Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi M!x - pytania i odpowiedzi.
Standardowo. c: 
Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi w tych dwóch wbudowanych grach? W tej tęczy to chodzi o to, żeby uzyskać kolor o jaki ta postać w rogu prosi?
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Wielkością jak jest np. w porównaniu do 4U?
Odpowiedz
Jest zdecydowanie chudsze.Oczko Możliwe, że jest nawet troszeczkę mniejsze od iD? Z 4U w ogóle porównania nie ma.
Odpowiedz
Maciek, chodzi o to że jak ci znika kolor z tęczy to masz "zmieszać" 2 kolory ze sobą, na dole masz kubełki. Jeżeli cie prosi o kolor... podstawowy, tak to się po polsku nazywa? XDD to klikasz na niego dwa razy po prostu.

A wielkością jest identyczne z innymi colorami (z wyjątkiem +C i 4U), no i jako że nie ma z przodu żadnych kryształków i bajerów to jest bardziej "płaskie" z przodu.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Tak tak, już mi się to ogarnąć udało bo właśnie chwilę posiedziałem przy tym tama (wow, dziecko nie chodzi spać o 19!), dziękuję. A mógłbyś mi wytłumaczyć, o co chodzi z grą z gwiazdkami? Bo tego totalnie nie łapię.

Mnie się jednak wydaje, że jest trochę cieńsze od innych kolorowych tmgc.;;; Ale hm, może faktycznie chodzi o to, że na przednim szkiełku nic nie ma.Uśmiech
Odpowiedz
Też jej nie łapałem. Musisz niczego nie ruszać jak tama biega na ekranie, a jak się zatrzyma przy gwiazdce to klikasz raz jeden przycisk w zależności po której stronie tama jest (po lewej- A, po prawej- B). Jeżeli złapie ufo to robisz to samo, ALE klikasz przycisk dwa razy.
Trochę długo ta gra twa, ale dopóki miast z grami się nie odblokuje to zawsze jest jakieś urozmaicenie od tęczy. XD
Co do płaskości to chyba cośtam musi być, bo o ile sweterek od Carol co dostałem na mikołajki pasuje idealnie, to ten otworek na smycz itp nie do końca się pokrywa, nieważne jak bardzo tama przesunę. Ale może po prostu tylko to w innej pozycji jest.
Odpowiedz
Ouuuu, dziękiii, chyba aż przestawię godzinę żeby sobie troszku pograć.:'D A rozumiem, że w parku nie ma żadnej gry? I czy da się jakoś zmienić wygląd podwórka?^^
Odpowiedz
Nie ma, w sumie park jest mniej ciekawy niż w innych wersjach. :c Rano ok, jest bazarek, ale tak to tylko gadanie z randomami jest.
Wygląd samego podwórka chyba nie, ale wygląd parku się zmienia w zależności od rodziny postaci.
Odpowiedz
Na razie nie.
Odpowiedz
Jest jeszcze jedna gra w Rainbow Hills.^^
Odpowiedz
Jest jeszcze gra w Gozaru Village, ale aby ją odblokować trzeba 2 M!XY mieć.
Odpowiedz
Viktor, a w lokacji Spacy jest coś ciekawego?
Odpowiedz
Nie wiem, bo nie mam Spacy. XDD Ale ta lokacja w Melody to trochę żenada, tama idzie na koncert i... tyle. Nie wiem czy cokolwiek się tam innego kiedyś dzieje.
Odpowiedz
http://gotchi-garden.blogspot.com/p/blog-page_23.html Oczko
Odpowiedz
Małe sprostowania co do twojego postu na GG, odblokowywanie Spacy i Melody Landu nie jest aż takie automatyczne i oczywiste, w przypadku Melody Landu nasza postać musi wyjść na ogród jakoś rano (ok 10 rano) a w przypadku Spacy Landu gdzieś pózno w nocy. No i też jak sadzimy ziarenka do Rainbow Hills to prawda że to trochę może potrwać, ale też musi być ładna pogoda wtedy.
Odpowiedz