Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
To co prawda było wczoraj, i dzisiaj już było 182626262829 następnych wspaniałych słów, nie wiem czemu akurat tamte mnie tak ruszyły, ale: "Mój ty priorytecie". ;w;
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
^ aaaaaa ;w; jeju to też sprawiło że się uśmiechnęłam, 3 rano weszłam sobie na forum a tu takie fajne newsy, witam w klubie osob co dzień słyszących takie wspaniałe słodkie słowa. :333 jeju tak się cieszę Tobą, ten początek związku jest taki super, jakbym czytała siebie w kwietniu. XDDD tzn u mnie nadal jest super. 8) i będzie jeeeszcze lepiej (tylko po prostu serce a przynajmniej u mnie z czasem przyzwyczaja się do tej cukrzycy a na początku to aaaaaaaa XD). I u Ciebie też będzie super. Gratki, cieszę się serio razem z Tobą Marta. <3
Odpowiedz
;w; dzięki!!!! Jestem nadal w szoku, że to jednak wyszło, już byłam pewna, że nic z tego, ale z racji tego, że w przypadku naszej relacji nic nie może być normalnie, to jednak wyszło. XD *bełkot*

Dzisiaj od rana kisnę z żarcików Julity.
Odpowiedz
Wykopałam stare blogaski Duży uśmiech Kocham takie momenty w życiu.
Odpowiedz
"Ruby i Sapphire nie są razem :///"
Oficjalny profil FB CN po tym jak Ruby i Sapphire wygrały głosowanie na najlepszą parę:
[Obrazek: uZ9c8Io.png?1]
UMIERAM
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Walentynki z chłopakiem. C: C: C: (aka 11 odcinków Parks and Rec i trochę innych rzeczy)
Odpowiedz
[Obrazek: C44g7zKWcAEc-d9.jpg] [Obrazek: C44irDCUEAAs3F4.jpg] [Obrazek: C44iJ07W8AAghBD.jpg]
JEZU JAK SIĘ CIESZĘ
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Michu Duży uśmiech :***
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Martyna, aaaaaaaaaaaaaaaa
Odpowiedz
Jechałam właśnie przez Bydgoszcz i widziałam Inke z pociągu! XDDDDDD
Odpowiedz
Mój mąż wysyłając mi smsa " nastawiłem pranie na 60 stopni. Pomocy" xD
[Obrazek: 0twIRzh.png]
Odpowiedz
(18-03-2017, 08:44)Lyree napisał(a): Jechałam właśnie przez Bydgoszcz i widziałam Inke z pociągu! XDDDDDD
♥♥♥♥♥
Lajri 8))))))
Odpowiedz
Koleżanka wysłała Norwegowi do sprawdzenia pracę którą napisała. Między innymi było tam zdanie, że ma pokój z romkamerate co ma na imię Ola. Na co on "Jak to jest dzielić pokój razem z chłopakiem?! :OO" XDDDDDDDDD Otóż, Ola to w Norwegii męskie imię. Fajnie tam będę miała.

I w ogóle, tak jak w sobotę widziałam Inkę z pociągu, tak dziś miałam podobną sytuację. Idę z koleżanką ze szkoły, przechodzimy obok Akademii Muzycznej i wspominam o dziewczynie której nie widziałam OD LAT, i mówię, tak patrząc na ten budynek akademii że ona to była taka i taka i właśnie tam idzie - bo akurat wypatrzyłam ją przez szklaną ścianę budynku. XDDDDD AAAAAAAAAAAAA co to za passa ostatnio
Odpowiedz
[Obrazek: C805HF7XoAA_5zi.jpg:large]
jezu chryste brian wyjdź
Odpowiedz
Ktoś dziś na uczelni wspomniał, żebyśmy wylogowywali się z tego grupowego majla, bo przeróżne rzeczy w tej historii potem można znaleźć bo to wszystko się zapisuje. Ja jedynie wpadłam na to (po czasie i po tym jak ktoś wytknął rzeczy które mogłam oglądać tylko ja XDDD) żeby nie używać YT będąc na tym koncie, a nie pomyślałam o historii wyszukiwania i odwiedzanych stron. I dziś wiem że wszystko grzebią w tej historii. XDDDD Byłam u koleżanki i to robiła, a teraz ja u siebie na spokojnie przejrzałam i O M G serio PRZERÓŻNE rzeczy tam można znaleźć. XDDDDD Historia na mailach grupowych to coś pięknego, polecam lekturkę.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości