Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
Hah, dziękuję Michu, ale to tak tylko poglądowo dla Kat.^^
Cocoa, to prawda, detali jest pełnooooooo, tylko że.. to nie jest proporcjonalnie rozłożone niestety, detali w grach też dużo i są ładne, ale strasznie nudne te gry.:/
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
No i dlatego poważnie rozmyślam kupno tej wersji. Na insta wszyscy szaleją za mixem, a ja się wczytuję w opinie i widzę coraz więcej wad... 200zł to spora suma jak na tak okrojone tama, jeszcze jakby jakiś kontent był do wgrania czy coś przez telefon to bym sie skusiła, ale na razie czekam aż zejdzie trochę z ceny.... Ehhh, ale postacie są przesłodkie*__* /dobra koniec offtopu xd/
Serce   Serce   Serce  
Odpowiedz
Wowowowow. Ta niebieska różyczka *-*
Dzięki za focie! Czemu mi się wydaje, że te postacie są jakieś takie większe?
Odpowiedz
Bo jest cały ekran w M!X wykorzystany to i postacie są trochę większe. W pozostałych wersjach postacie są mniejsze trochę no bo przecież jest pasek ikonek wykorzystany na górze i dole.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Ta różyczka to straszna jest, znowu mi się trafiła.;;; Taak, też mi się tak wydaje, nie chodzi o to, że cały ekran jest itp., po prostu w porównaniu do P's, nastolatki z M!x to woah olbrzymy, nawet biorąc pod uwagę fakt, że Mix ma większy ekranik.;; Niektóre postacie moim zdaniem nie różnią się wielkością zaś inne są serio takie przyduże.. takie trochę nieproporcjonalne może, albo to moje przyzwyczajenie tylko.
Odpowiedz
Tyle miesięcy przerwy, uh. Strasznie strasznie przepraszam, w sumie cały czas mam/miałem coś włączonego, więc nie wiem, czemu nie aktualizowałem pamiętnika.. 

Obecnie mam włączone coś, w sumie nic takiego, jakaś podróbka. W środku mieszka i marudzi Halina-kurczak. Niezbyt się lubimy, bo w sumie albo cały czas robi kupę, albo ma dziwną animacje podczas której traci nogę (na tej pierwszej części widać to coś, taki.. bobek). 
[Obrazek: IZyQU2I.jpg]

W sumie jakiegoś ciekawego życia to ona nie prowadzi, no ale nic na to nie poradzę, staram się ją wysłać na dyskoteki tak często jak mogę, bo w inne gry ona zdecydowanie nie umie grać i tylko mnie oszukuje.
Odpowiedz
Halina, borze, kocham. XDDDDD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Kiedyś takie miałam jak byłam młodsza, ale chyba się zepsuło.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Dokładnie takie miałam! ;_; Tylko miało taki brzydki turkusowy kolor XD
Odpowiedz
(31-01-2017, 12:12)Michu napisał(a): Hahahaha jaka cudna Halinka Duży uśmiechDDDDDD

Moja teściowa ma tak na imię Język hahaha. Skąd masz to zwierzątko? Sprzedają gdzieś w sklepach? Duży uśmiech Bo wygląda całkiem fajnie. Są inne zwierzątka do wyboru, czy sam kurczaczek?
Awwwwww, no Halinka to kochana jest, tylko ciągle coś chce, a dźwięku to zwierzątko nie ma, więc ciężko.;; Dostałem je kiedyś, ale naprawdę dawno temu, w sklepach już takich nigdzie raczej nie ma. Opcje ma takie same jak to zwierzątko co Ci dałem, takie białe, 8 in 1 chyba. Yuuup, są jeszcze inne zwierzątka, roboty, jakieś potwory i człowieki.

(31-01-2017, 12:45)Inka napisał(a): Halina, borze, kocham. XDDDDD
Halinka czuje się doceniona, na 100% <333333333333

(31-01-2017, 14:28)Dogz napisał(a): Kiedyś takie miałam jak byłam młodsza, ale chyba się zepsuło.
W sumie nie jest najlepszej jakości, to trzeba przyznać, ale mega urocze.Oczko

(31-01-2017, 15:47)Katechi napisał(a): Dokładnie takie miałam! ;_; Tylko miało taki brzydki turkusowy kolor XD
Awwww, wydaje mi się, że dosłownie wszędzie sprzedawali takie tama, szerio.;; W sumie urocze było, miało swój irytujący urok, o.
Odpowiedz
Ralveyn śliczny Mix, jak podoba Ci się ta wersja?
A ta podróbka przypomina mi coś... a mianowice moja podróbkę tama, miała inną obudowę, ale teź był tam kurczak, tylko i wyłacznie kurczak, pikał co 15 minut, w dzień.. cały dzień i w nocy, tak też całą, nie wiem o co mu chodziło, był najedzony, szczęśliwy może poprostu dawał znać że żyje? XD
Odpowiedz
*Chwyta za łopatę i megafon* 
- Okej gromadko, proszę się skupić, mieliście naprawdę dużo czasu na tama-wakacje, ale to koniec leżenia plackiem i wcinania pączków, do roboty, proszę mi pomóc odkopać to miejsce!!

Hejka wszystkim po niesamowicie długiej przerwie, nie macie pojęcia, jak bardzo tęskniłem za moim pamiętnikiem. Przeogromnie dziękuję Lajri za pożyczenie pomysłu z nagłówkiem i Inusi za naumienie mnie w japoński makaron i teraz umiem wpisywać znaczki i w ogóle!!!!!
Uhh, autentycznie przez dłuższy moment zastanawiałem się, czy może nie poprosić o zamknięcie tego tematu i otworzenie nowego, głownie dlatego, że jak sobie czytam moje starsze wpisy czy oglądam te "zdjęcia" (na serio ciężko to tak nawet nazwać tho) to mam ochotę zapaść się pod ziemię i jeszcze głębiej. Ale no hej, sentyment przeważył, chyba?

[Obrazek: mPwjuum.jpg]
Szczerze powiedziawszy chciałem włączyć sobie moje fioletowo-żółte Keitai w Gotchi pieniążki, ale jakoś tak.. no nie wiem, moje serce stwierdziło, że to już ten moment w którym mogę otworzyć moje arbuzikowe EnTama i... NIE ŻAŁUJĘ!;____; Ta obudowa jest bardziej niż najśliczniejsza.;;
[Obrazek: QauaMoH.jpg]
No po prostuuuuuuuuuuu halooo? Najpiękniejsze tama ever? Niestety, zaraz po rozpakowaniu tmgc odezwał się mój życiowy fart i.. yup, bateria postanowiła umrzeć: 
[Obrazek: u7TMCZA.jpg]
I generalnie myślałem, że dopiero jutro uda mi się kupić nowe baterie, aleeeeeee.. nope, okazało się, że Żabka obok mnie jest dzisiaj otwarta!:'D Także, kupiłem sobie nowe baterie, odpalam EnTama drugi raz i co? BATERIA JEDNAK DZIAŁA, TA KTÓRA WCZEŚNIEJ BYŁA ROZŁADOWANA. CO JEST NIE TAK Z MOIM ŻYCIEM, KTO MI JE POPSUŁ??? 

W każdym bądź razie po wklepaniu rzeczorków wyskoczyło sobie jajeczko...
[Obrazek: wuxxMPF.jpg]

I autentycznie pierwszą moją reakcją gdy zobaczyłem bobasa było: O MÓJ JEŻU, TO JEST SŁONICZKA Z ADVENTURE TIME!!!!;___; No zobaczcie sami, na serio ją przypomina:
[Obrazek: vCsREnU.jpg]

Nazwałem słoniczkę Momo, normalnie szczyt kreatywności, ale shhhhh. Zaraz po narodzinach postanowiłem zadbać o brzuch Słoniczki:
[Obrazek: V271CUv.jpg]

Swoją drogą, nie miałem pojęcia, że słonie wykluwają się z jajek.:|||| Anyway, zaraz po jedzonku nie obyło się bez problemów życiowych w stylu: jestem słoniem zaklętym w jaku, jak żyć.
[Obrazek: x07vgD3.jpg]

Ale takie problemy to nic czego by zabawa nie naprawiła.. a przynajmniej się staraliśmy!
[Obrazek: MhIEx6n.jpg]

Przysięgam, że nie szło mi tak źle!! Po prostu.. ciężko się gra i robi zdjęcia, o!XD
I... autentycznie nie zwróciłem uwagi, kiedy minęła godzina i Słoniczka podrosła!
[Obrazek: OU36RWf.jpg]
Proszę zwrócić uwagę na jej uszy, to są uszy słonia, mhm. To fakt, Momo jest Słoniczką. 
I nawet dostała zaproszenie do przedszkola! Jestem przekonany, że to przedszkole które uczy jak być słoniową damą.x)

[Obrazek: re87gyX.jpg]
Odpowiedz
Super zdjęcia, i ta jakość, aaa! Uwielbiam czytać pamiętniki z których bije zaangażowanie. <3
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Jsdgnjbsagjbkjdrgbbarugbuga, Michuuuuuu!!♥♥♥♥♥ Dziękuję Ci najmocniej na całym całym świecie i hugam za wszystkie czasy i no sdjghsabgbuasg, nie masz pojęcia, jak ogromnie się cieszę, że lubisz mój pamiętnik!!;;;;;;;;;;; Omg, włącz, włącz!!:DD Daj mi potem koniecznie znać, jeżeli jakieś sobie włączysz, oki?^^<3 Yotsubę mam z Empiku!! Akurat właśnie zaczęli sprzedawać tomiki!:D

Dzięęęęęękiiiiiii Albert!!:'D I no, staram się najlepiej jak umiem!;;
Odpowiedz
Ale ładne to pierwsze zdjęcie, to tło w Tama to co to? ^^
Fajnie, że wróciłeś do pamiętnika! Czekam na dalsze losy Słoniczki! W ogóle jak śmiesznie wygląda gdy podrosła, aaa.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości