Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś?
Też patrzyłam na te pędzle, ale ja chyba kupię w Hebe bo słyszałam bardzo dobre opinie o ich pędzlach a cenowo chyba podobnie. Ale fakt faktem, te z Croppa są prześliczne. <3
A te skarpetki moje to jedne są białe w dynie, czapki czarownicy i koty-duszki, jedna czarne w koty-duszki, a trzecia para jest czarna z jednym dużym kotem-duchem i na lewej jest napis MEOW a na prawej BOO. :3
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
W ostrym gniewie, smutku i rozpaczy po swietach kupilem dwie gry na nintendo Ocarina of time i Link between worlds Uśmiech
160 zl za dwie nowe gry na 3dsa to dla mnie deal zycia lol.
[Obrazek: 6WhsxPr.gif]
Odpowiedz
Jeszcze zamówiłam sweter z Pull and Bear, bo nie było go namacalnie, a jest darmowa wysyłka i zwrot, także zaryzykowałam.
https://www.pullandbear.com/m/pl/dla-nie...uctIndex=2
Odpowiedz
Ładny sweter!
A ja kolejne spódnicospodnie ze Stradivariusa. Polecam, elegancja spódnicy i komfort spodni. XDDD
Odpowiedz
Cocococo spódnicospodnie?? Pokaż! :o
Odpowiedz
To takie coś:
https://www.stradivarius.com/pl/kobieta/...olorId=450
Spodenki z naszytą taką klapą z przodu, że wyglądają jak spódnica.

I kupiłam sobie szorty! Takie zwykłe, nie pseudospódnica. xD W końcu znalazłam ładne. W promodzie i przecenione, też takie w kratkę. Tylko nie jestem pewna rozmiaru, w razie czego mają o jeden mniejszy i można wymienić ale na drugim końcu miasta i średnio mi to po drodze. :X
Odpowiedz
Uuuuuuuu fajne to! I takie bardzo classy. Duży uśmiech
Odpowiedz
O słodki jezusku jakie piękne te spódnicospodnie. ;______________________________; KUSZĄ, HELP

Ja ostatnio kupiłam jakieś trzy koszulki w medicine, bo moja szafa płacze biedą. :"D
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Uwielbiam Medicin, zwłaszcza ich kolekcje robione przez Polskich artystów tatuażystów.
A spódnicospodnie są fajne, kojarzą mi się z Envym z FMA. XD

Korektor i fingertip eyeliner w sephorze, bo były na przecenie.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Podkład Fit me! Matte + poreless od Maybelline, korektor Affinitone też od Maybelline i rozświetlacz Luminizer to go w Sephorze. Właśnie tak oszczędzam na wakacje, ups.
Odpowiedz
Jaki masz odcień fit me? Mam do oddania dwa nieużywane więc jezeli go lubisz. XD / edit Dobra niewazne, nie zauważyłam że podkład, a ja mam pudry. XDDD ale może ktoś chce puder. XDDDD
Odpowiedz
To mój pierwszy podkład i do tego nie było testera, następny był za ciemny, więc na yolo wzięłam najjaśniejszy. XD PROMKA BYŁA, YOLO
Odpowiedz
Ja mam też ten podkład i jak dla mnie to on jest za rzadki, i się jakoś go wydaje mało w opakowaniu. :/ Tobie się sprawdza?
Lyrr, może bym był zainteresowany, bo nie mam żadnego podkładu w pudrze. XD Tylko że jestem tak blady że nawet niektóre koreańskie kosmetyki na mnie są za ciemne.

Byłem w chińskim sklepie i kupiłem pop socket do telefonu z Pikachu i Pichu, takie ładne podręczne lusterko i paletę cieni do powiek. Wiem, że kupowanie makijażu w chińczykach jest raczej niebezpieczne, nie miałem zamiaru go używać, po prostu opakowanie mi się podoba. Mają takie retro zdjęcia na pudełkach, normalnie jak z takich reklam Coli jak ktoś pamięta, strasznie mi się przez to podobały. XD Ale niby w składnikach nie ma nic podejrzanego, i niby jest cruelty free, więc nie wiem, może by mi druga głowa nie urosła jakbym użył? Hmm. Niby to nie jest chyba podróba niczego.
Odpowiedz
^ aaaa dopiero teraz widzę ten post, najpierw zajrzałam do offtopu. D: Ja też jestem mocno blada i dla mnie one były zbyt ciemne. Może to moja fobia ale czułam się jak pomarańcza. Niby 110 to najjaśniejszy odcień jaki znalazłam, ale mi jakoś nie odpowiadał. Więc nie wiem czy nie będzie za ciemny też dla Ciebie.

oo, jak mnie fascynują rzeczy do makijażu z chińskich sklepów. XDD w ogóle uwielbiam takie sklepy. Ale makijażu bym serio zbytnio nie używała, sądzę że może w składnikach pisać jedno a prawda być trochę inna ale nie wiem.
W ogóle wczoraj widziałam pastę do zębów za 1 zł made in china i bardzo mnie zafascynowała, bo "standardowe pasty" to jednak tak niżej niż 4 zł raczej nie kosztują i w składnikach też niby nie widziałam tam nic nadzwyczajnego, ale nie użyłabym jej. xD

iiiii kupiłam sobie słuchawki i w końcu mam takie które jednocześnie nie wypadają z telefonu i pięknie grają. Już je kocham. ;_; ♥♥♥
Poprzednie kupiłam co dźwięk był dobry, były drogie, ale wypadały z telefonu i tak jakby on myślał, że dalej są, pokazana była ich ikonka, ale zaczynał grać z głośnika :X
Odpowiedz
E tam, i tak chętnie wezmę, bo mam podkład 110 w płynie i niby dobry na mnie, puder też będzie może ok, a jak ciemniejszy to mogę do konturów używać, bo widziałem tutorial jak używają na jasną cerę raczej zwykłego podkładu w pudrze do konturowania a nie bronzera, i też bym chciał tego spróbować, bo bronzer na mnie dosłownie jak błoto wygląda.

Niby i tak większość kosmetyków nawet najbardziej renomowanych firm jest made in china i mają takie składniki jak ołów, więc może sam cień mnie nie zabije, bardziej szminki albo podkładu bym się bał chyba, zobaczymy. XD
Odpowiedz