Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejo z aparatem
Pierwsze i ostatnie, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Śliczne. ;_____________;
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Baaaaardzo potrzebuję opinii.;w; Jestem zakochany w moim nowym obiektywie i w ogóle to zdjęcie było strasznie strasznie fajne do ogarnięcia i no, ale boje się, że ludzie którzy nie grali nigdy w breath of the wild nie będą wiedzieli o co chodzi i idk, to zdjęcie wyda się im.. głupie?;;; Tj. wszystkie moje zdjęcia są głupie, ale to już w ogóle.XDD

W skrócie chodzi o to, że w botw szukało się tych małych istotek (tego tego w sedesie) i one były wszędzie i jak się je znalazło to wyskakiwały i krzyczały yahahha you found me!
O tutaj filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=5PWqt2Wg-us

.. i idk, czy to jest wiadome? w sensie, nawiązanie? czy to ja sobie je wmówiłem? D: 
[Obrazek: vywIk1c.jpg]
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Ale już mniejsza czy zrozumieją, fotka jest mega. *^* Jest śmieszna tak czy siak!
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Też myślę że zdjęcie fajowe tak czy inaczej, a nawiązanie przypuszczam, że też jest wiadome jak ktoś zna kontekst z gry. :)
Odpowiedz
Chodzi o kibelkową rękę z Majory/Skyward Sword, tak? Czy nie? XD

Ale zdjęcie super, te kolorki, w ogóle wszystko. <3
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Dziękuuuuuuuuuuuję strasznie bardzo mocno, aaaaaaa. ;w; Czasem mam w głowie jakiś najsuper pomysł i w ogóle awww, ale potem sobie myślę, że może tylko dla mnie to jest ok.D: 

Omg Skali, w sumie to nie myślałem o tym, ale teraz mi to uświadomiłaś i yassss, kolejne nawiązanie.XDD Po prostu chciałem wyskakującego Makara z kibelka, bo koroki są wszędzie i no, haha.;;; Ale omg, już mam chyba nowy pomysł z ręką w kibelku, dzięki.XDDD

Edit.
Generalnie tooooo... idk, czemu nie w sumie? Nigdy chyba nigdzie nie wrzucałem moich zdjęć z pracy. ;w; Robię ostatnio na potęgę packshoty, w sensie, że tak na serio dużo, ok. 30 dziennie i dlatego właśnie je tutaj wrzucę, o.

//ciach
Odpowiedz
JA SIĘ NA TEN CZAJNIK DZISIAJ INTENSYWNIE PATRZYŁEM W SKLEPIE. XDDD Co za przypadek.
Fajne zdjęcia robisz, wyglądają normalnie jak rendery!
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Piękne zdjęcia Duży uśmiech
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
...ja zawsze myślałam, że tego typu obrazki to właśnie są rendery...
Jak się to robi :O wow.
Odpowiedz
Musi być białe tło i bardzo dobre światła, tyle wiem, ale Maciek pewnie więcej dopowie.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
(14-10-2017, 18:57)Viktor napisał(a): JA SIĘ NA TEN CZAJNIK DZISIAJ INTENSYWNIE PATRZYŁEM W SKLEPIE. XDDD Co za przypadek.
Fajne zdjęcia robisz, wyglądają normalnie jak rendery!
Hhaahahha, kupiłeś? Duży uśmiech Generalnie jest cała linia produktów z tym motywem, na serio; tostery, suszarki, wagi, cokolwiek do kuchni/domu. Duży uśmiech Iiiiii, dziękuję.^^

(14-10-2017, 19:28)Michu napisał(a): OMG JAKIE PROFESJONALNE <333333333333 Idealne są. Pięknie to robisz, no serio szacun.
JA CHCĘ TAKI CZAJNICZEK JAK TEN OSTATNI ;____________;.

(14-10-2017, 19:28)Michu napisał(a): OMG JAKIE PROFESJONALNE <333333333333 Idealne są. Pięknie to robisz, no serio szacun.
JA CHCĘ TAKI CZAJNICZEK JAK TEN OSTATNI ;____________;.
Awwwwww, dzięki! ;w; Do profesjonalnych jeszcze daleko, ale shhh, nie zwolnili mnie jeszcze, więc.XDDDDD POLECAM https://www.garneczki.pl/produkt/czajnik...-8-l,65877 !!!1111!!1111ONEONEONE!!1 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

(14-10-2017, 19:29)Frogless napisał(a): Piękne zdjęcia Duży uśmiech
Dziękuję!!♥

(14-10-2017, 19:33)Lyree napisał(a): ...ja zawsze myślałam, że tego typu obrazki to właśnie są rendery...
Jak się to robi :O wow.
+Michu

Yuuuuup Viktor ma rację, musi być białe tło, plus lampy, ale tak naprawdę to wszystko zależy od obróbki w Photoshopie. Tj. tło białe, nigdy nie jest bielą 100% na zdjęciu, bo najważniejszy jest produkt, więc nie można walnąć takim światłem, żeby tło było białe, bo produkt będzie prześwietlony. D: Więc zdjęcie ma zawsze tło mega szare i potem to trzeba w Photoshopie sobie wyciąć jakimś narzędziem (ja używam piórka), usuwa się tło, rysuje cień i poprawia wizualnie produkt żeby tekstury były lepsze, no i wszystkie inne pierdoły z kolorami. Ten mikser na 1 zdjęciu leżał na szklanym dzbanku i kabel jest dorysowany przeze mnie, więc no, Photoshop po prostu. Najgorzej jest z szkłem właśnie, bo to produkt przeźroczysty, wszystko przepuszcza. D:
Odpowiedz
Nieeee, ja nic z tego nie mam.XDDD Ale jakbyś coś chciała kupić, to daj mi znać, kupię na siebie i Ci wyślę, bo ja mam rabat, wiec no.XDD
Odpowiedz
Jezu, ja też myślałam, że to są rendery, a to są legitnie robione zdjęcia wtf??????????????????? emejzin.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Jaka profeska omggggg! ;______________; A ile to roboty. <//////3
Piękne te zdjęcia, serio. ;uuuu;
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Huuuuuuuug, dziękuję wszystkim mega mocno za miłe słowa!!;;;;
Mój instagram co prawda to sobie już umarł, śmiercią nie do końca naturalną (w zasadzie to pomogłem mu umrzeć, baaaardzo >:C) i ja sam generalnie postanowiłem wziąć jakieś dłuższe wakacje jeżeli chodzi o dotykanie aparatu w ogóle, ale.. mam kilka zdjęć których totalnie nigdzie nie wrzucałem i pomimo, że naprawdę ich nie lubię to jednak.. wiecie, mam do nich strasznie ogromny sentyment? I no.
Sorki za kolorki, byłem pod wpływem jakiegoś nieopisanego zamiłowania do filtrów..

[Obrazek: nWPwIq0.jpg]

[Obrazek: fIIQV80.jpg]

[Obrazek: MX3rZrJ.jpg]

[Obrazek: SFvsgMu.jpg]

[Obrazek: 0Ian3no.jpg]

I tutaj już dzięki jeżu mi przeszło moje zamiłowanie do kosmicznych kolorów!!XD
[Obrazek: YgOlsVA.jpg]

I wrzucę też kilka starszy zdjęć które niestety gdzieś już wrzuciłem i uszkodziłem wzrok człowieków którzy to widzieli.>:C
[Obrazek: otmHYmN.jpg]

[Obrazek: Pvco4F4.jpg]

[Obrazek: jqWjWMf.jpg]

[Obrazek: DYbiHDG.jpg]

Dziękuuuuuuję za zerknięcie.^^
Odpowiedz