Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
magiczne bagno skala
Dzięki wszystkim!!! ;w; Teraz pracuję nad Sarią z Zeldy i Amethyst z SU, pewnie Amethyst skończę dzisiaj jeszcze.

EDIT:

[Obrazek: amethyst_by_shiraline-dahyyqq.png]

Włosy zrobiłam niedokładnie, ale już mi się nie chciało. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Scalee ślicznie malujesz <3
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Zgadzam się. Pięknie. ^^
Odpowiedz
Dziękuję wam, aww, kochacie mnie chyba bardziej niż ktokolwiek inny jeśli chodzi o rysunki. XDD W ogóle śmiesznie jest tak porównać te moje pierwsze rysunki z pierwszej strony tego wątku a te teraz, wow, 6 lat różnicy. :'D
Odpowiedz
Ahahaha, no jak sobie spojrzałam na pierwszą stronę. XDD patrz jaki progres!
Odpowiedz
Już czekam na Sarię, omg!!;_____; Amethyst wyszła prześlicznie, kocham jej oczka.;;;;; Pls, pomyśl o narysowaniu Midny!;;;;
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
[Obrazek: draw_this_again_meme____what_is_this_eve...ao6jm1.png]

Zrobiłam sobie redrawa, ciągle nie wygląda tak jakbym chciała, ale yooo, ten progres od zeszłego roku. :'D
Odpowiedz
O szjet, jaka różnica. *-*
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Omgggg Skali, cudowny progres!;____; W sumie aż mi jest ciężko sobie wyobrazić, jak szuper będziesz za rok!
Odpowiedz
Ta Ametystka *-*
Swoją drogą widząc to meme już wiem, kim jest jedna z tych osób na dA, które łoczuję, ale nie wiem/zapomniałam, kim jest XD
Odpowiedz
Progres ogromny Duży uśmiech podziwiam samozaparcie , nie mogę się doczekać jaki postęp zrobisz za rok ^_^
Odpowiedz
[Obrazek: 2016_summary_of_art_by_shiraline-darfg3n.png]

Zrobiłam sobie takie coś. :'D Mogłam się bardziej polepszyć, ale meh, nie jest źle.
Odpowiedz
Uwielbiam wszystkie Twoje prace, naprawdę.;______________;♥ Normalnie mogę być Twoim #1 fanem!! Ta najnowsza praca mega mi się podoba.;;; Inspirowałaś się czymś? ^^
Odpowiedz
W sumie pomysł na zestawienie nie mój, a internetowy, ale dzięki! <3 Mi się osobiście najbardziej podobają marzec i sierpień, a potem lipiec i grudzień. Reszta meh. XD

Maciek, w sumie nie, niczym się nie inspirowałam, jakoś tak wyszło.

DUŻY EDIT:

Takie coś wczoraj zrobiłam i mimo że widzę błędy, to jestem taka z siebie dumna, bo nic od miesiąca chyba nie rysowałam na tablecie. XD

[Obrazek: 1tlflw.jpg]

Dla porównania, stara wersja:

Niesamowite, że kiedy wtedy rysowałam Aurorę niecały rok temu, bo pod koniec lutego, to byłam z siebie taka dumna, a tak dużo się nauczyłam w ciągu tego roku. ;w;
Odpowiedz
Skali, ślicznie. W porównaniu do tej starszej wersji w spoilerze, wow.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości