Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Uh, dokładnie. Ja mega ubolewam nad tym, że moja konsolka jest taka pusta, a wersja niżej z mniejszym ekranikiem ma trylion tych ślicznych coverów. DD: Zapowiedzieli też specjalne N3DSy XL w wersji nawiązującej do Sun&Moon, ale tylko czarny wariant widziałem i taki średni był, ale zobacz, może Tobie się spodoba.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Na Instagramie Cospicky ciągle repostuje to zdjęcie z tą kocią bielizną co jest dziura na cycki. I im skomentowałam, że mnie to wkurza i ich odobserwowałam. A teraz oni mnie zaobserwowali XDDDDDD Duszę się po prostu.
Odpowiedz
Grałyśmy dzisiaj z Anią i Julitą w planszówkę Gra o Tron, było mega super! Co prawda dwa razy wygrała Ania (fail, narzekałam że Starkowie są słabi, oddałam ich Ani, a ona potem nimi wygrała XDDD no pozdro), ale i tak mi się podobało. Adrenalinka była!
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Dłuugoo rozmawiałem wczoraj z babcią, pomimo, że razem mieszkamy, to zwykle niezbyt rozmawiamy bo ja to ja.;; I woaah, nie pamiętam kiedy z kimś z rodziny aż tyle rozmawiałem, strasznie ją kocham.;_________________; ♥ I jako pierwszej osobie w rodzinie powiedziałem o moich mega wstępnych planach dotyczących studiów i tak je zaaprobowała, że omg. <33333
Odpowiedz
^ !!! omggg ♥♥

Post Maćka, hahaha
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
[Obrazek: a3j4mN1_460s_v1.jpg]
[Obrazek: a847xEO_460s_v3.jpg]
[Obrazek: aNWDbww_460s_v2.jpg]
płaczę XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
TEJ CZĘŚCI Z INIEMAMOCNYCH NIE WIDZIAŁAM XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD UMIERAM
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Sześć razy przejechałam się na moim #1 coasterze
Dostałam trzy darmowe fastracki i dwie podwójne priorytetowe wejściówki
Aaaaaaaaaaaaaaaa
Jestem tak spełniona jak i zmęczona
I spełniam marzenie bo jechalam na tym moim 4 razy w pierwszym rzędzie aaaaa
I mam kubek i bluzę z niego
Odpowiedz
Omg Inka, Michu, awwwwwwww.;___; ♥
Odpowiedz
Dopiero jak sobie zanuciłem tekst Mariusza, to przypomniałem sobie, o jaką reklamę chodzi, omg.XD Oni to tak niewyraźnie śpiewają, że nawet nie wiedziałem, że tam są jakieś słowa w stylu /piątaka na papu/.XDDDD Tylko melodię kojarzę.
Uwielbiam Mariuszowe przeróbki reklam, najsuper! :"DDD Sznurek taki sławny już jest, że już wiesz, czemu ludzie polują na jego smycz i piłeczkę.:|

Siostra narysowała mi moją Krowę z Story of Seasons.XDDDD Tylko dlatego, że sama wybrała jej imię - Krowa. Bardzo oryginalnie.</3
Odpowiedz
Hahaha niezły tekst Duży uśmiech Michu ubezpiecz Sznurkowi łapy, albo ogon XD Gwiazdy tak robią Duży uśmiech
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
http://www.halloweencostumes.co.uk/crayo...purse.html
Co ja znalazłam XD Torebeczka fajna, ale jeszcze fajniejsze te stroje kredek w polecanych XDDDD
Odpowiedz
Omg, Maciek, super profil z Chat Noirem. :'DDD

Dzisiaj, po 3 tygodniach, chyba nareszcie będę mieć działający tablet. Jak na razie trzymam się tej myśli. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz

MACIEK, PEWNIE TO WIDZIAŁEŚ JUŻ XDDDDD UMIERAM, TAKA WERSJA BYŁABY O WIELE LEPSZA OD ORYGINAŁU.
Odpowiedz
Awww Skali, dziękuję!^^ Miałem nadzieję, że Ci się spodoba właśnie hahah.
O jeżu Kat, nie widziałem tego...XDDDDDDDDD I chyba się cieszę, że nie widziałem tego wcześniej.XDDD Ja tam i tak czekam na trzecią część, wohho.

Mój pieseł dzisiaj zasnął mi na rękach gdy wracaliśmy z spaceru.. który trwał 5 minut dosłownie, ktoś tutaj włączył sobie tryb lenia.:| No ale i tak omg mogę go nosić na rękach całe życie.;__;
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości