch i wysłała mi filmik. Powiedziałam o tym mojemu chłopakowi i też się punchnął i wysłał mi filmik. XDDDDDDD Sprawiam że ludzie się sami biją, o boge, płaczę.
Odpowiedz
Marek Mostowiak.
Odpowiedz
- byłam na okienku na naleśniku kakaowym z nutellą, mascarpone, orzechami laskowymi, sosem malinowym i fererro.
- miałam dziś islandzki i przefajny norweski.
- dużo odpowiadałam na norweskim a jak nie trafiałam, to mówiłam rzeczy cudowne na odwrót, tak że już na koniec jak była cisza i nikt na coś nie umiał odpowiedzieć to koleżanka "no Ola powiedz coś". xD >:CCCC to jak bardzo daleko potrafiłam być w słuchance zaintrygowało aż panią. xD typu: poprawna odpowiedź w uzupełnianiu słyszanego tekstu - maskinn. moje usłyszane słowo: avskjeder. taki właśnie mam słuch. xDDDD Fajne nieoczekiwane znaczenia w kontekście konkretnym mogą wyjść dzięki mojemu słuchowi. xD
- spotkałam dziś mojego idola i było parę takich fajnych momentów, kocham środy w tym semestrze mimo zajęć 8-18 (co i tak nie jest złe, ostatnio doceniam konczenie o 18!)
- coś tam kosztuje za kilogram 25 koron, więc pół kilo kosztuje...? ja: 12. koleżanka: 13,5. xDDDDD WŁAŚNIE DLATEGO NIE STUDIUJEMY NIC ŚCISŁEGO.
- nie z dzisiaj, a z wczoraj: na niemieckim opowiadałam moją historię życia z mieszkaniami w Poznaniu i to była taka mega dłuuuuga i zabawna historia pełna plot twistów i napięcia, i tak opowiadałam już wczuta że jako taki przecinek w połowie niemieckiego zdania wtrąciło mi się "no nie?" xDDDDDD. NADAL MI GŁUPIO, ale kocham się za to bo to było prezabawne w tamtym momencie. xD Do tego przeplotłam to niechcący paroma angielskimi i norweskimi słowami, jeju na ogół mi się to nie zdarza, ale wczoraj to mówiłam, DAS LIEGT NEXT TO DEM FRIEDHOF, do tego z moim ultra tempem mówienia. xDD
- dziś na historii: Pani mówi "w tym momencie Szwecja upada" w tamtej sekundzie: spada ze ściany plakat z mapką Szwecji. xDDDD TO BYŁO MAGICZNE, ona ma jakieś supermoce. XDDD
- wszyscy mnie dziś chwalili, nie tylko na lekcjach ale i za wygląd i w ogóle hehe. xD
- jest super. :3

+ widziałam dziś temperówkę do marchewki. Tak się nazywała. Wielka, pomarańczowa temperówka.
Odpowiedz
Ta nuta https://youtu.be/odWxQ5eEnfE
I’M PICKLE RICK
Odpowiedz
Byłam u szewca ale zapomniałam gotówki, a nie można kartą, o czym zorientowałam się gdy robił mi buta a ja siedziałam i czekałam. I pytam, gdzie najbliższy bankomat, bo nie mam gotówki, a on na to że spokojnie, aż tak dużo pani nie skasuję. Ale ja miałam nawet nie 5 zł więc siedzę i się stresuję. xD Skończył, oddał buta, to ponawiam pytanie o bankomat. A on "piękny uśmiech wystarczy". XD!!!! Mogłam mu dać kawałek czekolady co akurat miałam, ale zapomniałam o niej. xDDD
Odpowiedz
https://youtu.be/lHPzYoIDzSs
^TO. Babeczki mają swój kanał na YT i są po prostu świetne. Wymiatają. Miałam dzisiaj z nimi maraton na poprawę humoru Duży uśmiech
[Obrazek: 0twIRzh.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości