Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś?
Różne akcesoria do mojej Vity.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
konstytucje Język
Odpowiedz
Nowe plecki na telefon - takie grube matowe złote, w identycznym odcieniu jak mój telefon, piekne!!! iiiiii top coat bo mój stary już tak zgęstniał że nwm. XD
Odpowiedz
Rock Band 4 z gitarą <3
[Obrazek: noooo-adventure-time-o.gif]
Odpowiedz
PS4 kupiłem.
Edit: Dzisiaj kupiłem Fallout 4, 3 lalki, takie tam pierdoły ale jeszcze w sklepie stacjonarnym Mr Gugu & Miss Go byłem. Fajne 3 bluzy kupiłem tam i plecki na telefon.
Niektóre rzeczy stamtąd są #aesthetic i fajne ale większość to bardziej takie memy i raczej cringe. XD Ale fajne marvelowe rzeczy były.
No i było mega super onesie/kombinezor w pokemony!! Ale nie wziąłem. :c
Jeżeli komuś z tego sklepu się podobają rzeczy to polecam do stacjonarnego iść, te bluzy co na stronie są za 200zł tam były za 90.
Odpowiedz
Kupiłam sobie dziś spódniczkę. Jasno niebieską, króciutką, plisowaną. I jest super ekstra, jestem mega zadowolona mimo że długo się zastanawiałam. <3
Odpowiedz
Matę do jogi w Lidlu. C: Szkoda tylko, że jeszcze nie miałam czasu jej wypróbować, może w weekend się uda.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Psp, Personę 2 na psp, Shin Megami Tensei Lucifer's Call i Digital Devil Saga 2 na PS2, drugie PS2 bo to co mam chyba jednak uszkodzone jest, kabel do PS2, no i commishnąłem kogoś.
Odpowiedz
Za 25zł! Są od wtorku, i ja we wtorek o 11 kupowałam ostatnią w swoim sklepie. :c Ale od dzisiaj są też za 25zł w Netto, to może tamte obczaj?
Odpowiedz
Paletkę The Blushed Nudes od Maybelline. Ona mnie wolała, musiałam się nią zaopiekować. ;w;
wolałam kupić paletę cieni, niż odkładać na Funko Popa na Pyrkon, co się ze mną dzieje
Odpowiedz
Klawiaturę razer ornata chroma, PS plus membership na 3 miechy, 3 zestawy popin cookin w kuchniach świata i doritos tangy cheese.
Odpowiedz
Tamagotchi Entama Uśmiech oczywiście musi jeszcze tu dolecieć ^^
Odpowiedz
Wydałam mnóstwo kasy (której nie mam, aka muszę wszystko oddać mamie. XDDDD), ale:
paletkę Too Faced Chocolate BonBons, zmywacz do paznokciXD, dwa pędzle z Colourpop, trzy matowe szminki z Colourpop, dwie w kredce, jedna płynna, i pomadę do brwi, też z Colourpop.
TREAT YO SELF ;_;
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Dejmn, zaszalałaś! Ale nawet nie wiedziałam, że mamy w Polsce produkty Too Faced. :o Daj znać, jak ta paletka.
Odpowiedz
Sephora ma! I glowstore.pl 8)
Too Faced to moja ulubiona firma zdecydowanie, mam od nich Natural Matte i kocham z całego serca. ;u; Marzy mi się jeszcze Sweet Peach, brałabym, ale akurat nie ma na stanie. ;_;
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz