Liczba postów: 3,419
Liczba wątków: 46
Tamagotchi: 17
Kurtkę, buty i szalik. W końcu nie jest mi zimno. ;_; (((tzn na dworze mi ciepło, bo teraz czwarty dzień siedzę w jakichś yyy 12 odczuwalnych stopniach, zwłaszcza fajnie mi się tak spało 3 noce w tym chłodzie bez kołdry i poduszki ♥)))
i i to i to i to w venezii, jedyny słuszny sklep, borze nigdzie nie ma ładniejszych butów. i wszystkiego innego w sumie też.
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
W Turcji kama kupiła mi spinner z podświetleniem LED.
Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
SNESa Mini, to jest ten moment, w którym cieszę się, że w Polsce Nintendo jest raczej takie mehhh i nie muszę w ogóle stać w kolejkach/być 12h przed otwarciem, żeby kupić konsolę. ;w; W ogóle półki cały czas są pełne, a ile już jest po premierze.:o Tak czy siak, mega polecam jak ktoś chce, mała kochana kluska. ;_____;
I jeszcze:
![[Obrazek: $_12.JPG]](http://i.ebayimg.com/00/s/MjQ0WDYwMA==/z/AG0AAOSwyttZxLQm/$_12.JPG)
;w;
Liczba postów: 1,051
Liczba wątków: 4
Tamagotchi: V3, MS, TF
Michu co to jest? Wygląda świetnie
Liczba postów: 1,051
Liczba wątków: 4
Tamagotchi: V3, MS, TF
Musisz mi pokazać, jak dojdą. Podobają mi się
Liczba postów: 265
Liczba wątków: 2
Tamagotchi: V3, V4, V4.5, V5, TMGC+C, ID L, P's, Entama
Zakupiłam właśnie komputer xD Od trzech lat żyłam bez żadnego i wszystko próbowałam ogarniać na telefonie, aż tu nagle na uczelni się koleś trafił, który nie przyjmuje prac pisanych odręcznie wiec Worda potrzeba i dropboxa (którego za Chiny używać nie umiem) i generalnie e-learning się w tym roku trafił, więc byłam zmuszona zakupić. Jestem mega zadowolona i pierwszy raz jestem na forum z komputera
Liczba postów: 4,589
Liczba wątków: 40
Tamagotchi: v3, +C, iD, iD L, Sanrio m!x, Meets, Sanrio Meets
Kupiłam kolejny lakier do paznokci od Miss Sporty (¯\_(ツ)_/¯ przestałam z tym walczyć) i cuuuudownie świąteczno-czerwony sweter w Pull & Bear. Jest cuuudowny.
Liczba postów: 3,419
Liczba wątków: 46
Tamagotchi: 17
Aaaaaaa jakie ekstra kapcie!!!!!
Ja noszę tylko puchate, mocno zakrywające kapciuchy, preferowalnie w formie zwierzątek, a moje aktualne się rozwalają i potrzebują godnego zimowego następcy. Czas na wycieczkę do Pepko. >:3
Moja przyjaciółka ma takie same. <3 I jest bardzo zadowolona.
Ja kupiłam kolejny lakier od Miss Sporty dziś, ale promocja była, to wzięłam ten różowy z nowej serii Crazy Glitter. Ups. :c
Liczba postów: 5,481
Liczba wątków: 54
Tamagotchi: 11
Omggg jakie urocze!
Ja dzisiaj żarcie w McDonaldzie i poduszkę na prezent dla mamy. XD
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Mi się zawsze kapcie podobają, ale nie mam po co kupować bo i tak spędzam 99% życia w łóżku, bo mam "biurko" z lapem przy wyrze, bo inaczej miejsca nie ma, a rzadko na dół schodzę. :C Poza tym gorąco u nas w bloku, jakimś cudem mamy 25 stopnie zimą, a nie płacimy za ogrzewanie jakoś dużo.
Dzwonek "The Squip Song" na telefon bo i tak miałem resztki na gift cardach i mikser i szczotkę do czyszczenia twarzy w biedronce.
Właśnie zamówiłam sobie to holo cudo: ![[Obrazek: lakier-color-club-15ml-magic-attraction.jpg]](http://shop.eurofashion.com/20715-thickbox_default/lakier-color-club-15ml-magic-attraction.jpg)
Nie dość, że 15zł w promocji, to jeszcze płatnośc przy odbiorze w ich siedzibie w Pruszczu Gdańskim, także <3.
Liczba postów: 3,251
Liczba wątków: 78
Tamagotchi: 10
^ Brokatowe lakiery to życie. Właściwie jedyne, jakich używam (o ile już XD).
Zamówiłam tacie na urodziny breloczek z logiem Star Treka i otwieracz do piwa z Sokołem. Każde po 1$ z ebay'a, liczę, że dojdzie w ciągu dwóch miesięcy do jego urodzin.
Trzy pary halloweenowych stopek w Croppie przecenione na 9,99. Są przesłodkie.
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
^ Też je kupiłem!! Chociaż nie stopki a chyba zwykłe skarpety.
Jeszcze w Croppie kupiłem zestaw pędzli do makijażu w kształcie rogu jednorożca.
|