Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
magiczne bagno skala
W Twoich pracach widać indywidualny styl, strasznie mi się to podoba. <3
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Mi również Uśmiech
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Jest postęp. C:
Odpowiedz
[Obrazek: ea330z.jpg]

Nudziłam się na historii trochę dzisiaj, więc coś nabazgrałam, nie rysowałam tak na poważnie od ponad miesiąca. ;;
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Uwielbiam Twój styl!♥
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Nie wiedziałam, że jakiś mam, ale dzięki! XD
Odpowiedz
Masz, naprawdę.;_____; Założę się, że nawet udałoby mi się rozpoznać Twoje prace z jakiegoś randomowego zbioru, naprawdę.;___; Zawsze genialnie rysujesz oczy, nos i szczękę. I wydaje mi się, że kreskę też masz taką.. swoją. <3
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Maciek dobrze godo Uśmiech Też lubię Twój styl.
Odpowiedz
Aww, dziękuję wam. :'D Co do nosów to jest fun story, bo jeszcze jakieś pół roku temu nie umiałam rysować nosów, raz siadłam i poćwiczyłam i nagle nosy były moją najbardziej udaną częścią ciała. XDDD Na tym rysunku trochę zrąbałam z tego co widzę, kształt twarzy mogłam inaczej trochę zaznaczyć, za długi nos lekko, usta powinnam zrobić inaczej i za duża głowa (typowe moje błędy). XD

Ale kreskę faktycznie sobie wyrobiłam, zwłaszcza od zeszłego roku i ogólnie linie rysuję już lepiej niż kiedyś, kreskę mam dosyć lekką, chociaż mogłoby być lepiej. I mam styl coraz bardziej realistyczny, co też mnie cieszy. <3

(w ogóle sekret wielki - gdybym miała narysować oczy w kolorze to nie dałabym rady, bo kiedy już tęczówka i źrenica nie są obydwie całkowicie ciemne, to pojawia się problem XD)
Odpowiedz
Znaczy, sama go lubię itd, ale dążę do tego, żeby był lepszy i lepszy, wiadomo.
Odpowiedz
[Obrazek: early_morning_coffee_by_shiraline-dahu9iq.png]
Od końca lipca nie zrobiłam skończonego rysunku i bum, dobra, zrobiłam teraz. XD
Odpowiedz
Śliczny jest. Świetnie dobrałaś kolory <3 Cudo
Odpowiedz
Bardzo ładnie. :)
Odpowiedz
Baaardzo mi się podoba. <3
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz