Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejo z aparatem
:'D Też mi się właśnie chyba ta wersja bardziej podoba.
W ogóle Michu, omg, ja próbowałem przerobić to zdjęcie z Isabelle, ale normalnie nic mi tam nie pasowało, bo ten grzybek za każdym razem wyglądał jakby był radioaktywny. D: Także.. jeszcze się nie poddaję, może coś mi się z tym uda zrobić, tylko tak chciałem napisać, bo nie zapomniałem, czy coś.;;
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Odkryłem jak zapanować nad grawitacją i Link już się nie przewraca sto milionów razy.:"D

#wątpliwości_w_wyborze
[Obrazek: OlYDHoG.png]

[Obrazek: DNBwwkc.png]

[Obrazek: C6KOE1X.png]
Chyba pierwsza opcja mi się podoba najbardziej.;w;

[Obrazek: zZQlBJl.png]
Odpowiedz
Mi też się pierwsza najbardziej podoba. c: Poza tym, aaaaaaaa, Link z Majory. <3
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Pierwsze!!
I omg, to ostatnie. Śliczne. ;____;
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Wszystkie śliczne, ale pierwsze najlepsze Duży uśmiech
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Skali, ten Link jest ekstra.;_____; Podoba mi się miliard razy bardziej niż ten z WW. I w ogóle jakoś niedługo wyjdzie nendo Zeldy, także, muszę mieć.XDD Polecam!
Omg Inka, dziękuję. <3 Ostatnie jest mocno randomowe, ale shh.
Dzięki Michu ^^, myślę, gdzie wrzucać zdjęcia jak nie na instagramy, ale brak mi pomysłów, uhh. </3
Frogless, dziękuuję, wybiorę faktycznie pierwsze i tylko bardziej je wykadruje. ;u;
Odpowiedz
Kurczem, 500px jest mega profesjonalne i bym się stresował w sumie, że moje zdjęcia tam są, bo ludzie dodają tam megaaaaaaaaaaaa zdjęcia. ;______________;
Odpowiedz
Awwwww, trzeci argument jest naprawdę przekonywujący. :"D Pomyślę o tym, dziękuję.^^ Jeszcze spróbuję na tym instagramie posiedzieć za jakiś czas i zobaczę, może się przekonam jakoś. ;w; Czekam może na jakąś wtyczkę do aplikacji, żeby się dało zmienić ten sposób wyświetlania postów.:<

edit~
Moje dzieci, z których nawet jestem dumny, wow, szok!
[Obrazek: PzdC9qY.jpg]

[Obrazek: KTXjvc4.jpg]

[Obrazek: gHPhJ2K.jpg]

[Obrazek: FUfqWFi.jpg]

[Obrazek: qMECWcS.jpg]
Odpowiedz
Woooooow cudowne są te zdjęcia. Dałabym majątek, żebyś moim lalkom takie śliczne zdjęcia zrobił Duży uśmiech
Odpowiedz
Jestem fanką Twoich zdjęć. ^^ z tych nowych ostatnie moje ulubione!
Odpowiedz
CHILD LINK, JEJU, ŚLICZNOŚCI. <3
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Frogless, ajjjjj, jaki majątek.^^ Mam cichą nadzieję, że kieeeedyś uda nam się spotkać i wtedy będę robił zdjęcia, o!:3 To dla mnie będzie przyjemność.
Awwww Lajri, yisssssss, dziękuje!♥
Yayayyaya Michu!;______; Te nutki to wycinałem z tego: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/ori...98c57f.png ^^ To szerio nie jest trudne, zobaczysz, kiedyś Ciebie nauczę i sama będziesz mogła takie rzeczy dodawać, chociaż już teraz i tak robisz najpiękniejsze zdjęcia ever!;____; Cieszę się, że się podobają.^^
Awwwww Scalee, z myślą o Tobie go tutaj wrzucałem.:3 Wreszcie czuję, że jakoś wykorzystuję tego nenda, bo tak to leżał w pudle tylko.:c
Odpowiedz
Maciek też mam nadzieję Duży uśmiech
Odpowiedz
Wszystkie super, ale to z nutkami wygrało. ;w;
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Michu, nauczę! <3
Frogless, trzymam za słowo.^^