Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Nie to jest bandai to nazywa się Usatama.
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Nope, to jest Disney Nano. Usatama to nazwa tej postaci wielkanocnej z Disneylandu.
Liczba postów: 230
Liczba wątków: 9
Tamagotchi: 16
Widziałam na Instagramie. Szkoda kasy, raczej wygląda na takie niszowe jajko jak z zestawu happy meal... Plus ta postać, jest okropna moim zdaniem. Na chwilowa zajawkę na Wielkanoc to spoko, ale jak powiedziała Michu, hodować to w wakacje to tak głupio troszkę
Nano jak nano, nic specjalnego to nigdy nie było, to takie ulepszone mini jest.

To jest po prostu wersja dla kolekcjonerów tama lub Tokyo Disneylandu, chyba nawet w zwykłych sklepach nie będzie sprzedawane.
A Usatama to głupia maskotka, w samym Disneylandzie to ma sens bo tam są jajka pomalowane na różne postacie, ale tutaj zrobili tylko wzorki...
Niby są jakieś 2 ukryte postacie ale jednak.
Co do włączania w wakacje... To tak samo można powiedzieć o takim Santagotch w końcu.
Liczba postów: 230
Liczba wątków: 9
Tamagotchi: 16
@Viktor, to w sumie racja, dlatego nigdy nie miałam ochoty na zakup Santagotchi, poza tym jakoś klimaty świąteczne i limitki z tym związane mnie nie kręcą... Jedyna rzecz która mnie ujęła w tym Usatama, to pokrowiec (?) z uszkami. Jest mega
Nowa wersja Pocket Usatama będzie (z nową postacią, Usapiyo)
https://tamapalace.tumblr.com/post/18367...led-in-may
Nawet fajne obudowy, ten kurczaczek Usapiyo jest nawet słodki.
Nic specjalnego znowu, jako pamiątka z Disneylandu to nawet może być fajne, bo 20$ to tam jakieś bzdety typu majtki kosztują, więc w sumie spoko. Ale sam bym nie kupował, chyba że zestaw samego pokrowca ze smyczą abym miał na moje Eevee (dziwne w sumie że Eevee nie wyszło z pokrowcami!).
Już ta nowa postać podobna do kurczaczka bardziej mi się podoba.

Przedtem było tylko jajko z uszami. I obudowa niebieska w moim ulubionym kolorze.
Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
Okej, pierwsze wydanie tego tmgc w ogóle mi się nie podobało, ale jezzz, ten kurczak jest naprawdę przesłodki i uhh, sam już nie wiem, wszyscy raczej hejtują tą wersję, no a mi zaczyna się naprawdę podobać i troszkę mi głupio, ale chyba sobie kupię Pocket Usatama? Znaczy się, jeżeli faktycznie będzie kosztować ""tylko"" $20. No i tak, zgadza się, mam słabość do kurczaków.>:C
Wiesz, Eevee też kosztuje „tylko” 20$. To cena sklepowa. XD
Ale raczej Pocket Usatama nie będzie tak obkupowane jak Eevee, więc jest szansa.