Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.:: Michu & Carol ::.
Ej no serio, teraz strasznie tęsknię za moim iD, to jest taka fajna i ładna wersja. ;_; Lovelitchi uwielbiam.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
W moim iD też już mogę zrobić ślub mojemu Kikitchemu i tak zrobię. Duży uśmiech Fajna jest ta miotła, aż żałuję że na chwilę obecną nie mam jak wgrać nic do TMGC. XDDD
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
Fajnie jakbym sobie coś wgrał bo to fajnie urozmaica TMGC. :/ No te w iD gotowe są takie średnie, więc chyba najbardziej zależałoby mi na wgraniu tapet. XD
Odpowiedz
Aaaaa, dziękuję!!! <3 Hoshitchi wygląda super na tej miotle.
Pamiętam, że do tej miotły miałam jeszcze wgrywaną tapetkę z pokojem wspólnym Gryffindoru. Duży uśmiech Bo też nie przepadałam za gotowymi tapetami.
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Hahahaha ta zielona Chamemetchi. XDDDD U Ciebie pada śnieg w iD L a u mnie w iD ciągle deszcz. XD Czym się różni iD od iD L? Bo widziałem że są iD L tanie na Ebayu i kusi żeby kupić.
Odpowiedz
Mega tło z kosmitami! Niektóre wyglądają, jakby miały ospę. xD No i pierwszy raz widzę zieloną Chamametchi, jest piękna. ;_; Swoją drogą, skąd Twoja Violetchi posiada takie czarodziejskie wywary? W iD latasz na miotle, tutaj studiujesz alchemię. Zaczynam się bać co będzie w następnych notkach.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Voletchi ma chyba jakieś czarodziejskie zainteresowania. XDDDD Bahaha no i faktycznie tło cudne.
Odpowiedz
Kurczę faktycznie sporo się różni i ma sporo fajnych funkcji. :O No bo widziałem że są w całkiem fajnych cenach na Ebayu więc chyba warto. Tamagotchi może przygarnąć pieska. ;-; To tak jakby chomik adoptował psa. XDDDDD
Odpowiedz
Nie do końca chomik adoptujący psa, bo w koncu tama to jakby ludzie. XD Nie ma w tama logiki już jak kiedyś.
Super wygląda zielona Chamametchi!! Nigdy swojej nie przefarbowałem.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Tak Wiktor ma rację a te zwierzątka z tamagotchi się nazywają Tamapet. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
O kurczę, ale ekstra z tym fotografem. :3
Odpowiedz
Opcja z fotografem jest wspaniała, twórcy doskonale zrealizowali ten pomysł. A Chamametchi-króliczek wygląda cudownie. <3
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Ja też bardzo lubię opcje fotografa w iD. Duży uśmiech Kikitchi mega wyglądał jako pirat. XDDDD Chamametchi też super wygląda. XD
Odpowiedz
HAHAHAHA. Duży uśmiech To się nazywa mieć szczęście. XD Siostry. XD
Odpowiedz
A nawet bliźniaczki!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości