Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi M!X 2016
Faaajne, kurde, też teraz nie wiem czy chcę 20th czy to, a i tak mam 3 M!Xy których nie używam w sumie... XDDDD Może jedno sprzedam.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Jest okropnie brzydkie, ale jeżu, kocham sanrio. ;______________;
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
GUDETAMA!!;___________________; Michuuuu, kupujemy?XD Ja chcem max, serio. .______________. Premiera jest 15 kwietnia? Widzi ktoś ile to kosztować będzie?
Mnie się mega podoba ta obudowaXDDDD kocham fufu rzeczy
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
E tam, i tak można przecież tą plakietkę wyjąć, no i pewnie wydaje się wyblakła bo w realu pewnie te elementy świecą.
Ja nadal mam mega dylemat. ;__;
Odpowiedz
Viktor, kup i rocznicowe i to!!:3
Odpowiedz
^ Yassssss, to ja już się jaram!♥ Tylko uh, pytałem człowieków na ig ile kosztuje i mówią, że tak trochę ponad 350 zł.;;;; Mała ciężarówka pieniędzy w sumie.:< No ale czasu trochę jest, to może uda się uzbierać.;w;
Odpowiedz
Bo wczesne preordery zawsze droższe są jak nie są pewni jaka cena będzie. Na japanyouwant bez przesyłki jest preorder za 74$. D:
Odpowiedz
Kolejne anniversary:
http://fuckyeah-tamagotchi.tumblr.com/post/165050039976
Odpowiedz
O rety, taaaak *-* Coś dla mnie. Cudeńko <3
Odpowiedz
Zgadnijcie, jakie mega ekscytujące nowe tama w tym roku wychodzi!!!
[Obrazek: 5dd024efca8cba87099ed956b53b9564.jpg]
Tiaa..... Kolejna wersja Dream M!X, tym razem nową postacią jest Pianitchi, reszta to samo.
No nie powiem, lubię Pianitchi, i obudowy Dream M!X mi się podobają... może kieedyś.
Odpowiedz
No ewidetnie widać że Bandai się nie klei z Tamagotchi... Zgaduję że pewnie narobili ogólnie za dużo "bebechów" mixów których nikt nie kupuje, a zamiast je wywalić to robią wersje z minimalną różnicą. Ok, 20th anniversary i wersja Sanrio były super, ale to już za dużo.
Serio niech sobie w końcu przerwę zrobią. Mieliśmy dwuletnie (lub więcej) przerwy z nowymi wersjami i przynajmniej był hype na nową wersję, a teraz mix za mixem, ewentualnie jakieś nano...
Odpowiedz
Ja już bym nawet nie marudził gdyby ten każdy mix się SERIO różnił. Czyli wszystkie postacie inne, wszystkie itemki, tapetki, miejsca do odblokowania, itp... To by było fajne. A tak to różnica zwykle paru postaci, 3 itemków i tapetek na krzyż. D:
Odpowiedz
XDDDDD Masakra, Bandai ogarnij się pls. D: Zamiast poczekać te 2 lata z nową wersją to woleli wydać sto wersji Mixa i nie wiem na co to komu. D: Wydaliby nową wersję po jakimś czasie to i hype byłby większy. Takie wydawanie bezsensu wersji to naciąganie pieniędzy bez pomysłów.
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
No, gdyby im się działo lepiej to by na pewno tak nie doili tego mixa. Przecież na dobrą sprawę wydanie nowej wersji wcale nie jest drogie, płacą grosze za produkcję z Chin a za bardzo też nie muszą chyba designerom płacić, bo używaja starych postaci. No i musi być jakiś powód dlaczego zamknęli stronę internetową jak i nadal chyba nie ma nowego anime.
Smutno mi jakoś, nie dość że w tym roku jest potwierdzone że Monster High padło to jeszcze Tamagotchi dobrze się nie wiedzie. D:
Odpowiedz
Na facebookowych grupach mignęła mi informacja o nadchodzącym nowym m!xie, wykorzystującym technologię Bluetooth, która umożliwiać ma dostęp do aplikacji zawierającej bonusowy content. Tamagotchi Mitsu (eng. Meets). Fajnie, że próbują czegoś nowego, ale na moje niepotrzebnie tak kurczowo i uparcie trzymają się konceptu miksowania.

[Obrazek: 246e1994523ce.jpg]
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz