Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi M!X 2016
Nie chcą abyśmy kupowali bo chyba potem problemy z bandai america mają czy coś, no i jak kupujemy to wtedy ludzie bez licencji sobie zarabiają na ich produktach. No i Japonia wcale nie lubi się dzielić z nami rzeczami, w końcu mnóstwo petycji anty tłumaczeniowych było co do mang i anime jak i innych rzeczy.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Boże co za głupi naród. xD
Gdyby była możliwość zamawiania online również zza granicy to by sami kasę na tym trzepali.

EDIT: instrukcja po angielsku! Oczko KLIK
Odpowiedz
Ktoś na TZ/TT też character charta dał, jeszcze nie wiadomo na jakiej zasadzie 1 generacja rośnie ale pózno się dowiedziałem że są 2 postacie które można dostać tylko pierwszej generacji. ;_;
Odpowiedz
http://i.imgur.com/6bwMfbi.png
Odpowiedz
Kurczę, nie wiem czy się doczekam drugiego M!Xa aby odblokować Mermaid Palace i Gozaru Village... Jak już 3 osoba kupi M!Xa to musimy się umówić aby sobie nawzajem powysyłać tamki i połączyć. XDD
Odpowiedz
Ja to się zaczynam czuć jakbym miał dostać swoje pierwsze tama ever, niczego nie rozumiem w tym tama.</3 XDDD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Nurtuje mnie jedna sprawa. Skoro tam się mieszają tamki, to właściwie takiego "oryginalnego" możemy zdobyć tylko w pierwszej generacji?
Odpowiedz
Hmnh, to w sumie ja w pierwszej generacji chciałbym zdobyć Gozarutchiego albo tego nowego - Yotsubatchiego, ale nie wiem jak.XDDDD
Odpowiedz
Wlasnie wczoraj sie skapnelam, ze juz nie moge miec Vajoletki i mi sie smutno zrobilo. :<
Odpowiedz
Mi się wydaje że to od przyjaźni z daną postacią zależy. Chyha miałem sporo przyjaźni z Yotsunatchim i wyrósł, a te postacie 'bezdomne' może są jak tamek nie wychodzi z domu?
Odpowiedz
^Nie no, mi się wydaje, że pewnie są od takiego jakieś itemki czy jedzonko, ale nikt jeszcze tego nie rozpracował.;;

O nieee, nie lubię jak tama szybko baterie mi zjada.:ccc
Odpowiedz
Wychodzi na to że da się wyhodować "czystą" postać, jest to rzadkie ale się da. Wtedy postać jest identyczna do drugiego rodzica i nie proszą nas o ustawienie imienia. :o
Odpowiedz
Teach me master!!!
Odpowiedz
To jest chyba randomowe, nie mamy nad tym kontroli jak na razie, ale tak czy siak ciekawe. Widziałem jak ktoś wyhodował czystą Himebaratchi i tego planetowego gośxia ze spacy.
Odpowiedz
http://tamagotch.channel.or.jp/tamagotchi/
Wyjdzie rocznicowe mix.
[Obrazek: 2dkbrs5.jpg]
Odpowiedz