Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Sprzątałem dzisiaj w wiadomościach i:
[Obrazek: Zq11BWg.png]

5 DOSTAŁEM WYPŁATĘ, PRZYPADEK????? :|||||||||||
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Jestem w grupie na studiach głównie ze starszymi paniami. Ale takimi serio starszymi, że grubo po 40 i prawie 50. XD Nie wiem dlaczego ale dzięki trmu czuję się bardziej komfortowo.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
W nocy w akademiku powiesili nam na drzwiach od pokoi torebki z mikołajkami czekoladowymi, to było takie milutkie.
I ładnie napisałam kolokwium z niemca i znowu zaróżowiłam sobie włoski. :D
Odpowiedz
Kupiłem sobie pizzę xD
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
Dostałam od rodziców komplet pastelowych zakreślaczy Stabilo i małego pluszowego misia, zupełnie się nie spodziewałam! Jeszcze do tego przyszedł prezent od Dogz i przyjaciółka mnie zaskoczyła bo upiekła mi ciasteczka i zrobiła mi słoik masła orzechowego z nerkowca w Thermomixie. *^* Aaaaa tyle prezentów zupełnie niespodziewanych!
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Też bym miała opór że "obce jedzenie", znam to. xDDD Ale to miłe! U mnie to jednak podpisane że od administracji i w ogóle, sąsiedzi mnie raczej otruć nie chcą nawet jeśli mnie nie lubią. xDD Więc zjadłam mikołajka i nawet częstowałam ludzi w szkole, więc jak coś to nie tylko ja umrę. xDDDD
Odpowiedz
Niechcący zamknęłam okno przeglądarki. Otwieram znowu: komunikat że nie mam uprawnień i muszę kontakt z administratorem (komputera).
xDDDD
??????????????????????????????
go drunk mój kompie, you're home
Odpowiedz
Dzisiaj z przyjaciółką zorganizowałyśmy w ramach SKN Pediatrii dekorowanie pierniczków dla dzieci na oddziale gastroenterologii w szpitalu wojewódzkim. Cały oddział przyszedł, nawet marudzący na początku chłopacy co mieli po 13-15 lat, a potem takie cuda wyczyniali na tych pierniczkach że szok. Bardzo fajnie się bawiłam, dzieciaki też, pani profesor co opiekuje się kółkiem też zachwycona i w ogóle super. :3
Odpowiedz
- I co, hodujesz sobie zwierzątko?
- Nie, papier toaletowy.
Uratama w pracy. XD Do tego ma na imię Wanko (że piesek :\)
Wszyscy się tam interesują tym moim Tamagotchi i zdumiewają nim. xDD
Potem ten kolega pytał czy się w tym tylko papier hoduje. xD

I w ogóle praca. ♥♥ I podzielili nas na mniejsze drużyny i mam fav osoby w mojej. ♥
I dostałam pizzę. ♥ i głaskałam cudownego psa. ♥ i w ogóle mam taką passę że wszystkie psy mnie kochają i do mnie chcą się tulić. ♥♥
życie jest piękne, ale męczące, codziennie poza domem od 7/8 do wieczora, przedwczoraj do 18, wczoraj do 23, dzisiaj do 21. 
:<
Ale i tak jest fajnie, dużo mnie ucieszyło dziś.
i paczka słodyczy w pracy też. <3 Kolejna, dostaliśmy już chyba trzeci raz coś na święta, teraz już taka największa paczuszka, takich eleganckich ekskluzywnych słodkości. :3
Odpowiedz
"W tym kraju wszystko będzie niedługo nielegalne. Oprócz Jezusa."
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Moja mama zrobiła barszcz <3
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
Koleżanka dostała dziś upomnienie z biblioteki gimnazjalnej za nieoddane książki, które wypożyczyła w, uwaga, 2013 roku. xDDDDDD
I dzisiaj poszła oddać Balladynę, ahahahaha
Odpowiedz
„Kuba, jak chcesz poderwać dziewczynę to najlepiej się do niej nie odzywaj” Teściowa dobra rada xD
[Obrazek: 0twIRzh.png]
Odpowiedz
https://twitter.com/troyesivan/status/94...8212827136
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA BOŻE NOWA MUZYKA OD TROYA ZA 6 DNI
JEZU TAK SIĘ CIESZĘ, MYŚLAŁAM ŻE TO JEGO SOON TO TAK PÓŁ ROKU A TU SZEŚĆ DNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz
^^^^^^^^^ TO!! I JESZCZE HAYLEY KIYOKO DO TEGO, #20GAYTEEN
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości