Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
Brakuje mi Spacytchiego, Doyatchiego (taki różowy z kokardką) i Takutotchiego (taki zielony z czapką czerwoną). Więc na dobrą sprawę łatwo mogę zebrać kogokolwiek, ale postaram się o Takutotchiego, bo wygląda w sumie mega uroczo w tej czerwonej czapeczce. ;u; Btw. dotarło do mnie dzisiaj, jak łatwo zdobywa się postacie w tej wersji.
Yaay, dziękuję, Michowa okejka, yass!:"D Dokładnie.;; Ja na początku się męczyłem, a potem odkryłem ściągę z tym jaki przedmiot/jedzonko daje jaką cechę i wowowow. No i nawet udaje mi się dobrze liczyć care missy.
Liczba postów: 4,589
Liczba wątków: 40
Tamagotchi: v3, +C, iD, iD L, Sanrio m!x, Meets, Sanrio Meets
Uwielbiam to białe P's. ;_; Zawsze tak ślicznie wychodzi na zdjęciach.
Liczba postów: 3,419
Liczba wątków: 46
Tamagotchi: 17
Zgadzam się, śliczne jest!
Omg, awwww, ciesze się, że wam się podoba. ;u; ♥
Liczba postów: 62
Liczba wątków: 1
Tamagotchi: 7
Robisz takie cudne zdjęcia swoim Tamagotchi, że aż mam ochotę pobiec do sklepu po baterię i włączyć swoje kolorowe jajko. ;__; ♥ I tak jak moje poprzedniczki również uważam, że białe P's jest po prostu prześliczne.
^Dziękuję.
Udało mi się zdobyć ostatnio Takutotchiego.^^
W ogóle pokażę wam top sikret, on pod tą czapeczką ma rogi.:|| Halo egzorcysta.XDD
Uuuuu, kolejny chłopiec! W sumie szpoko.
No i udało mi się odblokować nową lokację.:'D Ale chyba nic się w niej specjalnego nie robi..
Omg Michu, płaczę.XDDDDDDDDDDDDDDDD Pokemon Go? Harry Potter? A może... TAMAGOTCHI????? >: CCCCCCCCCCCC
Uh, paskudne zdjęcia, bo na szybko, przepraszam.:c Tęsknię za moim aparacikiem. // jednak nieważne, wywaliłem te brzydkie zdjęcia.XDDD
Mój Spacytchi zdobył dzisiaj brakujący puzzelek i zaraz wysłałem go do swatki, bo w sumie średnio go lubię.:<
Uh, szczerze powiedziawszy to nabijanie postaci zaczyna mnie trochę męczyć, pomyślę, czy nie przełożyć baterii do jakiejś innej wersji.
Na świat przyszła dziewczynka, liczyłem na chłopca bo został mi tylko jeden do wyhodowania, no ale nie marudzę. c:
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Zgadzam się z Michu według mnie te zdjęcia wychodzą bardzo ślicznie i ogólnie są żywe kolory.
Aparat mam cały czas, natomiast wcale go tam w serwisie nie naprawili, coraz gorzej ostrzy i jakościowo tak słabo wychodzą te zdjęcia, że nie ma sensu ich robić.D:
Dziękuję wam mocno. <3 Awww Dogz, ja cały czas nie mogę się doczekać, aż reaktywujesz swój pamiętnik.
Liczba postów: 3,251
Liczba wątków: 78
Tamagotchi: 10
Ale wąski się wydaje ekranik po naoglądaniu się fotek M!X XD A co do tego wbijania postaci to mas rację D: Tych wersji nie odbiera się "O, pogram sobie", tylko "Musze wbić jeszcze tą, tą i tamtą postać". Chyba wolałam jednak stary system wyrastania postaci. Taki "na oko".
Fajne rzeczy się działy na zdjęciach w poprzednim poście XD Też uwielbiam odkrywać co oni tam pod czapeczkami mają 8)
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
^^ Jak dostałem M!X to już nie mogłem na P's patrzeć. XDDD
Maciek, my nie jesteśmy tak obeznani na zdjęciach jak ty, więc dla nas pewnie nawet jak zrobisz zdjęcie ziemniakiem to wyjdzie ekstra. 
Jak ja bym już chciał to tło pod ikonki w P's... :c Pózno się dowiedziałem że postacie z piercy wirtualnych nie pomagają w zbieraniu pierdół.
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
(12-08-2016, 13:55)Viktor napisał(a): Maciek, my nie jesteśmy tak obeznani na zdjęciach jak ty, więc dla nas pewnie nawet jak zrobisz zdjęcie ziemniakiem to wyjdzie ekstra. 
Sedno xD
Kurcze Katechi, w ogóle na to wcześniej uwagi nie zwracałem (a raczej niezbyt o tym myślałem), hmnh. Chyba dopiero do mnie to dotrze, gdy kupię już M!xa, bo na zdjęciach mimo wszystko ciężko sobie to porównać. Wiesz, wydaje mi się, że jeżeli dostajesz nowe tama to na początku głównie się właśnie gra i nie zwraca zbytnio dużej uwagi na wbijanie postaci, dopiero potem tak się dzieje.;;
Viktor, Carol, dziękuję wam bardzo.;;; Natomiast mnie bardzo mocno gryzie spadek jakości mojego pamiętnika.;; Swoją drogą dziwnie, że właśnie nie ma żadnego hacka czy czegoś do P's, żeby to wszystko sobie odblokować tak o.
|