Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Omg, świetne przezwisko, idealnie pasuje!XDDDDD No wiesz, są priorytety, najpierw piłeczka, a powrót do domu to już mniej ważna rzecz.XDDD Uh, ja też po moim piesełu widzę, że już młody nie jest.;;; W ogóle nie chce o tym myśleć.;;;;;
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Mój też jest jamnikowaty, a skoczyłby mi do szyi... XDDDD
A gruby jest niestety, miał przejść na dietę i rodzice się trzymali przez dwa dni... XDDD Rozpieszczony jest baaardzo, ale no cóż hahahahah

Milla. Szkoda, że nie jestem z Finlandii, moglibyśmy być śmieciami razem.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Omaaamo jaki kochany.♥♥
Mój też dużo lata, ale nadal jest parówa... XD I też ma swoją ulubioną piłkę, jest jeszcze po Lunie i ona też ją kochała, jak się ją umyje to za 5 min i tak śmierdzi bo obśliniona... XD Ma pełno innych zabawek ale nope, tylko ta piłeczka.
Odpowiedz
Hahaha Michu aż rodzinka się zbiegła, bo ryczę ze śmiechu, więc im przeczytałam i zaraziłam XD Bombowy pies XDDD
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
^^^^^ omg te wszystkie posty teraz, właśnie one sprawiły, że nie mogę przestać się uśmiechać, awwwwww. <333
Halo Sznurek ma najlepszy domek to wiadomo, że zdrówko mu świetnie dopasuje. c: Mega super to słyszeć, pieseły zdecydowanie żyją za krótko, powinny żyć równo z ludźmi, o.;;; A ta teoria z mieszanką to serio nawet może być sensowna.:'D

W ogóle wyobraziłem sobie Sznurka na piesełowym uniwersytecie jak uczy nasze pieseły o budowie dobrych piłeczek.XDDDD
Odpowiedz
Omg okej, składamy wniosek i otwieramy własną piesełową szkołę, Sznurek na dyrektora! <3
Odpowiedz
Przeglądałam spis utworów w soundtracku SS, bo na yt wciskają "Where is my mind" z Emily Browning do tego, więc byłam w szoku i chciałam się upewnić, czy to prawda, ale znalazłam coś innego:
Symphony No. 3, Op. 36 'Symphony of Sorrowful Songs': III. Lento - Cantabile semplice
Written by Henryk Mikolaj Górecki (as Henryk Górecki)
Performed by Narodowa Orkiestra Symfoniczna Polskiego Radia w Katowicach (as Polish National Radio Symphony Orchestra) conducted by Antoni Wit
Courtesy of Naxos
By arrangement with Source/Q

*--*
Odpowiedz
Dobry obiad; w koncu mi wyszedl taki sos szpinakowy jaki mial wyjsc!
Odpowiedz
O jeżu.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[Obrazek: 001a64de74ed0a2dde188282eb836195.jpg]
Odpowiedz
OMG NO NIE? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie wiem czemu mnie to tak bawi, ale help.XDDDD

To ja. <//3
[Obrazek: dbf6c73539bac78e7875b278cfaa0f30.jpg]
Odpowiedz
TO JA XDDDDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz
To ja jak gram w Simsy. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]