Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Jest godzina... 20ileśtam hahah i już jest ciemno na dworze!<333 Okej, jest dzisiaj okropnie gorąco ale yassssss, jesień nadchodzi! I w parku już sporo liści leży na ziemi, ehehehhehe.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Łojeziu koniecznie musicie to zobaczyć. Ja padłam z wrażenia i że śmiechu. Cudowny pies <3

https://m.facebook.com/story.php?story_f...5979116927
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
https://www.buzzfeed.com/maggyvaneijk/fr....iugrwoRYR
XDDDD
(spoilery do Stranger Things, już wysyłałam Ince i Michu <3)
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
https://www.youtube.com/watch?v=9XG5Iislq4w

Sausage Party, gdzieś mnie w nocy naszło na oglądanie Duży uśmiech świetna komedia tylko nie dla dzieci Oczko
Odpowiedz
Ahh Frogless, zapomniałem odpisać, ale widziałem też to akurat w tym dniu co wrzuciłaś.^^ Mega mądry pieseł.;;
Omg Wcisełek, chyba jednak totalnie dzieckiem jestem :C, dla mnie ten trailer jest przykry. </3

Moja siostra rano wzięła mój termos z herbatą i przyciskała go do czoła przez kilka minut, a potem wmawiała mamie, że ma gorączkę, omg.XDDDDDDD
Odpowiedz
Widok mojej oprawionej, gotowej do oddania do dziekanatu pracy licencjackiej. Uśmiech
Odpowiedz
Typowo.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[Obrazek: enhanced-buzz-13409-1370377709-41.jpg?no-auto]
Odpowiedz
Spotkanie z starą grupą. <3
Odpowiedz
Jeżu płaczę.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[Obrazek: 2015-01-26.jpg]
Odpowiedz
Ja chyba z miesiąc nie grałem, boję się tam wchodzić;______________________; DD:

[Obrazek: 8f0.png]

[Obrazek: a5d.png]

Jeżu kocham te komiksy.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz
ZNAM TO OSTATNIE, RELATABLE AF

Dzisiejsze rolki nad morzem. 13km z średnią prędkością 11km/h. ^^
Odpowiedz
Cytat:Thank you for an easy, pleasant transaction. Excellent buyer. A++++++.(^^)
Awwwww, to ^^ jakie urocze, aż chcę się więcej zamawiać.;___________; <3

+ Dzisiaj na geografii o dziwo coś robiliśmy i nauczyciel marudził, że temat nudny i nikogo nie będzie interesować a dla mnie był A+ bo omawiał struktury powierzchni Polski = NAUKA O PLANECIE i warstwach, yasss.

edit~
Czytałem właśnie wywiad i wooo, jest tak jak sobie marzyłem.;; Przy grach/animacjach już coraz częściej pracują geografowie do konsultacji różnych rzeczy odnoszących się do terenu itp., yaaaaaaaaaaaaaaay!
Odpowiedz
Hahahahhaha omg XDDDDD, to będzie moja pierwsza praca! W sumie zaczynam się naprawdę cieszyć, że udało mi się studia wybrać.;;
Odpowiedz
Po raz pierwszy nałożyłam sobie cień do powiek tak #profeszynal (rożne odcienie etc) i to wyszło tak super?? Totalnie się tak maluję teraz. *^*
Odpowiedz
W koncu od bardzo dlugiego czasu mialam dzien, w ktorym moglam spac do oporu i nie spieszyc sie ze wstawaniem z lozka. <3
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości