Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi M!x - pytania i odpowiedzi.
A widzisz, to bylo pisane przez dziewczyny z Gotchiworld, musze uzupelnic w takim razie.
Odpowiedz
Ejjj, jak to jest z zmianą koloru? Ile razy trzeba dać postaci dane jedzonko, żeby kolor zmieniła?;;
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Od 5 do 10 razy chyba.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
5 razy Oczko
Odpowiedz
Hej mam pytanie. Czy ktoś z was może już porównywał tamagotchi Mix z tym najnowszym na 20lecie? Dużo bardziej opłaca się kupić? Czy nie ma wielkiej różnicy?
Odpowiedz
Nikt chyba z nas na forum nie ma 20th Anni M!Xa, ale z tego co wiem to po prostu trochę innych postaci jest, itemki, tła, lokacje i chyba gry, tak to wszystko działa dokładnie tak samo.Jak masz wybór to bierz 20th Anni, bo jest limitowane jednak. Takie iDL 15th potem bardzo drogo się sprzedawało.
Odpowiedz
Dziękuję za odpowiedź Viktor, właśnie zastanawiałam się czy opłaca się dopłacać. Choć widziałam że 20th ma postacie Uratama do których mam słabość. Jeszcze się zastanowie. Bardzo podoba mi się poprawiona grafika i ten mix postaci. Zastanawiam się czy sprawić sobie na święta ( o ile by dotarło ) lub po. Chyba najbardziej podoba mi się niebieskie w kolorowe kropeczki Uśmiech.
Odpowiedz
20th się opłaca, jak masz słabość to starszych postaci Duży uśmiech Jakbym miała brać M!X to zdecydowanie to. Aczkolwiek na chwilę obecną nie kupię i tak żadnego, cóż XD
Odpowiedz
Czy wiecie czy tamagotchi mix ma wiecej postaci od mix 20th anniversary?
Odpowiedz
Tyle samo.
Odpowiedz
Dziękuję za odpowiedź, w internecie znalazłam informacje że ma ponoć wszystkie te postacie co w mixie + dodatkowe typu Mimitchi Oczko. Teraz po waszej odpowiedźi jesyem rozdarta. Jest już w drodze do mnie 20th aniversary. Cieszę się ale obawiam się czy będę miała czas się nim pożądnie nacieszyć. Jestem strasznie rzadko tu na forum Smutny. Na prawdę chciałabym więcej ale wszystko jest skomplikowane.
Odpowiedz
Nie ma niestety wszystkich, chyba nie ma postaci z... 2 miast? Na pewno nie ma Mermaid Palace.
Odpowiedz
O tej informacji nie znalazlam, dzieki bardzo za podanie jej Uśmiech. No to w sumie nie do kinca wiem co tam mu w duszy gra, mam nadzieje ze mi sie spodoba. Czy ktoś z Was może też zamówił tą wersję?
Odpowiedz
Właściwie to nie wiem czemu dopiero teraz na to wpadłam - czy wszystkie wersje rocznicowe mają te same postacie? W sensie to wydanie z tą smyczą ma taką samą zawartość jak zwykłe różowe i białe?
Odpowiedz
Jeśli to ze smyczą to chodzi o Gift Anniversary, to tak. Jeśli o coś innego, to nie wiem. XDD

http://www.vpets.org/images/guides/Sanri...onList.png
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz