Liczba postów: 3,251
Liczba wątków: 78
Tamagotchi: 10
Ale super to zwierzątko. I fajnie, że na taką samą baterię, jak tama. 
Trochę obudowa mnie przeraża XD Czarne kropki to oczy, a ekranik to taka wielka buzia? XD
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Normalna obudowa miałam takiego pieska jak do szkoły podstawowej chodziłam tylko obudowa była pomarańczowa. Te kropki to oczy i można w takiej obudowie innego zwierzątka napotkać dinozaura. A, żeby wymienić baterię trzeba odkręcić 4 małe śrubki.
A te serduszko to się pokazuje jak piesek czegoś potrzebuje nn. jeść, jak jest chory, o zgaszenie światła itp.
Aktualnie w v3 mam Billotchi sprawdzałam jaką bym miała zamoenną postać w v2 I okazuje się, że bym miała Pochitchi.
http://forum.tama-world.pl/showthread.php?tid=1706 :) Doszłam do 9 generacji w Tamagotchi v3. A piesek nie choruje czasami robi kupy i go nakarmić muszę. W instrukcji pisało, że jak będzie mieć 50 YR to będzie się jego zdrowie pogarszać i trzeba będzie mu zastrzyki dawać.
Pytałam się Michu czy można pisać w pamiętnikach o Pokemon Go jak ma się nowego Pokemona i się zgodziła.
W takim razie mam z jajka nowego Pokemona z 2 generacji. Uśmiech Igglybyff.
Wcześniej wyklułam Magby i Smoochum to jest już trzeci z Johto.
2 km.
A co do Poochie Puppy mój piesek ma 6 Yr.  I on kupy robi o pełnych godzinach i piszczy fajnie np. o 9:00, 9:30.
Właśnie przed chwilą doszło v5.5 od Maćka razem z pokrowcem Shimashimatchi. 
Rodzinkę nazwałam Stars. 
Bardzo ma przyjemne gry bo ja mam jeszcze fioletowe v5.5 od Mijam.
Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
Awwww, czy wszystko okej? Jesteś zadowolona?  Pokrowiec Ci dałem w prezencie, Tobie się bardziej przyda.
A ten Igglybuff wyżej jest megaaa kochany!
Tak wszystko ok jest a te drobne ryski na ekranie były takie już dostałeś?
Ale ogólnie jest wszystko w porządku przyciski świetnie chodzą i ta obudowa jest przecudna. 
A postać Shimashimatchi jest moją ulubioną postacią i jestem zadowolona z pokrowca świetny jest.
A co do poochie puppy mój pies ma 13 YR.
Liczba postów: 385
Liczba wątków: 19
Tamagotchi: v4.5,v4,C+,MS,v3,NANO,iD L,Jinsei+,2xFriends
Śliczne tamagotchi v5.5! Sama się na nie czaiłam (to to z aukcji allegro, prawda?  ) ale jak to z funduszami bywa lubią szybko topnieć xD
Chyba najładniejszy wzór v5 jaki istnieje. No i pokrowiec <3 przeuroczy! Gratuluję nowego tama, świetne jest!
Liczba postów: 3,251
Liczba wątków: 78
Tamagotchi: 10
O rety, dopiero do mnie dotarło, że to 5,5 *-*
Kurczę, czemu przegapiłam, że Maciek takie sprzedaje? XD
I pokrowiec też super.
Owocnej hodowli, Dogz
Dziękuję bardzo.  Jestem wielką fanką takich wyszydełkowanych pokrowców. 
Jestem mega zadowolona zarówno z Tama jak i z pokrowca dzięki Maciek.
EDIT:
Tak Sonami ten tamek był na aukcji na allegro widać nie tylko ja czaiłam się, ale kto pierwszy ten lepszy.
W moim v5.5 Tamki są już dorosłe.
Jest Magitchi, Anesantchi oraz Glasstchi.
A u poochie puppy nic ciekawego na razie ma 16 YR.  Może uda mi się go do 99 YR podtrzymać przy życiu.
Na razie pieska wyłączyłam mam włączone tylko v5.5.  A piesek dożył mi do 20 YR.
Z moim Vulpixem przeszłam już tyle kilometrów, żeby zdobyć cukierki i fo ewoluowałam.
Teraz jest to przepiękny Ninetales.
![[Obrazek: 2hweadc.png]](http://i65.tinypic.com/2hweadc.png)
A w jajku 10 km wykluł mi się Elekid mam już wszystkie 3 baby pokemony z jajek 10 Km. A złapanych Pokemonów mam 131.
Aktualnie w mojej kolekcji, żadne nowe Tamagotchi nie doszło bo chcę kupić sobie w końcu p's i mam uzbierane 200 zł.
Do kolekcji elektronicznych zwierzątek mogę zaliczyć gierkę Brick Game e9999in1. W końcu były one znane w latach 90-tych tak samo jak Tamagotchi
EDIT:
W mojej starej gierce miałam 3 poziomy głośności, a w tej zielonej jest włączenie lub wyłączenie dźwięku i mojej mamie denerwują te dźwięki a są bardzo głośne, i muszę wyciszyć, chyba jak sama w pokoju jestem to włączam. A w aurobusie lub tramwaju ludziom by to przeszkadzało i zdecydowałam się kupić jeszcze jedną taką gierkę do kolekcji.
https://www.olx.pl/oferta/jb-gra-gry-tet...jsbWy.html
Na tym ogłoszeniu poprosiłam, żeby mi przesłał zdjęcie włączonego.
Tamagotchi mam wyłączone po prostu opiekowałam się od 2009 roku tyle razy wersjami od v2 do Friends, że zdecydowałam, że na razie Tamki odpoczną ode mnie, a ja od nich.
![[Obrazek: ir6c6a.jpg]](http://i66.tinypic.com/ir6c6a.jpg)
Właśnie doszło do mnie kilka dni temu nowa gierka w przeciwieństwie ma 2005in1 ma tylko jedną wadę jest jeszcze głośniejsza tylko melodyjki a dźwięk można wyłączyć, a w zielonym Brick Game dźwięki są cichsze.
W niebieskim wyświetlacz ma lepszy kontrast lepiej jest wykonany z plastiku, ale jestem z obu zadowolona.
Będę licytować to GigaPet Baby T-Rex jak mi się uda wygrać i dojdzie do mnie to wstawię zdjęcia.
|