Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
A Michu przy nas oszaleje. XDDDDD ♥
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Podejrzewam, że zanim my wszyscy ustalilibyśmy najpierw sam nick postaci to Ty już spokojnie rozkręciłabyś światowy biznes cukierniczy.XDDDDDDDDDD A skończenie postaci to myślę, że kwestia kilku dekad tylko.8)
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Ja zawsze daję nick albo Viktor albo Jhud, wiec w tym spoko. XDD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
(27-08-2016, 18:01)Michu napisał(a): Nick postaci zawsze i wszędzie będzie Michu XD na czesć mojego poswięcenia. hahahahaha.

Omg made my day, płaczę.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD OKEJ PISZE SIĘ NA TO.

Ja mam mega problem z nickami hahahahhaa już od miesięcy mnie korci żeby w ogóle tutaj na forum nick zmienić, ale cudem się powstrzymuję haha. I odkryłem ekstra generator nicków także </3 siedzę i generuje.XD
Odpowiedz
Ale zdajesz sobie sprawę, że i tak będziesz Maciek? :B Albo Ralv? XD To tak jak ja bym teraz zmieniła Bellę, plz. I tak ze mną zostanie.

To jak się postawiłam tym Francuzom na plaży. 8)
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Właśnie wiem <//3, dlatego się wstrzymuję.;________; No i żal mi punktów, lol hahaha.XDDD Podoba mi się ich zbieranie.8)

Mój pieseł, jak codziennie w sumie. <333
Odpowiedz
[Obrazek: JewcXdG.jpg]
płaczę XDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz
^ aaaaaaaa XDDDDDDDDDD
Odpowiedz
Niby nowy dark typ, a jednak jak dla mnie to taki trochę wujek z wąsem.XDDDD Biedna Rattata, nie wiem co myśleć. </3

[Obrazek: QegIqDG.png]
Odpowiedz
Wygląda identycznie jak były facet mojej św. pamięci cioci. XDDD Albo trochę jak Graves z LoLa. XD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
TOTALNIE JAK WUJEK Z WĄSEM OMFG

EDIT: JUŻ WIEM JUŻ WIEN
[Obrazek: latest?cb=20140529235856&path-prefix=protagonist]
NIGEL THORNBERRY
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
^Omg taaaak, totalnie, płaczę.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz
^ Same.XDDDDD
Ten uczuć gdy jesteś modem i masz prawie-bana.XDDDDDDD Kc automaty. Jeżu, ale jak ja się cieszę, nie pozwalają mi odejść, a nie zrobiłem tego knebla specjalnie, także... MAM WOLNEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
[Obrazek: QV7BQ0c.png]
Odpowiedz
Nahh, zacząłem temat, że chyba jednak nie dam rady i no, to skończyło się na tym, że jak chcę wolne to "masz temat od zwolnień, weź sobie kilka dni urlopu".DDD: Pewnie tak, pewnie by poszła skarga do rodziców.XDDDDDDDDDDD Hahhaha nie no, zacznę ten temat jeszcze raz, nie chcę ich też zostawiać samych teraz, no ale jednak nahhh, nie chce być moderatorem.;;;
Ludzie serio, wielki huuuug dla naszej najlepszej ekipy Inki i Michu i Smeg, bycie modem to naprawdę truuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne zajęcie!
Odpowiedz
JEZUS INKA XDDDDD KISNĘ XD

Spotkanie z Anią po dwóch tygodniach. Płakałam ze śmiechu, brakowało mi tego.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości