Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
Wysłali mi złe etui, pozostawmy bez komentarza. Także sprzedaję, ktoś, coś? XD
Chciałbym za nie 50 zł z wliczoną wysyłką (czyli tyle ile mnie kosztowało z wysyłką), będę wysyłać paczkę z Poznania. Pierwsze zdjęcie trochę słabsze, przepraszam, ale shhhhh nie wiem czemu tak. Od razu mówię, że ten case nadaje się tylko na raczej jednolite konsole, bez wzorków. c:
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
To jest case na zwykłego 3DSa XL, nie? XDDDD Jaki fail. XD Nie możesz wymienić?
Hmm, bardzo chętnie bym kupił ale akurat wczoraj kupiłem zestaw Aikatsu do 4U... D: Nie wiem czy ktoś oprócz mnie ma 3DSa XL tutaj więc na pewno jestem zainteresowany, po prostu na razie kasy nie mam i mi głupio pytać, bo ostatnio wyżuliłem od mamola już kasę. Więc jak się nikt nie zgłosi długo to mi przypomnij, może będę miał.
Nooo, weeeź. Wbiłem sobie w szukajkę, że chcę case na New no i wszystko super, znalazłem aukcję i tam dosłownie wszędzie nawalili tego słowa "New", szkoda tylko, że chodziło o to, że produkt jest nowy, a nie że na konsolę New. Uhhh, a jeszcze opis sprawdzałem i tam teź wpisali, że New 3DS LL......D: Wiesz, nie chcę tego odsyłać, za dużo babrania by było. No i nigdy paczek poza Polskę nie wysyłałem.;;
Okej okej, szpoko.^^ Dam znać jeżeli się nie sprzeda, bo jeszcze na Allegro wrzuciłem, ale takie średnie zainteresowanie jest.;;
Liczba postów: 205
Liczba wątków: 6
Tamagotchi: 26 jajek ;)
Szkoda ze akurat w tym momencie krucho z kasa u mnie :c
Poproszę o zamknięcie, case się sprzedał.^^