Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pamiętnik Diamonda
Nowe wieści Duży uśmiech
Mój Tamek stał się różowy xD Na początku zastanawiałem się czy to nadal chłopiec ale tak xD potem sprawdziłem tabelę wzrostu i wszystko było ok xD umeblowałem mu pokój też, myślałem że będzie bardziej niebieski no ale już trudno. Poza tym kupiłem mu takie coś. Wie ktoś co to jest? Wyglądało jak koperta a on zaczął się tym bawić XD

[Obrazek: 24q3kgx.jpg]

Zima na dworze Duży uśmiech

[Obrazek: 177inl.jpg]
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
Ta koperta to jest taka chusteczka do wycierania kurzu, Twój tamek właśnie posprzątał pokój. XD
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
HAHAHAHA a ja myślałem na początku że to koperta. Faktycznie to by miało sens!!
Odpowiedz
Update! ^^
Dzisiaj trochę dłuższa notka. Duży uśmiech Nareszcie dorosły Tama! Duży uśmiech Kuromametchi i jest mega. XD Mam nadzieję że następna generacja to będzie już dziewczynka bo w Friends 3 razy chłopców pod rząd to przesada. XD
[Obrazek: 29123c3.jpg]

Dużo grałem w gry w sumie no i pomyślałem że zarobione pieniądze z gier gdzieś trzeba wydać. No to pomyślałem o kolejnym remoncie! Jak remontować to wszystko! XD Tym razem remont kuchni. Duży uśmiech Ekipa przyszła błyskawicznie. XD
[Obrazek: 2cekqoz.jpg]

[Obrazek: 24faemw.jpg]
Tamek na pewno był pod wrażeniem jak szybko ekipa zrobiła remont. XD Miejmy nadzieję że wystrój mu się podoba. Oczko

Wszystko wydane na remont to teraz trzeba od początku zarobić. Duży uśmiech Teraz zbieramy na kolejne pokoje. Duży uśmiech
[Obrazek: 5d8jes.jpg]

Niestety śnieg już stopniał. Smutny Szkoda bo klimat zimy jest bardzo fajny. No ale teraz to tylko czekać na wiosnę. XD
[Obrazek: 10nrq5l.jpg]

[Obrazek: 29pdbp1.jpg]
No jak go tutaj nie lubić? Duży uśmiech Co do Friends to na razie wyłączyłem go bo aktualnie zajmuję się tylko iD. Pewnie włączę jeszcze kiedyś na 100% to dam znać tutaj. Duży uśmiech Planuje też może uruchomić od początku v4. Tak ogólnie iD to fajna wersja bardzo zadowolony jestem. Duży uśmiech Szkoda że tylko dwie gry ale remonty urozmaicają rozgrywkę i dobrze że są itemki bo we Friends bez tego było nudno. No i oczywiście kolorowy wyświetlacz to największy plus. Duży uśmiech
Odpowiedz
Jak takie coś się robi? Pamietam że miałem w domu jakiś stary telefon ale musiałbym poszukać. XD
Odpowiedz
Tęsknię za swoim iD jak ogladam Twój pamiętnik. ;_;

I podbijam co Michu mówi, warto zwłaszcza ściągnąć gry i lokacje - są takie, które gwarantują Ci hajsik typu jakieś wizyty u nowego roku albo u króla. C:
Odpowiedz
Ja pamiętam jak oglądałem innych pamiętniki jeszcze na starym TW i takie zazdro miałem. ;-;
Odpowiedz
TMGC iD też jest moim takim v3 kolorowym. Bo to pierwsza wersja jaką kupiłem kolorową tak samo jak v3 było pierwszym TMGC jakie kupiłem. :') Wspomnienia. Dostałem pieniądze z komunii i poszedłem do Smyka. Pamiętam jak taka jedna znajoma z placu miała też v3. Ile z tym zabawy było przy łączeniu. :')
Odpowiedz
Abstrakt bardzo chciał dowiedzieć co się stało w iD bo wspominałem w dziale dla chłopaków no to piszę. XD Trochę niefajne wieści TMGC uznało że ma dość już 2 razy. D: I takim sposobem znowu zacząłem od nowa. XDDDD BRAWO. W FRIENDS TO SIĘ NIE STAŁO NWM CZEMU TERAZ. XDDDDD PORAŻKA ALE BĘDZIE LEPIEJ.

[Obrazek: 28k239t.jpg]

Niebieski Tamek idealnie pod obudowę!!

Bonusowe zdjęcie. Moje TMGC wspiera WOŚP. XD Duży uśmiech

[Obrazek: 25hgy81.jpg]
Odpowiedz
Dzisiaj trochę dłuższa notka! Duży uśmiech Oto Kikitchi. XD Nie lubię koloru żółtego ale już trudno i tak jest fajny!! Akceptuję go takiego jakim jest!!

[Obrazek: 2i058a8.jpg]

Teraz trochę porannej rutyny TMGC. XD Śniadanie musi być!

[Obrazek: 5uidxj.jpg]

Oczywiście Kikitchi musi być czyściutki. Duży uśmiech

[Obrazek: 70l1mw.jpg]

Potem czas z przyjaciółmi na placu. ^^

[Obrazek: ev82hj.jpg]

Wkrótce do pamiętnika dołączy też v4 bo mam w planach kupić baterię. Duży uśmiech Poza tym następne do kolekcji będzie v5 albo Tama-Go jeszcze się zastanawiam. Duży uśmiech Bo myślę czy może kupić nostalgiczne v5 i powspominać czy może coś nowego jak Tama-Go. Uśmiech

Ale dodam też że zacząłem grać od początku w Pokemon GO. Pomyślałem że w sumie mogę coś czasem tutaj wrzucać z gry Duży uśmiech Wybrałem na startera Squirtle ale jakoś wyjątkowo nie lubię tego startera mimo że wodny ;/

[Obrazek: 2qau1hg.jpg]

Wybrałem na buddy Spheala. Wodny Pokemon to na plus (bo wodne Poki to moje ulubione jak widać xD) jest jeszcze lodowy więc pasuje do zimy. XD

Tutaj kulisy jak starałem się żeby dołączył do drużyny Uśmiech

[Obrazek: juxrmw.jpg]
Odpowiedz
O fajnie masz 8 level. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Właśnie ogarnąłem że wygrałem plebiscyt na najlepszy pamiętnik 2017. Dziękuję za oddane głosy!! Miło wrócić na forum i do pamiętnika no i cieszy fakt że komuś się jeszcze ten pamiętnik podoba!! Duży uśmiech

Tak 8 level, miałem na wcześniejszym koncie 10 ale zapomniałem emaila. :/
Odpowiedz
Zapowiadałeś dłuższe notki - oto jedna z nich! Zawsze miło popatrzeć na to niebieskie iD, jest piękne. ;___;
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Czy Ty też masz ciągłego mindfucka, że Kikitchi to dorosły w tej wersji? ;_; Pamiętam, jak mnie to ruszało jak miałam swoje iD.
Odpowiedz
Nie w sumie. Miałem zbyt długą przerwę pomiędzy TMGC żeby o nim pamiętać. Ale w sumie Chamametchi pamiętam. Ona jest dorosłą w tej wersji? XDDDDD CO
Odpowiedz