Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pamiętnik Diamonda
Właśnie jest, i pamiętam, że byłam w stanie ją spiknąć tylko z Kikitchim, żeby nie czuć, że coś jest mocno nie tak. XDDDD
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
PODEJRZANE ZWIĄZKI W POPULARNEJ ZABAWCE DLA DZIECI [SZOK] [ZOBACZ ZDJĘCIA]. XDDDDDDDDDD
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
Mnie zawsze dobija jak ktoś nazywa takie glitche jak UraYoungVioletchi która może mieć 2g czy ile tam w v4,5 i ludzie nazywali to propagowaniem anoreksji. XDD I też czasami w Connection był taki błąd że albo nastolatki (czy nawet dzieci) brały ślub i miały dzieci po łączeniu z innym tamkiem z tego co pamiętam. XD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Tak, zdarzały się takie nieletnie śluby! xDDD
(22-01-2018, 07:23)Bella napisał(a): Właśnie jest, i pamiętam, że byłam w stanie ją spiknąć tylko z Kikitchim, żeby nie czuć, że coś jest mocno nie tak. XDDDD
omg. xDDDD
Odpowiedz
POPULARNA ZABAWKA DLA DZIECI PROMUJE ANOREKSJE [SZOK] [ZOBACZ ZDJĘCIA] XD Ja w sumie nie pamiętam żadnych nieletnich ślubów ale kto tam wie może kiedyś były jakieś. XDDDDD
Odpowiedz
A jak miałeś Kuromametchiego to możesz mu dać pizzę 3 razy i uszy jego czarne i ubranie zmienią się na kolor czerwony. A Chamametchi może się zmienić na zielono jak wypije zlelony sok.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Chyba można też melon sodę ściągnąć? Tak mi się coś kojarzy.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Ja pamiętam jak łączyłam kiedyś ID z ID L i to zielone picie dostałam. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Nie róbmy już większego offtopu w tym pamiętniku. Diamond, wrzucaj coś nowego! Uśmiech
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Nowy post!! Wrzucam bo ważne info!!

Jak już wiecie a może nie wszyscy do rodzinki TMGC dołączy v4.5 które kupiłem od Abstrakta!! Oczywiście najpierw będę musiał naprawić guziczki ale i tak się cieszę bardzo!!

[Obrazek: 2gy8yv7.jpg]

Tymczasem u mojego iD pogoda jest jaka jest, cały czas pada. D:

[Obrazek: 25zgkgg.jpg]

Już jakiś czas temu w sumie odkryłem że Tamki mogą tutaj ubierać kapelusze. XDDDD WYGLĄDA ŚWIETNIE.

[Obrazek: 25i55w0.jpg]

[Obrazek: a24oyq.jpg]

[Obrazek: kd795s.jpg]

Grałem w gry i kupiłem parę itemków!! OCZYWIŚCIE KOPERTĘ KTÓRA JEST CHUSTECZKĄ DO WYCIERANIA KURZU. XDDDDDD

[Obrazek: ejvjtf.jpg]

ALE KUPIŁEM SHURIKEN, SERIO SĄ TAKIE ITEMKI W TMGC? XDDDD CHYBA JAPAN ONLY. NINJA KIKITCHI W KAPELUSZU. XDDDD

[Obrazek: azdurp.jpg]

Pora na kolację!! Pizza to dobry wybór. XD

[Obrazek: fddca8.jpg]

[Obrazek: 10em05c.jpg]

Jeszcze fotko z wieczornej kąpieli. No popatrzcie jak on super wygląda w tym kapeluszu. XDDDD

[Obrazek: j7rewz.jpg]

Trochę dłuższa notka i będą teraz tylko takie długie!! Duży uśmiech
Odpowiedz
Kapeluszy jest bardzo dużo, niektóre z nich dają jedną z literek TaMaToMo konkretnym postaciom. A z innych itemków, to pamiętam, że jeszcze bardzo lubiłam hula-hoop i miotłę wiedźmy, na której latał mój Kuchipatchi. Tylko ona to ściągana była.
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Naucz go sztuczki Kikitchi z kapelusza i podbijajcie iluzjonistyczną scenę TamaTown!
Pizza na kolację, kąpiel w kapeluszu. Musi mu się wygodnie u Ciebie żyć. XD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Działa mi już chyba Date Place (chyba, Japoński trochę trudny język XDDDDD ale kliknąłem coś i szedł do budynku z serduszkami więc pewnie to) w iD więc pewnie w następnej notce go tam zaprowadzę. Chociaż polubiłem Kikitchiego i ten jego fajny kapelusz. No nie wiem. D:
Odpowiedz
Dzisiaj krótka notka ale tak chciałem poinformować że kupiłem baterię do V4 więc uruchomiłem je. Tyle wspomnień! Duży uśmiech

[Obrazek: 9u2gz6.jpg]

Postanowiłem nazwać go Maks. Uśmiech

[Obrazek: 220xao.jpg]

Przypomniałem sobie też grę jedną, ta skakanka jest super. XDDDD

[Obrazek: ziouvm.jpg]

Bonus zdjęcie Maksa jedzącego hamburgera. XDDDD

[Obrazek: e9b5ms.jpg]

Jutro już powinno przyjść V4.5 więc ogarnę je i za jakiś czas powinny się już pojawiać notki z tym TMGC no i będę łączyć to V4 z V4.5. Duży uśmiech
Odpowiedz
Też dziś po wielu latach uruchomiłam v4 i też mam chłopaczka. Również zapomniałam o skakance, to jest bardziej spoko niż zapamiętałam, spodziewałam się że będę co chwilę przegrywać. XDD
(w ogóle ciąąąągle powtarzasz TYLE WSPOMNIEŃ!, o czymkolwiek nt. Tamagotchi by nie było rozmowy xDD)
Odpowiedz