Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pamiętnik Diamonda
HAHAHAHA faktycznie ale TMGC jakoś jest chyba jedną z niewielu rzeczy która jest tak sentymentalna i za dużo wspomnień mam. Mi się ta gra też kiedyś wydawała trudna a to przecież łatwe jest. XDDDDD
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
Mam tę samą wersję kolorystyczną v4, świetna jest! Czekam na nowe notki, pamiętniki ze starymi wersjami są super. No i przypomnę sobie v4.5. Uśmiech

A,i nie zgrywajcie tutaj twardzieli w skakankę, bo zaraz rzucę Wam wyzwanie, żeby przejść grę Dance i się skończy. xD
Dance.
Nigdy mi się to nie udało. ;______;
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Będę też pisać ofc o iD ale teraz będzie też trochę o starszych wersjach. Najbardziej czekam chyba na łączenie tego V4.5 i V4!!
Odpowiedz
Ja właśnie pierwsze co zrobiłam jak się wykluło v4 i je ogarnęłam to łączenie go z v4.5! xD

A gry w Dance nie pamiętam tbh. XD
Ale dla mnie chyba najgorsze to gry polegające tylko na szczęściu. Tak w Takarasagashi w Uratama zawsze od razu przegrywam, a gdy daje siostrze małej to ZA KAŻDYM RAZEM PRZECHODZI CAŁE (teraz pozwalam jej brać moje Tamagotchi, bo słyszała sto razy że ma się obchodzić jak z jajkiem i diamentami i w ogóle; przychodzi zapytać czy może zagrać to zawsze od razu wspomni o tym że "tak, wiem, będę uważać jak z jajkiem i z diamentami i z wodą", bo ona też uważa że woda jest bardzo delikatna i trzeba z nią się tak obchodzić).

W ogóle, inspirujesz mnie do założenia pamiętnika, aż przeszło mi przez myśl teraz zrobić pamiętnik tych v4 i v4.5, ale chyba jednak nie mam czasu na to. W ferie założę jak przyjadę do mojego Mixa.
Odpowiedz
No ja z chęcią poczytałbym jakiś pamiętnik. Michu już troszkę reaktywowała. Duży uśmiech Mixa jestem bardzo ciekawy. Ja nie pamiętam żadnych gier w TMGC. ;----; Serio, chyba pamiętam flags bo opisywałem kiedyś tutaj w pamiętniku. Przypomniałbym sobie dopiero wtedy gdybym zobaczył jakąś listę tych gier. XDDDD Ale muszę się przyznać że nie ogarniam gry Mimic. ;-;
Odpowiedz
Ja większości opcji (nie mówiąc o grach) nie ogarniam i dochodzę do wszystkiego przypadkiem nawet jak przeczytam w poradnikach pierdyliard razy xD
A pamiętników im więcej tym lepiej. Świetnie się to czyta i ogląda, więc śmiało Lajri! Duży uśmiech
[Obrazek: 0twIRzh.png]
Odpowiedz
Uwaga kochani!! Przyszło TMGC od Abstrakta!! Musiałem lecieć z awizo. Nawet chyba nie będę musiał tego rozkręcać bo ja nie wiem chyba za mocno te guziki przyciskam ale nie przeszkadza mi to i wydaje mi się że jest okej .-. Dźwięk mam wrażenie że jakoś piszczy ale tak samo nie przeszkadza mi to. Zacznę pamiętnik z V4.5 dopiero jak dokupię baterię bo mam jedną tylko do V4. Duży uśmiech

[Obrazek: 2qimirt.jpg]

Tymczasem u iD wielkie zmiany. Duży uśmiech Postanowiłem żeby już Kikitchi znalazł sobie żonę bo uznałem że a co mi tam niech już druga gena będzie. Niestety pojawił się problem z japońskim i zamiast Chamemetchi wybrałem Memetchi no ale już trudno. XDDDD

[Obrazek: 14yam48.jpg]

Tutaj córka z tatą. Uśmiech

[Obrazek: 2nqck8l.jpg]

Oto Belltchi. Duży uśmiech Lepiej wyglądają te zdjęcia w świetle dziennym.

[Obrazek: 2vjpe7a.jpg]

W V4 też trochę zmian.

Kupiłem skrzynię i byłem ciekawy co tam się znajduję a tam piłeczka!! Chciałem kupić taką samą w Shopie jakiś czas temu za 500gp ale zniknęła. XDDDD

[Obrazek: so761j.jpg]

[Obrazek: 2z4cr9c.jpg]
Odpowiedz
Może jednak rozkręć i przeczyścić, żeby dłużej Ci posłużyło. Pisałeś, że nie jest to specjalnie skomplikowana czynność, a skoro ułatwia korzystanie, to warto.
Miałem nadzieję na pożegnalne zdjęcie Kikitchiego w kapeluszu. A tak w ogóle, to w Tamagotchi iD można pójść do Tama-fotografa, tak? To jest wspaniała opcja, wielka szkoda, że nie ma jej w nowszych wersjach. ;_;
Odpowiedz
Tak jest Tama-Fotograf. Zrobiłem jeszcze zdjęcie Kikitchiemu wcześniej. Duży uśmiech

[Obrazek: 2dlu2ps.jpg]

Też tak myślę, jeszcze będę displex kupował chyba.
Odpowiedz
WŁĄCZYŁEM DZISIAJ FRIENDS, JA NIE OGARNIAM ALE MIMO ŻE TA WERSJA JEST JAKA JEST LUBIĘ JĄ NAWET. XD Aktualnie to 3 gena, już 3 raz chłopczyk, no chciałbym żeby w następnej już dziewczynka była. D: ALE WIADOMO JAK TO JEST Z FRIENDS. Tęskniłem trochę za tą wersją. XDDDDDDDDDDDD ŚMIEJĘ SIĘ BO KAŻDY JEJ NIENAWIDZI.

[Obrazek: 15jd5i.jpg]

[Obrazek: 2wf3ip1.jpg]
Odpowiedz
Jesteś odważny, jak wyzwałam Maćka, żeby przez tydzień miał włączone Friends, poddał się po dwóch dniach. XDDD
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
To chyba przez te gry tak lubię Friends. D: Jakoś nie wiem moje ulubione zawsze. XD

[Obrazek: a1654k.jpg]

No i już to pisałem wcześniej ale V4 mi się samo zresetowało. D: Przełożyłem baterię do V4.5 potem wsadziłem z powrotem i zresetowało się. D: Może przypadkowo przy wkładaniu baterii nacisnąłem reset.
Odpowiedz
Ja też lubię gry w Friends!
Moja siostra ma tą wersję i ogółem nie przekonuje mnie ona, ale gry ma fajne bardzo!
Odpowiedz
No, ekran w Friends to największy minus. Smutny Ale gry uwielbiam!! XD
Odpowiedz
Jakoś argument z grami do mnie nie przemawia, biorąc pod uwagę fakt, że wszystkie były już w v4. Nie napracowali sie. Duży uśmiech
Odpowiedz