24-01-2018, 20:21
HAHAHAHA faktycznie ale TMGC jakoś jest chyba jedną z niewielu rzeczy która jest tak sentymentalna i za dużo wspomnień mam. Mi się ta gra też kiedyś wydawała trudna a to przecież łatwe jest. XDDDDD
![[Obrazek: nPCCI2S.png]](https://i.imgur.com/nPCCI2S.png)
|
Pamiętnik Diamonda
|
|
24-01-2018, 20:21
HAHAHAHA faktycznie ale TMGC jakoś jest chyba jedną z niewielu rzeczy która jest tak sentymentalna i za dużo wspomnień mam. Mi się ta gra też kiedyś wydawała trudna a to przecież łatwe jest. XDDDDD
![]()
24-01-2018, 20:25
Mam tę samą wersję kolorystyczną v4, świetna jest! Czekam na nowe notki, pamiętniki ze starymi wersjami są super. No i przypomnę sobie v4.5.
![]() A,i nie zgrywajcie tutaj twardzieli w skakankę, bo zaraz rzucę Wam wyzwanie, żeby przejść grę Dance i się skończy. xD Dance. Nigdy mi się to nie udało. ;______; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
24-01-2018, 20:25
Będę też pisać ofc o iD ale teraz będzie też trochę o starszych wersjach. Najbardziej czekam chyba na łączenie tego V4.5 i V4!!
![]()
24-01-2018, 20:31
Ja właśnie pierwsze co zrobiłam jak się wykluło v4 i je ogarnęłam to łączenie go z v4.5! xD
A gry w Dance nie pamiętam tbh. XD Ale dla mnie chyba najgorsze to gry polegające tylko na szczęściu. Tak w Takarasagashi w Uratama zawsze od razu przegrywam, a gdy daje siostrze małej to ZA KAŻDYM RAZEM PRZECHODZI CAŁE (teraz pozwalam jej brać moje Tamagotchi, bo słyszała sto razy że ma się obchodzić jak z jajkiem i diamentami i w ogóle; przychodzi zapytać czy może zagrać to zawsze od razu wspomni o tym że "tak, wiem, będę uważać jak z jajkiem i z diamentami i z wodą", bo ona też uważa że woda jest bardzo delikatna i trzeba z nią się tak obchodzić). W ogóle, inspirujesz mnie do założenia pamiętnika, aż przeszło mi przez myśl teraz zrobić pamiętnik tych v4 i v4.5, ale chyba jednak nie mam czasu na to. W ferie założę jak przyjadę do mojego Mixa.
24-01-2018, 21:50
No ja z chęcią poczytałbym jakiś pamiętnik. Michu już troszkę reaktywowała.
Mixa jestem bardzo ciekawy. Ja nie pamiętam żadnych gier w TMGC. ;----; Serio, chyba pamiętam flags bo opisywałem kiedyś tutaj w pamiętniku. Przypomniałbym sobie dopiero wtedy gdybym zobaczył jakąś listę tych gier. XDDDD Ale muszę się przyznać że nie ogarniam gry Mimic. ;-;
![]()
24-01-2018, 22:37
Ja większości opcji (nie mówiąc o grach) nie ogarniam i dochodzę do wszystkiego przypadkiem nawet jak przeczytam w poradnikach pierdyliard razy xD
A pamiętników im więcej tym lepiej. Świetnie się to czyta i ogląda, więc śmiało Lajri!
![]()
26-01-2018, 20:08
Uwaga kochani!! Przyszło TMGC od Abstrakta!! Musiałem lecieć z awizo. Nawet chyba nie będę musiał tego rozkręcać bo ja nie wiem chyba za mocno te guziki przyciskam ale nie przeszkadza mi to i wydaje mi się że jest okej .-. Dźwięk mam wrażenie że jakoś piszczy ale tak samo nie przeszkadza mi to. Zacznę pamiętnik z V4.5 dopiero jak dokupię baterię bo mam jedną tylko do V4.
![]() ![]() Tymczasem u iD wielkie zmiany. Postanowiłem żeby już Kikitchi znalazł sobie żonę bo uznałem że a co mi tam niech już druga gena będzie. Niestety pojawił się problem z japońskim i zamiast Chamemetchi wybrałem Memetchi no ale już trudno. XDDDD![]() Tutaj córka z tatą. ![]() Oto Belltchi. Lepiej wyglądają te zdjęcia w świetle dziennym.![]() W V4 też trochę zmian. Kupiłem skrzynię i byłem ciekawy co tam się znajduję a tam piłeczka!! Chciałem kupić taką samą w Shopie jakiś czas temu za 500gp ale zniknęła. XDDDD ![]()
![]()
26-01-2018, 23:51
Może jednak rozkręć i przeczyścić, żeby dłużej Ci posłużyło. Pisałeś, że nie jest to specjalnie skomplikowana czynność, a skoro ułatwia korzystanie, to warto.
Miałem nadzieję na pożegnalne zdjęcie Kikitchiego w kapeluszu. A tak w ogóle, to w Tamagotchi iD można pójść do Tama-fotografa, tak? To jest wspaniała opcja, wielka szkoda, że nie ma jej w nowszych wersjach. ;_; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
27-01-2018, 15:00
Tak jest Tama-Fotograf. Zrobiłem jeszcze zdjęcie Kikitchiemu wcześniej.
![]() Też tak myślę, jeszcze będę displex kupował chyba. ![]()
28-01-2018, 16:31
WŁĄCZYŁEM DZISIAJ FRIENDS, JA NIE OGARNIAM ALE MIMO ŻE TA WERSJA JEST JAKA JEST LUBIĘ JĄ NAWET. XD Aktualnie to 3 gena, już 3 raz chłopczyk, no chciałbym żeby w następnej już dziewczynka była. D: ALE WIADOMO JAK TO JEST Z FRIENDS. Tęskniłem trochę za tą wersją. XDDDDDDDDDDDD ŚMIEJĘ SIĘ BO KAŻDY JEJ NIENAWIDZI.
![]()
![]()
28-01-2018, 16:37
Jesteś odważny, jak wyzwałam Maćka, żeby przez tydzień miał włączone Friends, poddał się po dwóch dniach. XDDD
![]() ![]() ![]()
28-01-2018, 19:04
To chyba przez te gry tak lubię Friends. D: Jakoś nie wiem moje ulubione zawsze. XD
![]() No i już to pisałem wcześniej ale V4 mi się samo zresetowało. D: Przełożyłem baterię do V4.5 potem wsadziłem z powrotem i zresetowało się. D: Może przypadkowo przy wkładaniu baterii nacisnąłem reset. ![]()
28-01-2018, 19:12
Ja też lubię gry w Friends!
Moja siostra ma tą wersję i ogółem nie przekonuje mnie ona, ale gry ma fajne bardzo!
29-01-2018, 09:21
Jakoś argument z grami do mnie nie przemawia, biorąc pod uwagę fakt, że wszystkie były już w v4. Nie napracowali sie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Pamiętnik Viktora | Viktor | 20 | 2,237 |
08-10-2019, 16:40 Ostatni post: Viktor |
| Pamiętnik Lyree | Lyree | 132 | 13,152 |
02-01-2019, 17:21 Ostatni post: Ralveyn |