Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co teraz robisz?
Właśnie skończyłam grać w Simsy. O mamo, ale miałam na to ochotę. Małe dzieci są super mega ekstra. I w ogóle czwórka jest taka fajna przez te nastroje.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Marta, weź, nie szpanuj oryginalną czwórką, bo ja kurde tu czekam na cracka z dziećmi i wampirami. XDDD
Tbh chyba następna odsłonę simsów będę kupował od początku, nawet jak słaba będzie, bo potem nawet jak mi się w końcu odsłona spodoba to już po prostu nie ma sensu jej kupować, bo to razem majątek na jeden raz wyjdzie. D:
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Próbuję się uczyć, ale jak widzicie, siedzę na forum
Odpowiedz
Viktor, to prawda. Ja kupowałam dwójkę jak były Zwierzaki, i już bym wydała majątek, żeby nadgonić samemu (ale na szczęście była współpraca z Anką i Kamilem <3 nawet podstawy nie mam swojej). Trójkę kupiłam z Karierą, no to to był... Drugi dodatek? A czwórkę kupiłam na promocji za 100zł jak był tylko ten dodatek z pracą, to było na zasadzie "jest tanio, jest okazja, kiedyś zagram", no i miałam rację. XD
Także definitywnie kup na początku "ery". C:

Czekam na mamę u dentysty.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Zasypiam w locie, spałam dziś w nocy 20 minut i dopiero teraz uderzyło mnie taki mega zmęczenie.
Odpowiedz
Hahaha Michu chcesz mnie w wyrzuty sumienia wpędzić xDDD
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Hahaha już ze sto razy Ci mówiłam NIE RÓB xDDD
Odpowiedz
Hahaha tak myślałam xDDD
Odpowiedz
Jestem w moim starym lo, idę odwiedzić wychowawczynie, oddałam deklaracje maturalna, i ktoś mnie zaczepił na schodach cześć Ola a ja nie mam pojęcia kto to. XDDDDD aaaaaaaaaaaaaaaa
Edit: wiem kto to!!!!!! Chodziłam z nią do szkoly muzycznej!
Edit 2 gadalam z nią z pół godz i aaaaaaa ale super
Odpowiedz
No siedzę w tej pracy , pracuje , myśle, myśle, pracujee..
Odpowiedz
Panikuję. XDD Muszę dzisiaj napisać esej z polskiego na 1200-1500 słów, bo olałam to w ferie, muszę to zrobić na środę, a nie mogę jutro, bo walentynki mam. Hahahah. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Siedzę w podziemiu w tajnej kwaterze samorządu studenckiego i wypijam im herbatę i uczę się na poprawkę z literatury szwedzkiej za godzinę. >:CCC jeśli mi pójdzie tak dobrze jak infa która poprawiłam rano, to w nagrodę kupię sobie lukrecje.
Odpowiedz
Umieram bo powinnam już spać a mam dużo nauki a roommate właśnie zgasiła światło ze słowami "aaaaaaaa 6h5min snu, muszę zasnąć w 5 minut!!!!" XDDDD
Odpowiedz
Uczę się szydełkować i nic mi nie wychodzi ,a także powtarzam na poprawę z wiązań elektronowych.
"You don't know what its like to drown away in a puddle of shame~"
Odpowiedz
Uczę się na esej z historii, ughh, mogłam zacząć się uczyć wcześniej, a takie fajne tematy, bo USA w latach dwudziestych i trzydziestych. ;;
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz