Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś?
Ja w TK MAXXie obkupiłam dział papierniczy Duży uśmiech spinacze w śmiesznych kształtach, wkłady do organizera i sam organizer z filofaxa za 120 zł Uśmiech + nie mogłam przejść obok biedronkowych rzeczy, zapas zeszytów z Oxforda mam chyba na najbliższe dwa lata xd Jak ja uwielbiam papiernicze rzeczy <3
Odpowiedz
Takie różne, ze zwierzątkami itp chyba właśnie takie jak rok temu, ale niestety tych fajnych małych koreańskich nie było. :c Ale i tak fajne te co wziąłęm.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Omg, aż zapomniałem, że do 4U wychodziły te karty.</3 Ładna jest ta postać tam, ekstra ma oczy.;_________;
Yassssss, mój papierniczy team się znalazł!♥ Źle się czułem, więc mamę wysłałem na zakupy (i tak akurat tam jechała), więc mam pełno nowych zeszytów, dwie teczki, długopisy, pisaki i KOREKTOR, już nie mogę się doczekać rysowania wzorków korektorem.XDDD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Byłam dzisiaj w Primarku. O em gie. Biały tshirt z Avengersami (naszkicowane postacie pod czerwonym logo, nawet jest Wdowa :')) za 8€ i czerwony tshirt z logo Flasha za 3€. <3 No i czarne legginsy za 3€. KOCHAM TEN SKLEP
Jeszcze była super piżamka "Batman in training" oraz "nananananana BATMAN", no i taka z Grumpy Catem, ale dopiero co kupiłam tą z MLP w Lidlu więc się powstrzymałam. No i za mała na mnie granatowa koszulka z logo Hogwartu. ;_; Jeszcze raz pojadę przed wylotem.
obie koszulki są z męskiego whoops
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
OMG TĄ HOGWARTOWĄ WIDZIAŁAM JAK W LONDYŃSKIM PRIMARKU BYŁAM. <333333333333333

Kupiłam pełno pierdół na aliexpress... XD *OSZCZĘDZAM BARDZO*
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Ja dopiero teraz wpadłam w wir zakupów na aliexpress.... O mamo, jak to prosto się zamawia XD Cały rok te przedmioty będą do mnie docierać x). @Inka, orientujesz się czy za podróbki np pędzli do makijażu (znanej marki zoeva ) można dostać vat przez celników? Mimo, że to są grosze, a nie duże kwoty?
Serce   Serce   Serce  
Odpowiedz
Cocoa - Jeśli zamawiasz coś o wartości poniżej 22euro (albo 45euro jeśli sprzedawca oznacza paczkę jako gift) to nie płacisz vat. ^^ Wydaje mi się że oni i tak wszystko oznaczają jako prezent (na "moich" aukcjach to było gdzieś napisane, możesz poszukać, a jak nie ma to możesz zapytać). 8)
Odpowiedz
Happy Meala z Jigglypuffem. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
^Zazdrooooooooo! ;u; Iiii gratki.^^

Karmę dla pieseła w sumie tylko.
Odpowiedz
Happy Meal z Totodilem i drugi z Dedenne. :>
Odpowiedz
Wyjazd do Międzyzdrojów zawsze sprzyja zakupom. XD
+ książka jakaś dla mamy na urodziny
+ naklejki ze Świnką Peppą
+ kalendarz ścienny z Barbie na 2016 za 1zł (tylko 4 miesiące do wykorzystania, w sumie i tak nie mam go specjalnie gdzie zawiesić, ale są ładne grafiki i mi się przydadzą do ozdoby pokoju)
+ srebrna spódniczka
+ srebrna sukienka
+ płaszcz jesienno-wiosenny - wszystkie ciuchy łącznie za 90zł! W KROPIE XDDDD
Odpowiedz
Notes do bullet journalu, półprzezroczyste zakładki indeksujące, kolorowe spinacze, Happy Meal z Piplupem i bilety autobusowe. C:
Odpowiedz
(03-09-2016, 19:51)Bella napisał(a): Notes do bullet journalu
Czo to? Ładnie wygląda w internetach.;w;
Marta, Katechi, gratki.^^
Odpowiedz
No, ogólnie idea bullet journal to po prostu rysowanie sobie samemu kalendarza/planera. Masz frajdę z samego rysowania + robisz tam to co chcesz i co Tobie jest potrzebne od notesu. Strasznie się tym zajarałam, no i planuję dzisiaj zacząć swój. Kupiłam specjalny notes = z kartkami w kropki, bo w takim najlepiej się robi "bujo" (kropki pomagają zrobić równą linię, ale nie są takie natarczywe dla oka jak kratki). Ogólnie mega ciężko takie kupić, są oryginalne Leichtummy1917 (czy jakoś tak), ale one są chyba po 50zł? A ja ten mój kupiłam w Tigerze za 15zł. ^^
Jak zacznę swój to założę temat o tym.

Sorki za offtop.
Odpowiedz
Ooooo, ja też się na to nakręciłam strasznie! Zaczęłam coś w normalnym zeszycie w kratkę, ale właśnie słabo to wygląda. D:

Kupiłam kurtkę. 8)
Odpowiedz