Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś?
Obkupilam sie jak glupia na przecenach z czarnego piatku.
Kupilam bluze, sweterek, longshirt, plecak w czerwona krate, czarna elegancka koszule w biale groszki, rekawiczki i skarpetki w kotki. Uśmiech A i koszulke z Star Wars dla T. pod choinke. ^^
Odpowiedz
^ Widziałaś może GDZIEKOLWIEK koszulkę z Kylo Renem? Bo kurcze same Vadery są, pomyślałem że ok, pewnie tylko kolekcje z poprzednich części/Rogue One są....... ale dzisiaj koszulkę z BB-8 kupiłem więc WHAT'S THE TRUTH. Ja chcę koszulkę z moim edgelordem no. :/

Odebrałem dzisiaj moje poki Moon, trochę ubrań z SW, notes HP z Gryffindorem. Mało mnie w sumie HP obchodzi ale trochę szkoda że tylko Gryffindor był, bo z Hufflepuffem bym wolał, no ale ładny ten notes i niedrogi to wziąłem. XD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
(27-11-2016, 19:45)Frogless napisał(a): Śliczne bluzy robisz. W sumie blythe ma chyba podobne wielkościowo ciałko do  dal,  więc może zgodziłabyś się zrobić mi jakieś ubranka, jak kasę uzbieram Uśmiech
Baśkę widziałam na instagramie, fajna jest Duży uśmiech

Moja Dalka jest na Pure Neemo S więc ubanka nie będą pasowały idealnie. Myślę że się dogadamy co do ubranek, ale nie są idealne. myślę zę lepiej by mi szło szycie jakbym miała działającą maszynę ;Oczko ciąglę sobie obiecuję że w końcu jakąś kupię Język
Odpowiedz
(28-11-2016, 01:10)Viktor napisał(a): ^ Widziałaś może GDZIEKOLWIEK koszulkę z Kylo Renem? Bo kurcze same Vadery są, pomyślałem że ok, pewnie tylko kolekcje z poprzednich części/Rogue One są....... ale dzisiaj koszulkę z BB-8 kupiłem więc WHAT'S THE TRUTH. Ja chcę koszulkę z moim edgelordem no. :/

Odebrałem dzisiaj moje poki Moon, trochę ubrań z SW, notes HP z Gryffindorem. Mało mnie w sumie HP obchodzi ale trochę szkoda że tylko Gryffindor był, bo z Hufflepuffem bym wolał, no ale ładny ten notes i niedrogi to wziąłem. XD

Ja ta koszulke wlasnie z BB8 kupilam, w C&A. Byly troopery, BB8 i gwiazda smierci tylko z tego, co pamietam.
Odpowiedz
Z Kylo chyba tylko w dziecięcych :/ Ja nie wiem jak oni produkują te rzeczy z GW. Mieszają nową część ze starymi i losowo rzucają w dziecięce i dorosłe działy.

https://www.eobuwie.com.pl/botki-jenny-f...ezowy.html
Kupiłam sobie buty właśnie. Drugie podejście z zimowym obuwiem w tym roku, może się uda. Ogólnie nie wiem, czemu wzięłam brązowe, może bym się doczekała rozmiaru czarnych, no ale #desperacja :/ Będą pasować do płaszczyka mimo wszystko.
Odpowiedz
Sliczne Uśmiech kupilam z Jenny Fairy niedawno torebke swoja droga Duży uśmiech
Odpowiedz
Dziękuję Uśmiech Nie chciałam czarnych w tym roku, celowałam w szare. Poprzednie miały idealny kolor, ale cisnęły w nieodpowiednich miejscach. A szkoda, bo były długie, a takie chciałam :/
Jenny Fairy ma ogólnie dobre buty w ładnych cenach Duży uśmiech

Wczoraj kupiłam jeszcze spożywkę, w tym dwa koncentraty pomidorowe w tańszej cenie dla posiadaczy Karty Biedronka! XDD
Odpowiedz
Zamówiłam niebieską koszulkę ze Szczerbatkiem z "Jak wytresować smoka" na othertees (no sami zobaczcie jakie to słodkie, jest jeszcze przez 11 godzin: http://www.othertees.com/) i Terrarię na 3DSa - kocham tą grę, ale rzadko siedzę przy kompie, więc chciałam mieć też wersję przenośną. ^^
Odpowiedz
I'm trash, ale zamówiłam ostatnio paletę cieni, i teraz tanie, chińskie doczepiane kudły na aliexpress. Jolo. #oszczędzam
/edit: paleta nie z ali jkbcXD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Carol, dzięki za stronkę. Chyba tam kiedyś byłam, bo pamiętam te majtki XD
http://www.othertees.com/shop/product/19...y-Pregnant <- już chciałam kupić tą koszulkę bratu, ale 6zł to strasznie dużo za przesyłkę czegoś takiego i wgl. :/

Kupiłam dzisiaj paczuszkę wafelków kerfurowych i maślanego rogalika <3
Odpowiedz
Właśnie zamówiłam Pokemon Moon. ^^
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
(30-11-2016, 07:45)Bella napisał(a): Właśnie zamówiłam Pokemon Moon. ^^

Yay gratulację !! uwielbiam twój nowy Avatar i banner ?  Serce Moana  Serce
Odpowiedz
Tablicę suchościeralną do nauki wzorów z biochemii. :'D
[Obrazek: QqBCWNZ.png]