Liczba postów: 980
Liczba wątków: 22
Tamagotchi: v4, v4.5, MS, Go, iD, iD L, Friends, Gen 2 (2021)
Cześć wszystkim. Cisza tutaj trochę więc mam do was pytanie jak spędzacie sylwestra w tym roku? Ja od 6 lat chodziłem głównie na jakieś imprezy ale w tym roku nie mam za bardzo ochoty na imprezowanie i zastanawiam się nad tym czy zostać w domu. Parę lat temu takie siedzenie w domu na sylwestra podobało mi się więc teraz mam dylemat.  Teoretycznie mam zaproszenie na domówkę ale nadal się zastanawiam.
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Ja jak co roku zostaję w domu i dobrze mi z tym, zwykle wychodzę o północy z mama aby robić jakieś tam jej rytuały (wyrzuca ryż i rum dla “głodnych duchów, idk o co chodzi ale się przyzwyczaiłem). Nie lubię imprez i w sumie wolę imprezy internetowe w jakichś grach czy cuś. Pewnie że jak nie masz ochoty możesz zostać w domu, masz jeszcze wiele sylwestrów przed soba a najważniejsze jest aby czuć się jak najlepiej na koniec roku.
W ogóle to fajnie cię znowu widzieć.  Zawsze super jak ktoś ze starego TW zaczyna się udzielać.
Liczba postów: 4,589
Liczba wątków: 40
Tamagotchi: v3, +C, iD, iD L, Sanrio m!x, Meets, Sanrio Meets
Ja nie mam żadnych planów, pewnie posiadówka z przyjaciółkami czy coś. Okaże się.
Zawsze miło tutaj wrócić.
Ja też tak uważam że najlepiej żebyśmy sami się najlepiej czuli. Brakowało mi od dawna takiego spokojnego sylwestra w domu. No ale jeszcze jestem w trakcie zastanawiania się.  Znam takie osoby które nie wyobrażają sobie sylwestra w domu. Głównie przez jakiś stereotyp że sylwester = dzika impreza. Wiadomo każdy lubi co innego i jeden lubi siedzieć w domu a drugi imprezować ale słyszałem o takich przypadkach że ktoś szedł na imprezę tylko dlatego żeby nie było głupio przed znajomymi. Prawda jest taka że sylwka można spędzać na wiele różnych ciekawych sposobów nie tylko na imprezach.
Liczba postów: 3,266
Liczba wątków: 43
Tamagotchi: v3, v4, v4.5, v5, v5.5, v6, v6, iD L
A ja po raz trzeci spędzę sylwestra z moim chłopakiem, bo to dodatkowo nasza 2 rocznica (ale cliche XD). Przez ostatnie dwa lata siedzieliśmy i niewiele robiliśmy i pewnie tym razem tak będzie znowu. Ale to dla mnie takie straszne, ja dokładnie pamiętam zeszłego sylwestra i nie mogę uwierzyć, że to było tak dawno temu, ten rok zleciał mi dużo szybciej niż wcześniejszy. W każdym razie, pewnie posiedzę z nim w domu, obejrzymy sobie znowu Zootopię i Moanę, napijemy się szampana, pogramy w Splatoona. <3 Nigdy nie byłam na żadnej imprezie, a nawet jakbym spędzała sylwestra z przyjaciółmi, to też byłby jakiś seans filmowy czy granie w DnD, bo mam znajomych, którzy są tak nudni jak ja hahah.
Liczba postów: 3,419
Liczba wątków: 46
Tamagotchi: 17
Ja tak jak rok temu sylwestra spędzam z chłopakiem, z tym że tym razem będzie u mnie w sumie na 3 albo 4 dni. :D Nic specjalnego robić nie będziemy, pewnie przeleżymy te dni w tym sylwestra na kanapie z bajkami i pizzą. xD
Liczba postów: 755
Liczba wątków: 6
Tamagotchi: v. 3, v. 5,5
Ja spędzam w tym roku sylwestra w Warszawie z moimi przyjaciółkami, jedna z nich wyprowadziła się tam na studia, więc nie mamy problemu z noclegiem. Miło będzie spędzić z nimi trochę czasu, po ponad 3 miesiącach nie widzenia się. Trochę mi szkoda, że nie będzie mnie z rodziną, ale mam dla nich całą resztę tych 3 tygodni, które spędzę w Polsce.
Liczba postów: 3,251
Liczba wątków: 78
Tamagotchi: 10
Rok temu zaprosiłam znajomych do siebie na Sylwestra... ale dom się nie wybudował i musiałam odwołać. W tym roku dom mam... ale znajomi nie mogą z różnych powodów przyjechać XD Więc pewnie dzień jak co dzień, tylko tym razem z chłopakiem. Zapewne coś obejrzymy, albo będziemy w coś gierkać. Ale nie przewiduję większych obchodów.
Liczba postów: 205
Liczba wątków: 6
Tamagotchi: 26 jajek ;)
Ja prawdopodobnie pojadę do przyjaciółek na wieś obok XD
Znając życie z moimi skłonnościami mój sylwester skończy się na izbie przyjęć ale przynajmniej spędzę ten czas w miłym towarzystwie..
No to na pewno spędzam sylwester w domu. Kurczę dziwne to jakoś xD Chyba zbytnio przyzwyczaiłem się do wychodzenia gdzieś
Liczba postów: 3,419
Liczba wątków: 46
Tamagotchi: 17
U mnie też beznadziejnie, zaraz zabieram się za pracę. :|
Ja się przespałem pół dnia, właśnie wstałem, mamol na dole ryczy bo coś mu nic nie wychodzi (dopiero coś zbił), miałem serio traumatyczny sen... Dobrze jakoś nie idzie. :|
Liczba postów: 4,589
Liczba wątków: 40
Tamagotchi: v3, +C, iD, iD L, Sanrio m!x, Meets, Sanrio Meets
Ja zaraz idę do Ani, jeszcze będzie Nicola i będziemy grać w gry planszowe. Mi pasuje. C:
To widzę u was też średnio. Okazuje się że nawet moja mama gdzieś wychodzi z siostrą i będę siedział totalnie sam o jak świetnie. XD Mam dzisiaj takie dobre jedzenie chociaż. Spaghetti a potem pizza. <3 btw. mam wrażenie że mój Tama w iD ma lepszego sylwestra ode mnie. XD
Mi jeszcze jest smutno trochę że przyjaciółka która ciągle gada że nie ma żadnych znajomych i jest taka oh samotna poszła do znajomych na sylwestra i mi nie powiedziała, dowiedziałem się od znajomej. Wiem że to brzmi głupio i w ogóle, ale zawsze mi jest smutno jak ktoś uznaje że lepiej mi o takich rzeczach nie mówić...
Serio nie lubię sylwestrów, co kolejny to gorszy, zawsze coś mnie smuci na sylwestra. A te sny co miałem serio były okropne.
|